418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Vam valahol egy log file, abban nem lehet benne mi a gondja?
  • Murlo91
    Friss driver van. Valami a szinkronizációnál történik, mert ha törlöm a configot is, akkor elindul egyszer, szinkronizál, azt soha többet. :) Na mindegy elengedtem a dolgot, köszi azért.
  • joe662
    Nekem akkor csinált ilyet, amikor a winfos frissitette magát, de a vga drivert nem tudta, igy felrakott vmi régi szart, de az se müködött.
    Az Igp vitte a gépet addig amig játékot nem akartam inditani.
  • Murlo91
    Sziasztok!

Gondoltam, pár év kihagyás után nosztalgiázok és "tankolok" picit.:) De nem akarja. Első alkalommal még belépett, szinkronizált össze-vissza, ment a csata is, de azóta crash már a betöltő képernyőn. Volt reinstall, meg safe mode...ugyan az. Mielött belemerülnék a problémába, rákérdezek, hátha van valami ismert megoldás. köszi!
  • viper07
    Próbáld csak ki a Rinoceronte -t, szvsz sokkal jobb, mint a 9-es.
  • Plata
    Szerintem T69 irtó szar.
    Voltam egy csatában progettóval,T9-10 csata.
    Obj430U-t kilőttem úgy hogy beforgatta a tankját,de akor is átütötte az alap lőszer.
    JpzE100-at is beütöttem szemből,meg 50TP-t,Bc 25t-t hátba lőttem egy tárral,mind le pattant.
    Mi a tetves franc van?Hogy a bánatos istenbe pattan le arról a papír taligáról?
    Egyébként már rinoceronte is ki van fejlesztve,de asszem maradok a progettónál,azt szeretem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.15. 09:24:16
  • yossarianHUN
    Perfekt, amíg nem kell 100 méternél messzebbre lőni
  • Maala
    Mire gondolsz? Perfect ágyú, 180mm körüli alap pen, heat arannyal?
  • yossarianHUN
    Sok fos ágyúval találkoztam már ebben a játékban, de ez a T69 lehet, hogy viszi a prímet.
  • Kancsalborz
    Javaslom hogy októberig érj el amit csak tudsz, mert utána ha az is előfordulhat ha nincs szerencséd hogy a következő októberben lesz időd megint játszani...XD
    Nekem az első gyerekkel a "profi klános pályafutásom", a másodikkal maga a játék ért véget...XD
    Jó "móka" lesz, meglátod !...XD
  • lammaer
    Magadra akasztod a gyereket egy kenguruval azt csapathatod. Az asszony meg hálás lesz hogy ő addig alhat...
  • popey8
    Prém EBR legyen, más nem érdekel és még utoljára fizetek a hulladék WG-nek :D Úgy látszik a karácsonyi boxokból meg a küldikből kapott prém napok/gold kitartanak egész évben, októbertől meg babázás, úgyh wot nem tudom mennyire fog befigyelni egy ideig :D Több, mint 1 éve várok a prém EBR-re -.-
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.07.13. 16:58:09
  • Plata
    Lesz valami jó?
  • Malarki
    Na jön a Summer Sale megint. Jej.
  • Malarki
    Tartom és emelem a mai teljesítményemmel: 13 csata, 13 vereség.
  • yossarianHUN
    Tartom, és emelem egy 52,64%-os win rate-tel (53,94-ről)
  • Plata
    Somua Sm-el full beszűkülve és állva ki táraztam 53TP-re.
    A célkör sokkal kissebb volt mint a tank.
    Az öt lövésből kettő le esett a földre mintha elfáradt volna,egy lövés elment a tank felett,kettő be talált.
    És nem messziről lőttem.Alap lőszer volt,de ez akkor is röhej,kilőttem öket és úgy gondolták nekik nincs kedvük elmenni a célig és a földbe mentek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.11. 10:50:28
  • Plata
    Nekem ugyanezt művelte JpzE100.
  • joe662
    Kitartó voltál, az már biztos.
    Én úgy a 9.vagy a 10ik lövés környékén, megbüntettem volna valamelyik perifériát:-DD
  • OnkleTonto
    Egy vicc bmeg amit ez a játék művel, a nullás criticalokkal meg a nem ért páncélzatot (hanem miaf*szt?) lövésekkel.
