banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Én nyomom igen, voltam már mindhárom mapon, eddig bejönnek. Igaz csak meddel mentem eddig, de nem tűnnek csőszerűnek, viszont mivel elég nyitottak és sok helyről rálátni sok helyre, ezért nagyon könnyű crossfirebe kerülni, éppen ezért igen egy jó spoterrel könnyű már az elején eldönteni egy csatát, ha vki rossz helyre megy :D A Far East sztem a legjobb, nyitott, de mégis nagyjából el vannak szeparálva a med/heavy stb útvonalak (de mégis átjárhatóak, csak idő, mivel nagy a map, ami nem is baj, mert a mapok többsége kicsi már, ezért szeretem a Grand csatákat). Az Outpost olyan, amilyennek leírtad, az Airshipyardot meg vhogy a kettő egyvelegének érzem. Mindenesetre szerencsére az arty cancer még nem rondított bele egyik csatámba se, de ezek a mapok nekik sajnos eléggé kedveznek. Arty nélkül viszont elég jó rajtuk játszani, sok a domb meg a mélyedés :D
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.07.05. 14:36:41