banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Rendben, akkor Jeff és Bornofakone írására reagálva: Jussunk konszenzusra, és jelentsük ki: golddal nagyon jó tank. Gold nélkül viszont egy szenvedés, és ahogy Szpecnyaz is megfogalmazta itt nemrég, elég szomorú, hogy vannak tankok, amik goldtól függően lehetnek fosok, illetve OP-k.
    Páncélzatára ellenben továbbra se vagyok hajlandó azt mondani hogy jó, bétában talán az volt, de manapság, mikor mindenki tucatszámra lövi T10-ben a 400 penes goldot, fabatkát sem ér. Köténye tényleg sok mindent megfog ha forgatod, de T10-ben kevés olyan ostoba van, aki azt lövi, mikor ott a hasa/tornya/toronygyűrűje.
    Haslövésektől egyfolytában ég, szerintem a KV-4-ben nem lángoltam ennyit, nem ritka, hogy egy csata alatt kétszer felgyújtanak. Most erre lehet mondani, hogy rejtsd a hasát, de ez nem így megy, vagy van épp erre alkalmas fedezék a közelben, vagy nincs.

Golddal lőve biztos jól használható dög, de én ezt sosem engedhettem meg magamnak, úgyhogy nekem marad a "szenvedés" kategóriában. Egy hete adtam el, és egy másodpercre se bántam még meg.