    Találati arány/átütés, és a sebzés muhaha!

Tier7-el voltam, de a vicc hogy a 7-eseket nem sikerült belőni, egy IS3 at tudtam kilőni, szerencsétlennek csak 2HP-ja volt és pont elém tolatott ki egy szikla mögül.
  • joe662
    Nagyon hallgatnak erről a frontline szezonról. Remélem nem (SoDikázodik el:-DD )
  • Plata
    Voltam egy csatában JpzE100-al.semmit nem tudtam be lőni vele,Sheridan hátuljáról pattantam,Amx 50-120-oldaláról lepattant és minden másról is.
    Komolyan ciki volt,mintha szándékosan szopatott volna a játék.
    Jah sheridan-t kétszer lőttem meg,az oldalára olyat írt hogy nem ért páncélt vagy mi afranc.
  • yossarianHUN
    Átmenetileg kivették, mert nem vette figyelembe az MM-je a tier limites tankok egyéni besorolását. Ha megcsinálták, jön vissza.
  • joe662
    Ez a recon mod meddig volt,1 napig?
  • Plata
    Lengyel med ágyúja valami kicseszett szörnyű.
    Tipikus ruszki.
    Álló helyzetben fullra szűkülve 2 centiről mellé lő.
    Padlógázzal robogva 400 méterről fordulås közben beüti süketperzsa tornyát.
    Azzal sniperkedni nem érdemes.
    Kb mintha ferde csövű puskåval mennél céllövöldébe.
    Ma közvetlen közelről célozva háromszor tévesztettem el T26e5 oldalát.
    Ami szerintem no comment.
    A tank nagyobb volt mint a célkereszt hogy az anyjába ment mellé.
    Próbáltam körbe körbe menne hogy a tornya ne érjen utol de eltalálni csak egyszer tudtam négy lövésből.
    Tele lett a hócipőm és megvettem a T9-et majd átraktam bele a legénységet.
  • tothgyorgy
    Még 2 óra prémem van, de kiléptem a pitlibe. Ezt nem lehet idegekkel bírni. Dugják föl maguknak az összes jutalmat! Majd ha lehiggadtam újra megpróbálom. Addig játszok valami mással. Lehet végleg abba kéne hagynom.
  • tothgyorgy
    Nekem pont az airship nem tetszik. Még meg sem mozdul az ember és máris spoton van. Nehézzel, artival kurvaszar. Light pálya. Legyen rajta 2x15 light. Úgyis azok a wg kedvencei.
  • yossarianHUN
    7-8 csatát talán. Nem hiszem, hogy ezen múlott, tényleg ordenáré, ami nálam a játékban az utóbbi időben megy, a legtöbb csatában a 3.-4. percre egyértelmű, hogy esélye nincs a csapatnak. Az igazság kedvéért hozzá kell tenni, hogy ezen az accon csak 3 ezer körüli csatám van, úgyhogy nyilván könnyebben ingadozik még a WR, ezzel együtt tényleg röhej, ami az utóbbi időben megy. A nyolcas lengyel med, amit most húzok, 55 csata után 36% WR. Vannak napok, amikor a végére feladom a leduplázását, mert már kínomban röhögök.
  • yossarianHUN
    Szerver célkeresztre gondoltam, de ez nem egyszerűen a szerver és a kliens célkereszt közötti desync, egyszerűen önállósodik a célkereszt, és direkte nem oda mutat, ahol a kurzor van. Sniper nézetre váltás megoldja. Aztán lehet, hogy csak valami mod kavar be, bár nemtom, melyik tehetné.

Én eleve többnyire külső nézetből szeretek lőni, több okból, egyrészt jobban szeretem a lövések hangját külső nézetből (Gnomefather's hang moddal minden más), másrészt anno 2012-13 táján a régi gépemnek az volt a szokása, hogy sniper nézetre váltáskor csinált egy irdatlan, 4-5 másodperces szaggatást a játék, ami hamar ránevelt, hogy csak külső nézetből lőjek, és ez a mai napig valamennyire be van rögzülve. Közelharcnál meg eleve nem szeretem, a hirtelen perspektívaváltás miatt mindig kell egy-két századmásodperc, amíg felmérem a helyzetet és átgondolom, hogy mit látok és hová akarok lőni, az meg az ilyen helyzetekben számíthat. Külső nézetből jobban átlátom a szitut.
