A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #253671 Na Tesseliával leteszteltünk pár járgányt gyakorlóban, nagy vonalakban következő a konklúzió:
A-43: Papír, az ágyúk ugyanazok amiket a T-34-en már megismertünk, mozgékonyság nem rossz, de nem egy balerina.
A-44: Páncélzat a hasi részt leszámítva elég kemény, a tornyon lévő tumor még egy weakspot, de elég kiszámíthatatlan (a gyűrű rajta elég vastag ahhoz hogy pattintson 160 körüli pent).
Ágyúja nekem nem jött be, ez a 107-es nem egy mednek való fegyver, pontatlan, lassan szűkül, lassan tölt. De legalább rendesen sebez. Mozgékonyság körülbelül megegyezik az A-43-éval, gyorsulás éppen elégséges, sebesség nem rossz, de lomhán fordul. Vertikális ágyúkitéríthetősége a nagyteső 416-oshoz hasonlóan szinte nincs.
Object 416: Mozgékonysága jó, végre egy igazi medes mobilitás, jó sebesség, fordulás elég kis ívű, közben lassul, de nem vészes mértékben. Ágyúja kiváló, jó pen, jó pontosság, jó RoF. Páncélzatilag nagyon pontosat nem tudok mondani, 264 penes ágyúval lőttünk rá, azt sehol nem fogta meg, még a tornyon sem. Említésre méltó még a kiváló álcázása, nagyon jól rejtőzködik, bokor mögött 55 méterről tudtam csak spottolni. A nem teljesen körbeforduló torony nem probléma amíg nem láncolnak, a jó fordulékonysággal könnyű kompenzálni ezt a fogyatékosságot, engem legalábbis egyszer sem zavart random meccsek során. Annál inkább a katasztrofális függőleges kitéríthetőség, a legkisebb buckáról sem tudsz már lelőni a lent lévőkre.
Object 140: Mozgékonysága ugyanaz mint a 416, azzal a különbséggel, hogy valamivel szűkebb ívben fordul. Hegymenetben is ugyanannyit tudnak. Ágyú jó, már ismerjük a T-62A-ról. Páncélzata elég papíros, forgatva a felső lemez megfogta egyszer-kétszer a 416-os skulóit, de egyébként szitává lett lőve, a tornyot leszámítva, az kifejezetten kemény, tízes ágyúkat is pattint, de két oldalt felül van rajta egy-egy weakspot dudor. Álcázásra ugyanaz vonatkozik mint a 416-ra, igazi sunnyogó. Megemlítem még, hogy a toronyforgatás nekem kicsit lassú volt, a T-62 itt sokat ver rá (40 vs 48 fok/mp). Ágyúkitéríthetősége jobb mint az elődeié, de még mindig kevés az ödvösséghez.
VK30.02(M): Gyengécske gépezet, mozgékonyságban nem tud sokkal többet mint egy heavy, nagyon lomhán fordul, és még lassul is közben mint a fene. Tökéletesen papír, még a lövegpajzsa is probléma nélkül üthető, cserébe szép nagy célpont. Ágyúja a Párduc alap 75-öse, mindenki döntse el maga, ez mire elég. Engem legalábbis nagyon nem nyűgözött le.
VK 30.01H: Jól át lett gyúrva, és nem vált előnyére. Kifejezetten lomha, hihetetlenül lassan fordul, Kampinovkán a sáros részen szinte nem is tudtam vele megfordulni. Páncélzata szintén csak fogalmi szinten létezik, az nem üti át aki nem lő rá, bár ez eddig sem volt másképp. Ágyúja a fent említett 75 mm-es, ez saját tierjében kellemes, de páncélzat és mozgékonyság híján erős a gyanúm hogy a hajunkra kenhetjük.
Röviden ennyi, további infóért forduljatok Tesseliához, ő is biztos szívesen megosztja veletek a tapasztalatait.