A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Zsiger meg az érzelmi alap kicsit hülyeség. Mármint nagyon.
Ez köztudott dolog, gold (persze nem minden esetben és nem mindig ) hatalmas előny.
Már más fele mész lammaer, t7es ne noobozza le a t9-est....szó sincs erről.
Még mindig nem értitek.
Nem hülyeségből hoztam fel az AMX példát. Be hoztak volna egy olyan átüséses ágyúkat amivel akárkit átütsz szemből
Tök mind1 mi jön veled szembe, át ütöd, miközben nem is kéne hogy át üsd, mert nem fér be a játék ritmusába.
Mivel ez a baszott játék egy hatalmas ritmusos játék.
Minden pályának meg van a maga ritmusa, minden tanknak, minden össze dolgozott platoonosnak ( JÓ platoonosnak ) meg van a maga ritmusa.
Aki jó játékos sztem, előre tudja mikor melyik ritmus jön abba az adott helyzetbe.
A még jobb ezt szépen/ügyesen le is reagálja.
Tank ritmusai hatalmasat buknak így ,hogy egy kis amx szemből át üt egy +2 tierű tankot (nem weakspotton).
Nem ez az AMX "feladata". Neki oldallba kell menni, ki játszani, táncoltatni, stb stb.
Nem szemből bele csapni a gold ammoval.
Ritmus, hogy a nagy böszme heavy ellenfele az arty + messze lévő td. és a többi tanknak is meg van ez a hasonló ritmusa, mit esz meg, és mi eszi meg őt.
Persze jönnek rá még a player képességei, térkép, csapat társ képességei, stb.
De ha a nagyon szabályokat nézzük akkor először a tankok ritmusa jön szerebe szerintem.
Tankok ritmusa megy a levesbe, mert itt a gold ammo.
!!! Olyan tank lőhet ki (player-pálya-csapatot nem nézünk ) másik tankot nagyon könnyen, egyszerűen, nem is kell weakspottozni se, ami amúgy szemből meg se karcolja sok esetben !!!!
Ha ez nektek ki hívás, nem tudok mit mondani rá.
Forgassátok, álljatok úgy ahogy akartok,át üt mert arany. Csodás ki hívás.
Remélem kezditek legalább érteni hogy miért nem tetszik az arany dolog.
Ha rendes lőszerrel át üt mert tudja hogy ott 1 weak spot vagy képes rá az ágyú , vagy ilyesmi, semmi bajom nincs vele, legalább Ő is tud játszani.
Fejezzük be tényleg a témát, felesleges erről akármit írni, úgy se fogjátok meg érteni az én néző pontomat, mert először is ahhoz el kellene fogadni és lenyelni a másik véleményét ami sok magyarnak ugye ki hívás.