418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bigmano
    Az hogy valami ingyen van elég indok arra hogy éljen a lehetőséggel akit érdekel.. nem kötelező.
    Nem kötelező ezzel a játékkal játszani de amíg nincs másik alternatíva addig sokan itt múlatjuk/ják az időt.
    Nem feltétlenül azért mert a játék jó!!!
  • VanDaal
    Azt nem tudod véletlenül, hogy a t9 VK P-hez mért nem nyúltak végül?
    Az a ruszki blogger beszélt erről is a videójában, aki még a teszt előtt bemutatta a németeket érintő változásokat, és a többi dolog valóban úgy is történt, csak a VK páncél és fordulás buffja nem, ami szvsz nagyon ráfért volna pedig...
  • Desmodromic
    Egyébként nem vagyok ilyen, de a WoT-os ingyen goldnak nem tudok ellenállni.
    Tegnap hívott egy vevő, hogy megvenné a mocimat másfél misiért, de csak az járt a fejemben; hogy öcsém ne kezdjünk el tiszteletköröket futni, már táncolnak a lányok, a végén még lecsúszok 200ft-nyi goldról.
  • virkir
  • Toweliee
    Ezt kéne betenni a bannerba.
  • Gerdzso
    Hatalmas plussssssz! :)
  • Eagle16
    Már lecsökkentették 100-ra, a JT-nél is. A 8.8-ban már 100mm az alja.
  • lammaer
    Nekem is hasonló érzéseim vannak, ha belegondolunk, nagyjából ugye kupononként 200 forintért vagyunk ráizgulva a történetre, egy olyan játék esetében, amit ugye a jelenlevők többsége rakás szarnak, bughalmaznak, fostalicskának stb stb tart, amit féreg ruszki fejlesztők csinálnak.

De valahogy a 200 forint mindezt feledteti, ilyenkor elgondolkodtató hogy a sok sírás mennyire inkább csak színjáték illetőleg hogy az ember ennyire megvehető szarért-hugyért?

(mivel úgyis gép előtt vagyok, én sem hagyom ki a lehetőséget, de a különbség az hogy alapvetően én ugye a "WG bérenc" titulust párszor már megkaptam, mivel nem sírom tele a fórumot azzal hogy milyen szar ez a játék amit már lassan 3. éve tologatunk, sőt, kimondottan irritálnak az ilyen hszek :) )
  • madmanic
    Azt írták a szakik tegnap, hogy csak az jó, ami több mint egy hónapja be van regisztrálva.

Nem regelt címre invite kódot küld.

Nekem 2 karim van, és még tudtam valakit aki régen játszott, de már lejött a szerről, az ő címét adom meg, ő meg átlövi nekem a kódot.
  • Gerdzso
    Csak olyan email jó amihez van rendelve egy hónapnál idősebb wot acc.
  • mittomén1
    minek tart vki 3 accountot? vagy olyan email címről is rá lehet tenni az accra ami nincs hozzárendelve? mer akkor nekem 4 mail címem is van:)
  • madmanic
    hát ha van 3 mail címed, akkor másfél óránként 600 arany, az nap végére 3000...

Lehet érdemes fél szemmel figyelni.
  • kisokka
    Én úgy tudom 10:50-kor lesz az első, tegnap is így volt.
  • patchaou
    Pont az az idő amikor nem tudok gép előtt lenni :/
  • bigmano
    Neeem dehogy is ne foglalkozzál vele.
    Ez csak a magunkfajta pórnépnek kedvez Serb bàcsi.
    A többiek a shopból veszik szigorúan!
    Esetleg Esl, Cw ha gondolod....
  • Zollee70
    Tiszta olyan érzésem van ezzel a kód b@aszakodással, mint amikor az uralkodó (Serb?) pénzdarabokat dobál az erkélyről a pórnépnek, azok meg ölik egymást, hogy elkapkodják.....

