A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #253603 Nekem is hasonló érzéseim vannak, ha belegondolunk, nagyjából ugye kupononként 200 forintért vagyunk ráizgulva a történetre, egy olyan játék esetében, amit ugye a jelenlevők többsége rakás szarnak, bughalmaznak, fostalicskának stb stb tart, amit féreg ruszki fejlesztők csinálnak.
De valahogy a 200 forint mindezt feledteti, ilyenkor elgondolkodtató hogy a sok sírás mennyire inkább csak színjáték illetőleg hogy az ember ennyire megvehető szarért-hugyért?
(mivel úgyis gép előtt vagyok, én sem hagyom ki a lehetőséget, de a különbség az hogy alapvetően én ugye a "WG bérenc" titulust párszor már megkaptam, mivel nem sírom tele a fórumot azzal hogy milyen szar ez a játék amit már lassan 3. éve tologatunk, sőt, kimondottan irritálnak az ilyen hszek :) )