418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #251397 ááá most felspanoltam magam hogy kilőttem egy 113-at :))))
amúgy így szoktam.... 30 kill és alt+f4 -
madmanic #251396 ha rám hallgatsz, megcsinálod a 30 killt aztán pihi másnap reggelig...
Nyugodt alvás, kipihent arc, nyugodt idegek.. -
foxbat88fx #251395 én meg leszarom a sebzést
még mindig jobb egy win 500dmg-vel mint egy lose 5000 dmg-vel :(
és most mentem 7.-ik loseomat zsinorban..... vicc ez a sok szánalmas gyerek :( -
R3nton #251394 Legjobb azokat kilőni :D Én már amúgy nem idegesítem magam rajta. Mindig megpróbálok maximumot adni, max sebzés stb. Aztán ha vesztünk vesztünk.
Csak akkor szokott bosszantó lenni nagyon, ha rögtön az elején lesz elcseszve. Például fel kell menni a dombra medekkel vagy valami. Tőlünk megyünk 2-en, mert a noobok hátul kempelnek, tőlük meg feljön a fél csapat, de még a heavyk is. -
foxbat88fx #251393 T8 Td
főleg ISU-val vadászok rá
de jó kérdés mikor látok 121et
alapból alig játszok, sok fasz gyerek 2perc alatt felkurja az agyam
aztán akkor pihentetem a gamet.... iszonyatos mennyi béna van -
R3nton #251392 Én úgy tudom a 9-es is, csak azon kisebb kaliber van. -
R3nton #251391 Nekem van. Semmi extra. Lánctalp nem annyira kemény, mint az oroszoknál. Kupolát szemből maximum csak golddal, vagy T10 TD-vel, de még úgyis pattanhat. Kivéve ugye a commander hatch. Szóval szemből elég páncélozott azért. 120-as front is elég jó. Tier9-es ágyúk simán pattanhatnak róla, főleg ha forgatva van. 10-esek azért már általában beviszik, de azért van hogy csusszan, ha szarul kapja el.
Gyakorlatilag nagyon hasonló a páncélzata a 113-hoz azzal a különbséggel, hogy a 113-nka erősebb a frontja a döntöttség miatt.
Toronyt én kerülném a helyedben úgy ahogy van. Hátulját érdemes, oldalát is, meg szemből is lehet próbálkozni (ha mondjuk 9-es ágyú, akkor inkább golddal talán). -
foxbat88fx #251390 ahh bakker kilőttem egy 113-at AMX 13 90el :)
most kivételesen én kérek segítséget
akinek van 121-ese írja már le lécci hol kell lőni?
hol nem? van-e rajta spaced armor????
behalok ha találkozok egyel és nem tudom kilőni :S -
foxbat88fx #251389 talán a wot pályafutásom legdurvább jelenetét láttam
egy 42%-os E-75 egy 50%-os E-75 és egy 43%-os Indien panzer platoon maradt 3an 8 ellenfél ellen...
tök látszott hogy amatőrök, de lehozták :DDDD
OMG kategória :) -
EU1 nektek is nagyon laggol? -
Egyrészt azért lenne rajta...de nem figyeltem a másik meg hogy picivel nehezebben láncolnak
-
Thx. -
Én? Én ártatlan vagyok kérem szépen.
Azért mert pár bolond játssza az idiótát chatban (Foxinál is épp aktuális ahogy látom
) én arról nem tehetek.
-
yossarianHUN #251384 Nem hiszem hogy erre érdemes lenne érdemben reagálni. -
Szpecnyaz #251383 Csak a 10es. -
TottiHUN #251382 Vigyázz mert jön yossarianHUN és ír neked is egy szép kis regényt amiért ilyen trágárságokat teszel ki :D -
bigmano #251381 Nekem ma sikerült megtudnom egy honfitársunktól,hogy az AMX ELC ha a saját bázisán kempel az PRO dolog.
Meg különben is kilőtt egy 37 HP-s PZ lll/lV-et úgyhogy miért szólok neki hogy nem az lenne a dolga..... -
Erre vki tud válaszolni: A T9-es francia arty is táras? Vagy csak a T10-es? -
bigmano #251379 Foxinak:
-
A te értéked annyi kb.
Nem értem, mindenki balfasz meg köcsög, mert loose loose hátán.
De csak neked ezen a kurva fórumon.
---> Miért? -
Tom? Miért vannak a 46-on torziós rugók? Fullra felszerelve sincs szükség a nagyobb láncra sem, mert elbírja a kicsi is. -
Mai nap összefoglalva két képben.