  • Plata
    Nekem fogalmam sincs mennyi volt vagy mennyi most a wr-em,de nincs az új játékmód.
  • Maala
    Illetve mennyit toltad a recont tegnap? Állítólag a limited MM tankok bugján kívül olyan bug is volt, hogy MINDEN csatát losenak vett a global WR-edben, akár lose akár win volt reconban.
  • Maala
    Server célkereszt be van kapcsolva? Mennyire stabil a neted?

Amúgy nem is értem, hogy tudsz “nem sniper nézetből lőni”, akár közelharcban is. :-o Én max oldalról/hátulról nagyon közelről nem szoktam célozni. :-o
  • yossarianHUN
    Jó egy hónapja 53,98% volt a WR-em, most 52,78. Asszem írok a supportnak, hogy valaki a cégnél elfelejtett levenni a szopóágról
  • yossarianHUN
    Másnak is hajlamos teljesen meghülyülni a külső nézeti célzás? Közelharcnál rendszeresen "átugrál" célpontokat, földbe lő, máskor fel az égbe céloz, miközben a tényleges célkereszt a közelében nincs. Utálok sniper nézetbe váltani közelharcnál, de az utóbbi időben kezdek rájönni, hogy kénytelen vagyok, mert már nem egy helyzetet szoptam be emiatt.
  • Plata
    Igen,sőt,nekem egy csatában meg lett az összes napi küldi.
    Vereség
    Csata: Airshipyard
    Járművek: M40/M43
    Szerzett tapasztalat: 634
    Kapott Battle Pass pontok: 50
    Megszerzett kötvények: 30
    Szerzett kredit: 20 889
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély
  • yossarianHUN
    Igen, a kampányokon kívül minden küldit lehet teljesíteni itt is, plusz bizonyos mennyiségű lejátszott csata után küldhetsz visszajelzést a pályákról, meg kapsz jutalmakat.
  • Malarki
    Lusta vagyok kikeresni, xp-t meg creditet itt is kapsz? A napi küldiket meg lehet csinálni?
  • popey8
    Én nyomom igen, voltam már mindhárom mapon, eddig bejönnek. Igaz csak meddel mentem eddig, de nem tűnnek csőszerűnek, viszont mivel elég nyitottak és sok helyről rálátni sok helyre, ezért nagyon könnyű crossfirebe kerülni, éppen ezért igen egy jó spoterrel könnyű már az elején eldönteni egy csatát, ha vki rossz helyre megy :D A Far East sztem a legjobb, nyitott, de mégis nagyjából el vannak szeparálva a med/heavy stb útvonalak (de mégis átjárhatóak, csak idő, mivel nagy a map, ami nem is baj, mert a mapok többsége kicsi már, ezért szeretem a Grand csatákat). Az Outpost olyan, amilyennek leírtad, az Airshipyardot meg vhogy a kettő egyvelegének érzem. Mindenesetre szerencsére az arty cancer még nem rondított bele egyik csatámba se, de ezek a mapok nekik sajnos eléggé kedveznek. Arty nélkül viszont elég jó rajtuk játszani, sok a domb meg a mélyedés :D
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.07.05. 14:36:41
  • yossarianHUN
    Recon módot nyomja valaki? Én eddig két mapon voltam, az Airship Base (vagy valami ilyesmi) tetszett, az Outpost a két, egymással szemben lévő délkeleti dombbal első blikkre nagyon a kempelést jutalmazza, megint az van, hogy lehet középen próbálkozni pusholni, de egy spotterrel a dombon recskázó TD-k meg medek szétkapnak, mint floki a lábtörlőt. Az északi flanket még nem próbáltam mondjuk, meg ezek amúgy is ilyen egy csatás tapasztalatok, úgyhogy bőven korai messzemenő következtetéseket levonni.
  • OnkleTonto
    Ha szereted a papír tankokat, akkor meg tudod szokni.
    Egy pzitívumát tudom leírni, jó a kredithozama.
    Ha eltalálják akkor biztos hogy megy egy modul, vagy vmelyik legénység, vagy kigyullad. Cserébe viszont még pontatlan is mint állat.