banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• KoJin Mekre
    Sziasztok!

Régóta játszok a wot-al, most viszont a laptopra való telepítésekor technikai hibába ütköztem.
    A launcher elindul és kiirja hogy a legfrissebb verziót futtatom, de amikor elindulna a játék, fehér lesz az ablak és kilép 2-3 mp múlva.

Nos google a barátom.
    Kompatibilitást próbáltam, illetve a preferences.xml-t letörölném, ha lenne wargaming.net mappám.

Mi a hiba oka, hogy a appdata/roaming mappába nem hoz létre wargaming.net mappát?

Gyári oldalról húztam le a telepítőt, illetve a full 5gb frissítést is.
    Eu-s oldalról...

Szinte biztos hogy a mappában lévő cuccok hiánya miatt nem indul el, de hogy miért nem települ??
    Valaki belefutott már ebbe a hibába? (a netes sok embernél előjött a hiba de 100 % megoldást még nem olvastam...a mappa nem léte okozza a hibát szinte biztosan, de hogy miért nem települ? :C)

Valakinek ötlet?