banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Veqtor
    "Forgassátok, álljatok úgy ahogy akartok,át üt mert arany. Csodás ki hívás."

Már bocs, de te ezt honnan vetted? Ebben a játékban olyan nincs, hogy 100% átütés. Vannak tankok amiket átlehet lőni golddal (és anélkül is) és van, amit akármilyen szögből próbálsz, golddal is kevés vagy hozzá. Mint már írtam, attól hogy goldot használ nem lesz ő a mindenható, csak több weakspot lesz a célponton, mert esetleg olyan helyen is át tudja lőni, ahol addig nem. Nagy cucc. Amúgy a Te felvetésed egy ideális világ játékára vonatkozhat maximum, ahol MINDENKI tudja, hogy mi a dolga és csinálja is. De érdemes lenne reálisan látni, ebben a játékban mindig lesznek amatőrök, és ha bekerülök egy 2 tierrel nagyobb csatába és golddal le tudom hozni azt, amit amúgy buknánk, szerintem az azt bizonyítja, hogy értek a játékhoz, nem azt, hogy nem (ugye ha egy 2 tierrel kisebb lehoz egy kört, az valószínűleg nem noob csak azért, mert goldot használ, hiszen bárki bármikor megállíthatta volna, a hpja kevesebb, mint a nagyoké).

És tévedsz. Mindenki érti amit írsz, csak te nem akarod érteni a többieket. Természetesen sok esetben elvesztik a tankok a természetes szerepüket a csatában, de sok esetben ennek a bekövetkezéséhez nem kell gold. Elég, ha a csapat 90%a egyáltalán nem tudja, hogy mit kell csináljon az adott tankban. Szóval nem csak a rossz oldalát kell látni folyamatosan. Nagyon kevés játékos lenne, ha mindennel csak szívni lehetne és ahogy te is mondtad korábban, hónapokig kéne tanulnia a weakspotokat mindenkinek mielőtt élvezhetné a játékot (nem lenne ennyire népszerű a játék, ha ez így lenne), te ezt már megtetted, nézd a jó oldalát, ugyanazt a teljesítményt tudod hozni, mint ő, csak te negyedannyi pénzből.
    Egy ismertebb mondást kicsit módosítva talán érted miről beszéltünk eddig: "A gold ammo olyan, mint az óvszer, jobb , ha van és nem kell, mintha kéne, de nincs."

Persze a többiek nevében nem akarok beszélni, én ezekről beszéltem.