418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mittomén1
    komoly?sztem nem...
  • Count Adyn
    Mindig a legnagyobb nubok nuboznak:D
    btw KV-4 re van értelme a fejlesztett toronynak, hogy tapasztaltad?
  • Commandier
    Jönnek a csajok, jön a kód.:)
  • Bmsrt n2
    De csak 8.9-ben.
  • yossarianHUN
    Aham. Meg a T57 Heavyt.
  • yossarianHUN
    Igazából ezt leszámítva én nem találtam semmi olyat, ami miatt megérné a T-62-vel szemben az Obit preferálni. Mozgékonyság ugyanaz vagy egy árnyalatnyival rosszabb, ágyú ugyanaz, páncélzat valamivel gyengébb is, toronyforgatás rosszabb. A lövegkitéríthetőség az egyetlen előnye a tesóval szemben.
  • foxbat88fx
    tegnapi napom 74%
    eddig 0 win -.-"
    megint megtaláltak az amatör gyökerek
    sárga de a pofája nagy hallod :D
  • silverchain
    A Foch 155-öt nerfelik?
  • madmanic
    vége a reklámnak..
  • Gerdzso
    Valaki szakasz? T5-T9 (főled a napi szorzót szeretném megcsinálni) :)
  • Veqtor
    Obj. 140hez egy kis hozzáfűzés.
    Néztük trainingben T62 vs obj140-et és az a pici ágyúkitérítés nagyon sokat számít. Egymás mellett állva a t62 csak a tornyot tudta lőni az obj-en, az viszont el tudta lőni a torony alatt így sebezve azt.
    Himmelen néztük a domb tetejéről A0ba a házon, hogy ki meddig tudja leforgatni az ágyút. A t62vel a hegytetőről a sarokház 2. emeleti ablakát tudtam csak ellőni, object meg a bejárati ajtót. (persze aki nem vizuális típus majd nézze meg ugyanezt trainingben :D)
  • mittomén1
    http://www.onlinebarcodereader.com/ mennyire kell komolyan venni hogy max 1mb méretig? nem szeretnék felsülni vele de nálam egy png kép 1,7 mb körül van
  • Karelgott
    Hali. Tegnap 14 csatánál megvolt 50k xp meg a 30 kill.
    Most meg harmada mindennek...
  • foxbat88fx
    nane :D 8-2vel sima lose :DDDDD 3perc alatt....
    isten faszát a sok amatőr balfaszba....
  • Pares
    Szóval az egyik kedvenc tankomat elkúrták, plusz kapok még egy szar tankot? Akkor azt hiszem két garázshellyel gazdagabb leszek a javítás után.
  • mittomén1
    jagdtiger lfp-jét hova viszik már le.edig is olyan gyenge volt hogy loltraktor átlövi.
  • Pares
    De jó, hogy nekem már 2 hónapja itt csücsül a garázsomban!
  • mekk77
    téteket lassan lehet megtenni, hogy már reggel is unott arccal tolják e majd a csajok.
  • yossarianHUN
    Na Tesseliával leteszteltünk pár járgányt gyakorlóban, nagy vonalakban következő a konklúzió:

A-43: Papír, az ágyúk ugyanazok amiket a T-34-en már megismertünk, mozgékonyság nem rossz, de nem egy balerina.

A-44: Páncélzat a hasi részt leszámítva elég kemény, a tornyon lévő tumor még egy weakspot, de elég kiszámíthatatlan (a gyűrű rajta elég vastag ahhoz hogy pattintson 160 körüli pent).
    Ágyúja nekem nem jött be, ez a 107-es nem egy mednek való fegyver, pontatlan, lassan szűkül, lassan tölt. De legalább rendesen sebez. Mozgékonyság körülbelül megegyezik az A-43-éval, gyorsulás éppen elégséges, sebesség nem rossz, de lomhán fordul. Vertikális ágyúkitéríthetősége a nagyteső 416-oshoz hasonlóan szinte nincs.

