A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #251367 Már megfogadtam hogy nem kötök bele az írásaidba, de úgy látom megint bele fogok bukni ebbe.
Most komolyan büszkén meg kell osztani a világgal egy fokozhatatlanul trágár és színvonaltalan szájkaratét? Szerintem már az is elég kínos, hogy egyáltalán leálltál egy ilyen kreténnel (azt már hozzá se teszem, hogy enyhén szólva kritikán aluli a stílusod, legalább annyira mint az övé), de hogy ezt még büszkélkedve nagyközönség elé is tárod, az már egyenesen szánalmas.
10 éves kölykök szoktak ilyen pofapárbajokat nyomni CoD-ban, aztán megmutatják a 8 éves haverjuknak, aki meg tátja a száját, hogy fuu de menő vagy Pisti, hogy megmondtad neki.
Vagy ez manapság társadalmi megbecsülést hoz a konyhára? Mert akkor én kérek elnézést.
És most fog jönni a szöveg, hogy nem kell megnézni, tekerj tovább. Ugyan kérem. Nyilvános fórum.