EvilJoe már 93.000 csatánál tart.
A PRIDE-os gyereknek írogatott magyarul az ökör, mivel úgy vélte hogy a pride=buzi, és aki abban a klánban van az köcsög.
A második képhez nincs hozzáfűzni való, talán csak annyi hogy full hp-val ráment egy 200 hp-s Conqueror-ra, és vesztett.
-
foxbat88fx #251375 ááá mint a 3 hetes járdára fagyott kutyaszar :) -
yossarianHUN #251374 Kemény vagy, mint a kád széle. -
foxbat88fx #251373 eleje annyi h leírtam neki a címemet hogy jöjjön el
aztán megadtam neki a facem :)
de ennyi :D utánna oltani próbált nem sok sikerrel
de sajnos a végén lelépett :)
pedig épp kezdtem belejönni a mondandómba :D -
yossarianHUN #251372 *Ezek után -
yossarianHUN #251371 Poénos... Ezek nem is csodálkozom, miért csinálja. Sebaj, biztos az én humorérzékemmel van a baj. -
Köszi!
-
TottiHUN #251369 kár hogy az eleje lemaradt, amúgy elég poénos :D -
Hiába ez a celebség átka :D -
yossarianHUN #251367 Már megfogadtam hogy nem kötök bele az írásaidba, de úgy látom megint bele fogok bukni ebbe.
Most komolyan büszkén meg kell osztani a világgal egy fokozhatatlanul trágár és színvonaltalan szájkaratét? Szerintem már az is elég kínos, hogy egyáltalán leálltál egy ilyen kreténnel (azt már hozzá se teszem, hogy enyhén szólva kritikán aluli a stílusod, legalább annyira mint az övé), de hogy ezt még büszkélkedve nagyközönség elé is tárod, az már egyenesen szánalmas.
10 éves kölykök szoktak ilyen pofapárbajokat nyomni CoD-ban, aztán megmutatják a 8 éves haverjuknak, aki meg tátja a száját, hogy fuu de menő vagy Pisti, hogy megmondtad neki.
Vagy ez manapság társadalmi megbecsülést hoz a konyhára? Mert akkor én kérek elnézést.
És most fog jönni a szöveg, hogy nem kell megnézni, tekerj tovább. Ugyan kérem. Nyilvános fórum. -
nincs jobb vagy rosszabb, csak te vagy :) -
foxbat88fx #251365 óóóu bakker :D
Ferdivel nyomom a gamet.... velünk van 2db magyar KV-2 erre kilőnek :D:D
most az elősször nem szidtam senkit :D se a magyarokat se a lengyeleket erre kilőnek.... na az egyik rámírt
elbeszélgettem vele :D még oltani sem tud rendesen :)
18+os!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ez egy nagy baromság. Én ha azt látom, h 30 pár % WC van vagy körülöttem mindenki piros, meg narancssárga, akkor is úgy indulok neki a csatának, mintha győzelem lenne, tehát a legtöbbet akarom kihozni magamból. Többek között ezért is olyan jó a statom, mert vesztes csatában is ÉN hozom, amit kell. Ráadásul nem mindig jön be az amit kiír (WC), de általában igen:) -
MuldR #251363 1 es berlinben 2 es amszterdamban van. Ping szerint pakol az automata. Tokmindegy hol vagy, majd a WG megmondja nyersz-e. :( -
A két szeró között a különbség az, hogy éppen mennyien vannak rajta, és ha olyan a neted, mekkora ott a ping. Mindkettőn vannak agyhalottak, csak ha az ember úgy érzi, hogy "szegény embert még az ág is húzza, erőből vazelin nélkül", akkor nem kell erőltetni :)
Egyetlen esély kínálkozik. Átlépni a másik szerverre, hogy talán ott fordul a randomkocka. Ha nem, akkor szopóágon vagy, ezt dobta a gép.
Ez saját vélemény, de már régen csak ehhez kellet volna tartanom magam. -
Szpecnyaz #251361 Még véletlenül se ezt hívják randomnak. -
Tessék, locastan garage -
foxbat88fx #251359 kikészít ez a fasszopó játék
van 2 70%-os napom
utánna meg van egy 30%-os..... szánalmas manipulált szar -
Hali be tudod linkelni ezt a tank elrendezési módot, nem találtam meg sehol! Tetszik hogy be lehet állítani szint szerint is!