banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fefe82
    Megmondom neked őszintén,szerintem meg nem olyan rossz az E-100!
    Szerintem meg nem minden esetben szükséges a gold,én csak hull helyzetben teszem be,pl másik E-100,vagy Jpz 100,ellen a többin mindegyiken van gyenge lőhető pont!Nem akarok hülyeségeket beszélni,de 5 csatából 1 ha minuszos,a többin meg simán 20-30 k profit van vele!Azt hogy szarrá lövik az igaz!Mondjuk engem nem az zavar hogy belövik a torony páncélt goldal,mert van HP bőven,meg a válasz is 700-800 dmg,azért nincs ugri bugri ott,hanme ,hogy úgy ég mint a papír!Durva mi van nekem benne és van hogy kigyujtanak ,eloltom és a kövi lövés megint kigyujt!PEID mondom,van a co tartály,legény skill a motor karbantartás vagy mi a szösz!és mégis ég a kurva rendesen!Nem beszélek habokta,nem vagyok pró de ha megnézed asszem 2500 körüli átlag sebzésem van vele!Sztem nem rossz tank,föleg ,hogy vannak csaták amikor az artyk nem lepik el teret!főleg a patch,meg a nerf után,bár teljesen mindegy mert még most is baszkodnak 1k körülieket az emberbe