A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #417161 Szerver célkeresztre gondoltam, de ez nem egyszerűen a szerver és a kliens célkereszt közötti desync, egyszerűen önállósodik a célkereszt, és direkte nem oda mutat, ahol a kurzor van. Sniper nézetre váltás megoldja. Aztán lehet, hogy csak valami mod kavar be, bár nemtom, melyik tehetné.
Én eleve többnyire külső nézetből szeretek lőni, több okból, egyrészt jobban szeretem a lövések hangját külső nézetből
(Gnomefather's hang moddal minden más), másrészt anno 2012-13 táján a régi gépemnek az volt a szokása, hogy sniper nézetre váltáskor csinált egy irdatlan, 4-5 másodperces szaggatást a játék, ami hamar ránevelt, hogy csak külső nézetből lőjek, és ez a mai napig valamennyire be van rögzülve. Közelharcnál meg eleve nem szeretem, a hirtelen perspektívaváltás miatt mindig kell egy-két századmásodperc, amíg felmérem a helyzetet és átgondolom, hogy mit látok és hová akarok lőni, az meg az ilyen helyzetekben számíthat. Külső nézetből jobban átlátom a szitut.