418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    Én is épp vért vizelek, bár tudom ez téged nem fog megnyugtatni

AMX 12t..
  • Szpecnyaz
    Engem speciel nem győzött meg :D.
    Először is, nincs teljesen körbeforgatható tornya! Másik meg az hogy semmi gun depressionje. Szóval eléggé handicappes a drága.
  • yossarianHUN
    Később nerfelve lesz. Új járműveknél mint tudjuk bevett gyakorlat, hogy erősebbek mint a meglévők. Egy ideig.
  • Kronos79
    Ez a játék mindig okoz meglepetést. A múltkor a KV-1-gyel az artysta gyilkoló medál, most meg Matildával Ranger lettem. Tegnapelőtt a 3001P-vel az a finn fickó medál is meg lett. Lassan átérzem Benji érzéseit. :)

Viszont arra is rájöttem, hogy a hülyegyerek mágnes be van építve az ARL TD-be. Legalább 3 csata kell a duplázáshoz, de tegnap 6 alatt sem lett meg. Mindegy mennyi a sebzés, hiába vezetünk 10-5-re, akkor is bukta. A másik ilyen tank a Tigris. Azzal detto ez a szitu.
  • VanDaal
    Igazán kár, hogy a gamescom és a teszt szerver indulása nagyrészt átfedésben volt, mert a kódok hajszolása közben sok érdekes megbeszélni való felett átsiklottunk...

Nekem például most tűnt csak fel néhány érdekesség az Object 416-tal kapcsolatban:
    -2400-as DPM-je van, ami bődületesen sok (P2 ~ 1900; Centurion ~ 1700)
    -320-as penje van gold ammoval... A T69-en, meg a kínaiaknál is most nerfelik a 300 peneseket 250-re, de az orosznak nem baj, ha 320 penje van t8-ban.

Hogy ebből mi lesz a statpadderek kezében...
  • Szpecnyaz
    Bakker, ez a T43 mekkora egy fosrakás. Vért fogok vizelni mire belehúzok még 70k xp-t :/.
  • lammaer
    Ma még 5x-es az első győztes meccs vagy mehetek végre saints Row 3-at tolni? :)
  • Fefe82
    Mondjuk mellette szól még ,hogyha belősz 5-6k sebzést és a nagyja sima skuló ,majdnem farmolni is megfelelő lenne!
    Igaz amit az előttem szóló mondott ,hogy a többi sem leányálom,nekem nincs 5-6 Tx -m de a francia 50B megvan,ott ha mind 3 kieg-t elnyomod,sebzel pl 8k -t akkor is épp hogy +,normál lőszernél!A minap mentem egy 8300 dmg-s kört abból ellőttem vagy 12 goldot 50B velde lehet ,hogy volt még egy tár is ,kijött 40 minusz pedig kaptam rá vagy 90k kreditet!Az E-100 még ha jól bánsz vele,hoz is a konyhára!
  • Feribacsi77
    We Are from the Future
    Megjelenés éve: 2008
    Rendező: Andrei Malyukov
    Szereplők: Danila Kozlovsky, Andrey Terentyev, Vladimir Yaglych, Dmitry Volkostrelov, Ekaterina Klimova
    Ország: Russia
    Címkék: akció, dráma, fantasy, háborús
    IMDb értékelés: 7.0
  • JeffDunham
    já já jááááá
  • Oddball29
    Ugye ez a mindenki golddal lövi az E-100-amat dolog azért is eszkalálódott ilyen szintre, mert legtöbben tudják, hogy az is úgyis azzal fpg rájuk lőni.

Egy általános 20%-os limit a prémium lőszerre szerintem ésszerű lenne a a metagame szempontjából. Nem kell több, és legalább gondolkodnál, mire mivel honnan lősz.
  • Antimat
    ööö, ungarische?
  • JeffDunham
    Szerintetek milyen nemzetiségű a következő csodalény?

