418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #256353 Azért mert egy csatában 2.7k a wn7-ed még nem lesz az a napi teljesítményed a 3.1k pedig szép szám lenne ha az nem az ősrégi eff.rating lenne ami csak és kizárólag a cap/def pontokat veszi figyelembe. Kíváncsi vagyok hány ember játékát tetted tönkre tegnap az ész nélküli foglalásaiddal... :P -
11000 gold sok érte, amikor kijöttek róla a képek, akkor 7500 goldot írtak. Na mind1. -
McLarenpowa #256351 melyik tank?
-
Skyline0021 #256350 az gun-ról amit kapott tudsz esetleg adatokat közölni? -
McLarenpowa #256349 a következő körben pedig beadta nekem is a 112őt, azzal is mentem egy kört de szerintem az IS-6 a prém lőszert leszámítva jobb tank nála -
McLarenpowa #256348 Mentem a teszten az SP-vel egy kört...tele volt az ellenség 112vel és T-34-3-as. Hát egyik kínai csodától sem kellett tartanom 170 pennel. a T-34-3 bárhol lőhető a 112-nek pedig a lower plate olyan mint a vaj, ha meg el tudja rejteni, akkor a 2 kupola a könnyű célpont és mindig sikerült is sebezni ott. -
NH3CL #256347 Pont (.) -
Jöhet mind :) -
Bee #256345 Persze, de csak otthonról tudom feltölteni, most dolgozom. Melyik érdekel? A Souma replay vicces, 12-es sebzésekkel bontottam a VK-t HE-vel :) -
Replayt kérhetnék? Jobban telik az idő melóban :) -
Bee #256343 Teljesen elszoktam az e-penis lengetéstől, most pótlom :)
1. Murovanka, top tankként kezdtem IS-3-mal a déli oldalról. Nem volt szakasztársam, a csapatom nagy része úgy döntött, hogy a varázserdő mókusait számolja a dombról. Gondoltam úgyis bukó, hát akkor használjuk arra az IS-3-at, amire való. Gyakorlatilag legyalultam a dombokat, majd berongyoltam az erdőbe; a kedves csapat messziről támogatott, nehogy megkarcolódjon a tankjuk. Belemásztam az ellenfél arcába, így csak a tornyomat tudták lőni. A végén várt a meglepetés (nem a pénz, a tank ász a lényeg):
2. A Souma SAu 40: eddig mindenki azt tanácsolta, hogy lépjem át free-ből. Nekem tetszett, T6 ellen sem vall szégyent:
3. Szakaszban halálos az AMX 50-120:
Tegnap úgy döntöttem, hogy nem erőltetem az alacsony tiert, T9-T10-ben játszottam (3146 eff, 2738 WN7):
Bár ez csak 16 csata, de tanulságnak kiváló: T9-től jó szakasztársakkal nem nehéz lila statot produkálni.
-
Bmsrt n2 #256342 Ebbe a lénybe már én is belefutottam(én is kiraktam,mert ez már megdöbbentő),T9 M103 platoon tolt a klántársaival,hasonló képességűek
,mit ad isten top tankok voltak,és el is bukták ofc:D
-
Konci #256341 Reggelt!
Ilyenkor,mikor ilyet látok,elgondolkodom hogy mekkora öröm lehet neki hogy ugyan kikaptunk,mert 5 heavy vele együtt elment balra a posványba(többi persze elhullott a városban),de ő megtett mindent,szerzett plecsnit is,tehát sikerélménye megvan.
Tudom,nem az első ilyen,de hogy a wg ezt képes jutalmazni (tudom semmiresejó medál) de azért külön tetszik.
-
besti #256340 -
besti #256339 Úgy látszik, ők mind olvasnak SG-t és tudták, hogy rendes tankos nem megy a mocsárba 
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/8/27/a1_2013_8_27_w0w87odvtv_tn.jpg]
Egyébként nyertünk, mert csak 2 TD jött át, akiket a visszaérőkkel lenyomtunk. A bázisukon is kempelt 2 lób.szó TD, így olyan előny volt már a városban, hogy simán lenyomtuk őket. -
Szpecnyaz #256338 Én is belefutottam ma egy hasonlóba. T10 csata, az FV TDvel voltam. Szépen beállok, akkor jön egy T21 és megáll mellettem. Én meg a csapat is noszogattuk hogy inkább menjen spottolni, mert szükség volt egy spoterre. Persze nem mozdult, szóval eltoltam egy kicsit hogy észhez térjen, erre jól megsértődött és azzal szórakozott hogy mindig beállt elém. Annyi hogy én nem vártam sokat, hanem kilőttem a francba. -
Sziasztok!
Régóta játszok a wot-al, most viszont a laptopra való telepítésekor technikai hibába ütköztem.
A launcher elindul és kiirja hogy a legfrissebb verziót futtatom, de amikor elindulna a játék, fehér lesz az ablak és kilép 2-3 mp múlva.
Nos google a barátom.