Tényleg érdemes ennyi időt rászánni néhány goldra?
  • bigmano
    A kódokat azonos időben vetítik minden nap vagy változó?
    Ha igen akkor mikor?
    A tegnapiakról mind lecsúsztam kivéve 1-et amit TESSELLIA segítségével sikerült megcsípnem amit ezúton is köszönök neki!
  • mittomén1
    na utánajártam felkészültem
  • mittomén1
    és mi az a szkenelés? bemásolás vagy ilyesmi?ezek a szakszavak nem mennek nekem.
  • mittomén1
    "QR-kódot vetítettek ki, volt 100 másodperc hogy leszkenneld, abban volt a link az oldalra, ahol az email címedet kellett megadni"
    ezt kell csinálni? mi az a QR kód?o_O
  • Bangaro
    Pontosítanék. 11 körül volt ma az első kód. Az hogy lesz-e holnap is locust még nem megerősített. Tegnap ugye szarok voltak az oldalak, ma rendben működött minden, ill. már tegnap. "Tegnap" min. három kódot kellett sikeresen elkapni az élő adásban, kaptál egy linket, ahova beírtad a játékba regisztrált e-mail címed amire kaptál egy bonus code-ot tartalmazó levelet, amit aztán beírtál a hivatalos oldalon és végül meglepett minket a WG a locusttal. Dióhéjban....
  • Okmyx
    Igen, minden kód 200 aranyat ér. Kivéve új accounton, ott invite kódot.
  • mittomén1
    azt én már akkor levettem róla mikor 104 lett 150 helyett az átütése.tönkretették a kedvenc szórakozásom.pedig milyen szépen lehetett vele faragni a kv1s-eket is :(
  • mittomén1
    és kódonként 200 arany is jár hozzá ha jól láttam? na akkor nonstop leszek.most már aranyért bármit csak ne kelljen rá költeni.egy szép ropogós deák ferencem már benne van ebben a játékban
  • Okmyx
    Igen.
  • Okmyx
    Ez majd csak későbbi patchben lesz, gondolom leveszik a howitzert róla, az lesz a rebalansz.
  • mittomén1
    http://worldoftanks.eu/en/news/gamescom/stream-gamescom-2013/ erről van szó nem igaz?
  • mittomén1
    hetzer rebalance? na az pont az a tank amin nem vettem észre hogy más lenne.
  • Okmyx
    Az első 12.30, az utolsó 19.00.
    Ha figyeled a fórumot itt mindig nagy a nyüzsgés ha épp kódot osztanak (hálisten).
  • mittomén1
    éretm köszi.és hány órakor kezdődik?medig tart?(helyi,itteni idő szerint természetesen.)
  • Okmyx
    "-it’s possible AMX-50B will get a buff"
    Nocsak.
  • mittomén1
    a tigris kapott +2 rofot a tiger p mért nem? sok tank gyorsabb lett de aminek a legjobban kellett volna pl ferdinand,jagdpze100 az nem.gyúlékonyságról nem olvastam de csak nem lesz nagyon magas érték(remélem).vki beírhatná mert én dühömben letöröltem már a tesztet.nem tetszettek az új heavy tankok:D
    a királytigrisnek vajon megéir + 0,25 rof meg +10kmh ha cserébe 0,4el hoszabb lett a célzása...mint a szovjet tankok...nagyban mész megállsz aztán félévet célzol.
    ti észrevettetek még vmi változást?
  • Okmyx
    Holnap és holnapután. Élő adást figyeld a GamesConról. Napjában 5x osztanak kódot. A Locust akkor jár , ha 3x használtál már goldos kódot.
    Jár hozzá garázs.
  • mittomén1
    aranyat osztogatnak nekem meg nem szólnak? lesz még ilyen?hol?mikor? kellene egy ilyen locust is.garázshely is jár hozzá?
  • Okmyx
    "- Hetzer rebalance? “All in due time”"

Ajjaj...
  • Okmyx
    Szpecnyaz: olvastad mi lesz az 50K free expből fejlesztett német motorral?
  • Tono34
    Éjjeli utolsó kör:

Replay

• paci600
    Kész, én ezt nem bírom! Már kb a 15. vesztes csatám su-152 vel. Lehetetlenség ma játszani. Baszzunk ki velem nap van, vagy mi???
  • Szpecnyaz
    Lejtőn biztos eléri azt a sebességet :D.
    Am meg nem csak a mozgékonság lesz szopás. Hanem, az is hogy az "új" motoroknak nagyobb a gyulladási esélye.
  • Toweliee
    Akinek van androidos telefonja az töltse le ezt, ha jól értelmezem akkor percre pontos statisztikát mutat, azt is, hogy mennyi tankot lőttél ki aznap. Most próbálgatom, ezért nem pontosabbak az infoim.