• stoppos
    IMDB link, bár sokat nem segít. :)
  • JeffDunham
    köfike
  • lammaer
    Hát a franc tudja, mint írtam lentebb, T7-8 a kedvenc tierem, és egyszerűen nem bírok szemből az E100-al. Tudom hogy az alja weak spot, még be is pakolom a goldot ha jön, de egyszerűen nem akarja megbízhatóan vinni.

Amúgy nem sajnálom tőle ezt, lomha monstrum hát legyen vmi előnye. Még igy sem tartom OPnak, nincs is ilyenem.
  • 400V
    Ma linkelték csatornán és ezt látnotok kell!

A vége a legjobb!

• Antimat
    Köszi a válaszokat, akkor azt hiszem, még egyet alszok rá (úgysincs meg a megfelelő mennyiségű credit), aztán próbálok egy E-100-at elsőnek.

Amúgy Tiger 2-t próbálta valaki teszten? Sanszos, hogy eladom, nem tetszett az a pár kép, ami ki lett téve itt 1-2 napja a páncélja változásával.
  • Antimat
    Mi vagyunk a jövő
  • JeffDunham
    Az E100 hasát simán viszi a tier 8 normál lőszere. Az a leggyengébb pontja előröl. Aki hülye és nem rejti, pikk-pakk meghal. Ezért könnyű a sok E100 noob-ot alázni tier 8-al. E100 tipikus noobnak való tank. Sok hp, nagyot lő, és bárhol eltalálod az ellent akkor is sebzel.
  • R3nton
    Ha olyan van szemben aki tudja hol kell lőni, akkor sidescrapelni kell. Elég sokat bír. Tornyot szintén forgatni kell, mint a mausnál.

Ha megy az ember vele 3-4 csatát naponta full gold ammoval, még ha nagyon szar köröket mész is max 100k bukó, azt simán vissza lehet farmolni. Ha meg jó köröd van vele még + is.

A többi heavyvel se leányálom. Azért oda kell figyelni. E-100 legalább 750-t küld oda és még hp tartály is. De akkor mondjuk mit csinál egy t110e5? Visszalő 440-t mondjuk egy TD-re ami lefelezte a HP-ját. Pedig a t110e5 is komoly cucc, mozgékony és jó a frontja, csak szar az oldala.
  • JeffDunham
    off (ez melyik film? nem jöttem rá a válaszokból)

• lammaer
    Nekem nincs E100-am, én csak azt tudom hogy amikor lövök rá szemből, még a hasát se nagyon akarja vinni a gold, ha csak egy kicsit is csámpásabban tartja az elejét.

Mostanában már 9-es tankkal is úgy vagyok, hogyha látom hogy egy E100 jön szembe és van lehetőségem, inkább otthagyom a francba minthogy feleslegesen lövöldözzek rá (pedig mindig van nálam gold). 10essel muszáj vagyok nekimenni, mert kötelességemnek érzem hogy leküzdjem.

Egyedül akkor megyek neki, ha éppen nem rám néz és tudom a tornya oldalát löni (mert még a hull oldala is egy rohadt lőszertemető).

Ellenségként rühellem az E100-at, a JPZE100-at és a Maust is.
  • JeffDunham
    Já já já. Pontosan. Ha golddal tolod és el tudod rejteni a hasát akkor király dolgokat művelsz vele. Mivel gold van ezüstért, így naná hogy azzal használja mindenki. Aki nem bírja mer csóringer és nincs prém tankja pótolni az ezüstöt, AZ MEG NE HASZNÁLJA!