Kompatibilitást próbáltam, illetve a preferences.xml-t letörölném, ha lenne wargaming.net mappám.
Mi a hiba oka, hogy a appdata/roaming mappába nem hoz létre wargaming.net mappát?
Gyári oldalról húztam le a telepítőt, illetve a full 5gb frissítést is.
Eu-s oldalról...
Szinte biztos hogy a mappában lévő cuccok hiánya miatt nem indul el, de hogy miért nem települ??
Valaki belefutott már ebbe a hibába? (a netes sok embernél előjött a hiba de 100 % megoldást még nem olvastam...a mappa nem léte okozza a hibát szinte biztosan, de hogy miért nem települ? :C)
Valakinek ötlet? -
És van tier X-e.. -
Erre nem találok szavakat !!!!!! -

-
yossarianHUN #256333 #256214
Nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítés. -
haflac #256332 Csinálok egy ilyet:
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2013. augusztus 26. 23:22:36
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 824
Szerzett kredit: 395 397
Csatában elért Achievement: Top Gun
Top dmg(3xxx) véletlenül,mennék kilőni a 7.-et ehhez ki kellett volna mennem a foglaló körből,el is indulok erre a csapattáram t32 le trackel,meglő és még bedob egy smilet is.Hát ilyet! -
foxbat88fx #256331 tesztről :)
asszem indien panzert próbáltam... aztán épp becigánykodott elém egy IS-6 lövéskor és belevertem egyet, ő persze vissza adta :D én meg neki és végül nem bírta az áldást
de holnap délután lejár... aztán visszanézek :)
de a 140es ping miatt játszhatatlan kb :S
csak nézelődni lehet! -
R3nton #256330 lol bannoltak a tesztről? :D vagy a simáról és ezáltal tesztelni se tudsz? :D -
foxbat88fx #256329 jaja... ha épp nincs az ember banolva TK miatt 
-
R3nton #256328 Most am van tesztszerver, ki is lehet próbálni -
R3nton #256327 az komoly kép :D Ezzel lehetne valami pályázaton indulni. Vagy a videóval :D -
Toweliee #256326 Az egyik legfunabb járgány. Gyors, tierkorlátos, jó camo, nem kevés a 150 pen. Senki nem vesz komolyan, ezért le tudod géppuskázni az ellent. Arra való, hogy ott segíts ahol baj van, egy meccsen kétszer is lehet oldalt váltani vele. Több td-t is legyőztem már vele face to face-ben a sebesség és fordulás miatt. Még nem akciózták, szerintem jól fogy. Anyagilag közepes, nyilván egy T8 prém jobban keres, egy T5-nél meg az E-25 a jobb. -
Vicces dolog történt most velem. Locust-tal ugratok egy nagyot az ellenséges PzIV-re, mikor repülés közben a saját arty elkapott...
replay -
R3nton #256324 Egyébként batchat arty sztem jobb lett a nerf óta. Szinte mindent eltalálok, nagyokat sebzek, mozgékonyabb vagyok, egyedül a reload lett több. De nagyon szeretek vele játszani mostanában, nincs más arty nem kell félni a countertől, simán lehet lövöldözni a TD-ket :D Múltkor top gunt is mentem vele ;)
Mondjuk nekem csak ez az 1 arty van kihúzva. -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=256286]#256286[/URL] Erre vki? -
yossarianHUN #256322 Most akkor tisztázzuk. Azt mondod a TD ellen nehezebb védekezni, mint az arty ellen? -
foxbat88fx #256321 ez jobb lenne? :)
-
rudii #256320 E-25ről tudna nekem valaki írni pár szót? Főleg MM-jéről és, hogy nem kevése neki az a 150pen? Azt látom, hogy orvosi kés és gyorsan tölt. -
R3nton #256319 Egyszerű a képlet le kell nerfelni a TD-t :D -
lexlutor #256318 prokhorovka. bocs, de h fedezekben uldogolhetek 13 percig nekem, nem jatek. -
yossarianHUN #256317 Hajtogathatod ezt, de hogy a TD-k ellen könnyebb védekezni mint az artyk ellen, az cáfolhatatlan tény. Akkor meg megint ott tartunk, hogy a kisebbik rossz. -
lexlutor #256316 ez igaz. onnan nem. ez a csodas "csata" 13,5 percig tartott, mert a fedezk mogul aztan tenyleg nem csaptak ki senkit.
ez igy pont ugyanaz, mint volt, csak pepitaban. de hogy ugyanolyan jatszhatatlan, az 100%. -
yossarianHUN #256315 Akkor szépen fedezékben maradsz, nem kolbászolsz a nyílt terepen. EZEK legalább a fedezék mögül nem csapnak ki. -
shbg #256314 Ti nem vettétek észre azt mint ha csavartak volna a Td láthatóságán? úgy emlékszem ,hogy régen a ferdi meg az összes német TD világított, most meg ezzel nem találkozok ilyen mértékben.