Object 416: Mozgékonysága jó, végre egy igazi medes mobilitás, jó sebesség, fordulás elég kis ívű, közben lassul, de nem vészes mértékben. Ágyúja kiváló, jó pen, jó pontosság, jó RoF. Páncélzatilag nagyon pontosat nem tudok mondani, 264 penes ágyúval lőttünk rá, azt sehol nem fogta meg, még a tornyon sem. Említésre méltó még a kiváló álcázása, nagyon jól rejtőzködik, bokor mögött 55 méterről tudtam csak spottolni. A nem teljesen körbeforduló torony nem probléma amíg nem láncolnak, a jó fordulékonysággal könnyű kompenzálni ezt a fogyatékosságot, engem legalábbis egyszer sem zavart random meccsek során. Annál inkább a katasztrofális függőleges kitéríthetőség, a legkisebb buckáról sem tudsz már lelőni a lent lévőkre.

Object 140: Mozgékonysága ugyanaz mint a 416, azzal a különbséggel, hogy valamivel szűkebb ívben fordul. Hegymenetben is ugyanannyit tudnak. Ágyú jó, már ismerjük a T-62A-ról. Páncélzata elég papíros, forgatva a felső lemez megfogta egyszer-kétszer a 416-os skulóit, de egyébként szitává lett lőve, a tornyot leszámítva, az kifejezetten kemény, tízes ágyúkat is pattint, de két oldalt felül van rajta egy-egy weakspot dudor. Álcázásra ugyanaz vonatkozik mint a 416-ra, igazi sunnyogó. Megemlítem még, hogy a toronyforgatás nekem kicsit lassú volt, a T-62 itt sokat ver rá (40 vs 48 fok/mp). Ágyúkitéríthetősége jobb mint az elődeié, de még mindig kevés az ödvösséghez.

VK30.02(M): Gyengécske gépezet, mozgékonyságban nem tud sokkal többet mint egy heavy, nagyon lomhán fordul, és még lassul is közben mint a fene. Tökéletesen papír, még a lövegpajzsa is probléma nélkül üthető, cserébe szép nagy célpont. Ágyúja a Párduc alap 75-öse, mindenki döntse el maga, ez mire elég. Engem legalábbis nagyon nem nyűgözött le.

VK 30.01H: Jól át lett gyúrva, és nem vált előnyére. Kifejezetten lomha, hihetetlenül lassan fordul, Kampinovkán a sáros részen szinte nem is tudtam vele megfordulni. Páncélzata szintén csak fogalmi szinten létezik, az nem üti át aki nem lő rá, bár ez eddig sem volt másképp. Ágyúja a fent említett 75 mm-es, ez saját tierjében kellemes, de páncélzat és mozgékonyság híján erős a gyanúm hogy a hajunkra kenhetjük.

Röviden ennyi, további infóért forduljatok Tesseliához, ő is biztos szívesen megosztja veletek a tapasztalatait.
  • Okmyx
    Már most is az, mindenki engem hajtott vele, pedig nem szoktak.
    Pedig muszáj húzni az ingyen garázshelyért.
  • R3nton
    Jön a kód!
  • VanDaal
    Dettó :D
  • foxbat88fx
    jah :)
  • 0000000000000
    Már előre érzem, hogy élmény lesz délután a PZ 3/4-el grindelni a VK-t
  • patchaou
    Teszten általános a 148-as ping? Esetleg a test1 szerveren lehet hogy kisebb? (oda sokat kellett várni...)
  • mijki
    35 csata alatt 17 medet lőttem ki. Olyan kevés van belőlük, ami megvan azt ált. ellopják...már kezd nagyon elegem lenni belőle. Majd a kódosztás után még megszerzem azt a maradék 3-at.
  • Sheltem
    T30at mennyire szeretitek srácok ?
  • Bmsrt n2
    Én a 2.fázisban(esetleg) megjelenő kínai prémeket azért még kivárom.
    A 2.ágat meg szimplán "elkezdem" T-54-ből
    (ok te nem játszol T8-felett)
  • Okmyx
    Nemcsak az a gond: T-15 rádiója 710m, a Locusté 395m. Lényegesen jobb spotter a T-15, a mozgékonyság hasonló, egyedül az ágyú paraméterek gyengébbek hajszálnyival (dam, rof, aim, acc ugyanaz, csak a pent vették le).
  • foxbat88fx
    na voltam fent teszten...
    kipróbáltam a 7-es és 8-as medeket...
    100as emberekkel 3 felszereléssel....
    emmmmm SZAROK :D
    a 7esen a KV-2 féle 107mm-es van ami 5sec alatt szűkül be
    ágyú kitéríthetőség lefele siralmas... mobilitás jó
    viszont azonnal kigyulladt mert elől vannak az erőátviteli szerkezetek...
    a 8-ason a gun egész jó... viszont a mobilitás SZAR
    ágyú kitéríthetőség lefele szar.... páncélzat 0
    és szintén elől van a váltó és szintén kigyulladtam azonnal vele