Amúgy nem sokkal többe kerül golddal használni. Ha balfasz vagy és lősz mindenre akkor totál bukó. Ha okosan használod akkor kihozhatod nullára. Ha goldozol akkor tuti a sebzés és duplája mint repesszel. Ergo több pénzt kapsz egy lövés (sebzés) után, máris nem olyan drága a lőszer.
  • lammaer
    Simán ;)

valami ilyesmit tapsoltam el én is, pörgettem végig a store-ban hogy milyen modulok léteznek és amelyikből 0 darab volt raktáron abból vettem 3-5 darabot (attól függően hogy mennyi volt a járműeken). Szépen pörgött a credit számláló, mondjk 17 millánál nem aggódom nagyon, főleg hogy nincs betervezve már semmi nagy...

Leginkább Tier7-8 körül lebzselek. A 10est nem szeretem, mert én szeretek nagyobbak ellen játszani (sok Xp és credit :D ) 11-es tank meg ugye nincs :)

(Olvasod fostalicska? Mielőtt megint megátkozol hogy örökre játsszak nagyobb tankok ellen :) )
  • yossarianHUN
    Gyenge pont az van, csak mire becélzod, széjjellőnek. Én is úgy mentem vele a random csatáim 99%-át, hogy sima lőszer volt benne, csak épp ott ez egyszerűen nem megy. Arannyal kigurulsz, durr, vissza, ha nem rontottál el valamit, sebeztél is. AP-val kigurulsz, kikeresed a legpuhább célpontot, gondosan próbálod becélozni a gyenge pontját, közben piff-puff kapod az arcodba az átütő találatokat. Aztán lősz, ami jó eséllyel mellé megy, pattan, te meg 0 sebzés mellett bekaptál egy ezerötszázat.
  • voivod32
    Már megvan a Black Prince, és fullos, de én azt mondom, a Churchill VII akkor is jobb!
  • yossarianHUN
    Rendben, akkor Jeff és Bornofakone írására reagálva: Jussunk konszenzusra, és jelentsük ki: golddal nagyon jó tank. Gold nélkül viszont egy szenvedés, és ahogy Szpecnyaz is megfogalmazta itt nemrég, elég szomorú, hogy vannak tankok, amik goldtól függően lehetnek fosok, illetve OP-k.
    Páncélzatára ellenben továbbra se vagyok hajlandó azt mondani hogy jó, bétában talán az volt, de manapság, mikor mindenki tucatszámra lövi T10-ben a 400 penes goldot, fabatkát sem ér. Köténye tényleg sok mindent megfog ha forgatod, de T10-ben kevés olyan ostoba van, aki azt lövi, mikor ott a hasa/tornya/toronygyűrűje.
    Haslövésektől egyfolytában ég, szerintem a KV-4-ben nem lángoltam ennyit, nem ritka, hogy egy csata alatt kétszer felgyújtanak. Most erre lehet mondani, hogy rejtsd a hasát, de ez nem így megy, vagy van épp erre alkalmas fedezék a közelben, vagy nincs.

Golddal lőve biztos jól használható dög, de én ezt sosem engedhettem meg magamnak, úgyhogy nekem marad a "szenvedés" kategóriában. Egy hete adtam el, és egy másodpercre se bántam még meg.
  • Jacktor
    Mármint mit kellett volna benne javítanom? A damage panelt cseréltem pár napja, elvileg az okozta a nagy fehér szám problémát...
  • Fefe82
    Megmondom neked őszintén,szerintem meg nem olyan rossz az E-100!
    Szerintem meg nem minden esetben szükséges a gold,én csak hull helyzetben teszem be,pl másik E-100,vagy Jpz 100,ellen a többin mindegyiken van gyenge lőhető pont!Nem akarok hülyeségeket beszélni,de 5 csatából 1 ha minuszos,a többin meg simán 20-30 k profit van vele!Azt hogy szarrá lövik az igaz!Mondjuk engem nem az zavar hogy belövik a torony páncélt goldal,mert van HP bőven,meg a válasz is 700-800 dmg,azért nincs ugri bugri ott,hanme ,hogy úgy ég mint a papír!Durva mi van nekem benne és van hogy kigyujtanak ,eloltom és a kövi lövés megint kigyujt!PEID mondom,van a co tartály,legény skill a motor karbantartás vagy mi a szösz!és mégis ég a kurva rendesen!Nem beszélek habokta,nem vagyok pró de ha megnézed asszem 2500 körüli átlag sebzésem van vele!Sztem nem rossz tank,föleg ,hogy vannak csaták amikor az artyk nem lepik el teret!főleg a patch,meg a nerf után,bár teljesen mindegy mert még most is baszkodnak 1k körülieket az emberbe
  • yossarianHUN
    "Egyik legjobb páncélzatú t10 heavy tank" - Leírva szépen hangzik, csak épp gyakorlatban cafattá lövi minden, mondom harmadszor is. Forgatni, ügyeskedni lehet, de hacsak nem te vagy Chuck Norris, nincs az az isten, hogy megoldd, hogy vagy a hasát, vagy a tornyát ne lőjék szét a 3-400 penes goldammókkal. Plusz a toronygyűrű is papír, és ezt a tapasztaltabbja tudja is.

