A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Görcsölés?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legutóbbi csatám eredménylistájának átnézése után, megtekintettem egy csapattársam adatlapját, ugyanis felkeltette az érdeklődésemet, hogy miért is nem lőtt egyet sem, holott nem volt afk. Nos, cseppecskét ledobtam az ékszíjat, midőn megláttam a statisztikáit. Az illető - 4967 csatával rendelkező - sejthalmaz egy klán vezetőjének helyetteseként általánosan 40% WR értékkel bír. A legtöbb csatáját - szám szerint 1099-et - az OP járgányként számon tartott KV-1S-ben küzdötte végig, és sikerült neki teljes 162 pontnyi WN6 értéket összeharácsolni. Az efféle véglények biztosan nem görcsölésként élik meg a játékot, különben nem játszanának. Sajnos még nem sikerült megfejtenem, hogy mit is élveznek benne, pedig a módszerük elsajátításával, nekem is sokkal ráncmentesebb lenne a homlokom. Természetesen ennek a jó képességű szubhumánnak van már egy IS-8 típusú tankja is, tehát nemsokára eljut a tízes szintre.
Bocsánat a hosszú szövegért, de ez most nagyon kikívánkozott.