na nekem ennyi volt a teszt szeró :) DELETE :D
    hozzá se érek az új ághoz!!! nem kell nekem agyérgörcs
  • patchaou
    Volt már hogy poénból nyomtam egy v betűt és úgy toltam a csatát :) Ha jól rémlik akkor amikor bejöttek az angolok a tier 3-as cuccal. A végeredmény 3 kill lett top xp-vel XD
  • Bmsrt n2
    Hát,most már látom,hogy lesem a statjait,20m-el kevesebb a látótáv,nálam a T-15 elsősorban spotter.
    Nagy érvágás ez számomra,csak a lövege jobb egy ici-picit,kevesebb gold kell majd bele mint a T-15-be.
  • Okmyx
    Szerintem van olyan aki kikapcsolja a minimapot, hogy ne zavarja a látványban.
  • patchaou
    A görcsölést arra értettem, hogy görcsösen akarják kilőni a 20 medet egy nap prémiumért. Pedig az ide látogatók többsége simán játszik annyit, hogy akkor is kilő naponta 20 medet ha nem számolgatja.
    A válasz pedig arra hogy mit élvez a sok "szubhumán" a játékban marha egyszerű: Az effekteket, azt hogy mozog a tank ha véletlenül jó billentyűt nyom le, sőt ha sikerül megtalálni a bal egérgombot akkor még nagy durranás és füst is van. Ők ezt élvezik. Sikerélményként könyvelik el azt is, ha eljutnak a másik bázisig, a minimapot legalábbis csak erre használják. Szegényeket biztosan zavarja is rajta az a sok színes kis mozgó bigyó.
  • Okmyx
    A T-15 jobb, kipróbáltuk f2f.

Viszont a Locust is egy állat a saját tierjében. Sőt még a 4-esben is.
  • Okmyx
    Gyűlnek már a népek a színpad előtt
  • Bmsrt n2
    Muhaha:D
    Felavattam a M22Lochus-ot,kilövök egy T18-as fókavadászt(mellesleg Siemma-földit),és benyögi mekkora szemétség,hogy T3-ban goldamózok(volt,de nem használtam),bagoly a verébnek nem?
    Már ezért megérte,remélem ez a tankocska lesz a második T-15:)
  • QuentinT
    Görcsölés?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A legutóbbi csatám eredménylistájának átnézése után, megtekintettem egy csapattársam adatlapját, ugyanis felkeltette az érdeklődésemet, hogy miért is nem lőtt egyet sem, holott nem volt afk. Nos, cseppecskét ledobtam az ékszíjat, midőn megláttam a statisztikáit. Az illető - 4967 csatával rendelkező - sejthalmaz egy klán vezetőjének helyetteseként általánosan 40% WR értékkel bír. A legtöbb csatáját - szám szerint 1099-et - az OP járgányként számon tartott KV-1S-ben küzdötte végig, és sikerült neki teljes 162 pontnyi WN6 értéket összeharácsolni. Az efféle véglények biztosan nem görcsölésként élik meg a játékot, különben nem játszanának. Sajnos még nem sikerült megfejtenem, hogy mit is élveznek benne, pedig a módszerük elsajátításával, nekem is sokkal ráncmentesebb lenne a homlokom. Természetesen ennek a jó képességű szubhumánnak van már egy IS-8 típusú tankja is, tehát nemsokára eljut a tízes szintre.
    Bocsánat a hosszú szövegért, de ez most nagyon kikívánkozott.
  • Gerdzso
    Én megpróbálom, csak küld a címeket. :)
  • Kicsirigo
    Ha valakinek maradt tegnapról egy felesleges, nekem is dobhat egy kódot. :)