"Ágyúba meg gold ammo kell" - Tisztában vagyok vele, de mivel egyelőre nem házasodtam még be bankárcsaládba, így passzolok.

" Az a titka, hogy jól kell játszani és akkor + lesz." - Komolyan? Úgy látom 3 év WoT után is van mit tanulnia az embernek.
  • bornofakone
    Tényleg op, egyedül benne meg (jpze100-ban) éreztem magam biztonságban igazán t10 csatában teszten. A spaced armor az oldalán rengeteg goldot fog meg, van 1 relatíve nagy lövegpajzsa, ami szintúgy 1 rakat goldot megfog. A nagy csővel és golddal mocskos op, tényleg brainless tank szinte: jé tank, cső tankra visz, lő....örül a fej :)
    Rendes szerón meg sztem még jobban szuperálhat, mivel nem only gold spam van mint teszten, és egész jó all-round védelme van (persze nem maus, de éppen annyival gyorsabb is)
  • lammaer
    Vazze, ezt a featuret nem is tudtam.. láttam ezt a kiírást néha-néha amikor rátenyereltem az ALTra, csak nem tudtam hogy mi a szám a név mellett....
  • popey8
    Vajon költött nálam többet vki felszerelésre az akció alatt...

• JeffDunham
    Vitatkoznék Bee-vel. Szerintem az E100 alap ágyúja egy nagy szar. Mondjuk addig használható amíg ki nem húzod a nagyot. Utána sosem teszed vissza. A nagy cső nagyon jó, de csak arannyal.

A free-t hagyd a kisebb tankokra, amit éppen most vettél meg. Sokat számít hogy nem stock-ként kezdesz egy tankkal. ===> ahogy Bee is javasolta

Yossarian az E100 igen is jó tank. Régen olyan volt mint amit leírtál, de a buff óta igen is használható. Arty? Ott a repeszpáncél nekem is. Rengeteget számít.
  • R3nton
    Egyik legjobb páncélzatú t10 heavy tank. Ágyúba meg gold ammo kell. Az a titka, hogy jól kell játszani és akkor + lesz. A másik meg nem kell vele feltétlen 100 csatát nyomni egy nap. Fun+CW ennyi. E-100 még sztem OP is, nemhogy szar.
  • yossarianHUN
    Hiába forgatod, ha a hasát és a tornyát röhögve belövi minden.
  • Okmyx
    Nekem a Jumbo volt jobb, de ez játékstílus függő. A Jumbo olyan med-heavy átmenet, pattogós páncéllal és nem túl jó 75mm ágyúval. A másik olyan flankerféle hagyományos medium tank.
  • Bee
    Beforgatva random csatákban azért szépen tud pattintani. Az első 20 köröm gyengén sikerült vele, de egy szakasztársam megmutatta, hogyan használjam. Azóta imádom! :)
  • 0000000000000
    Az M4-ből az E8, vagy az E2 a játszhatóbb? Patton felé tartok.