418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha még másik 1k játékos csak 1 csatát ment vele és 1 winje van akkor az már 1k adat a sok másik mellett, ami csak 1 csatás. Mind1.
Általába ott szoktam, csak hát el is kell tudni találni ugye :D -
400V #256512 Csak egy javaslat a TD megoldásra. Nekem nagyon tetszene. Csökkenteni a reloadot az öszzesnél és növelni a sebzést. A TD szerelmesi lehet szeretnék. Mondjuk Object 268 3 as rof és 1000 es alfa, vagy 2 es rof 1500 as alfa. :)))) -
Oddball29 #256511 Cső mellett jobbra-balra is simán át lehet lőni. -
bornofakone #256510 én nem találom unalmasnak, max annyira unalmas mint a láthatatlan td dolog.
(bárcsak az lennék, még talán hátul ülve oké....de sajnos akk nem éppen jön be normális mennyiségű sebzés)
Ez a sok modulsérülés meg sztem csak téged érint... (nem hiszem h ha ap-val megküldenek gun meg ammo meg minden egyszerre off) max 1 fvb-től tudom elképzelni. -
Nem a te wr-d szamit hanem mindenkie, igy a nagy szamok torvenye alapjan ha valamivel mindenki jo eredmenyt kepes produkalni az ertelem szeruen jobb mint a tobbi. Mellesleg a top 25legjobb wr kozott ott vannak az Uk td-k tier 5től 9ig. Biztos gyenge az a vonal ;D -
legközelebb meg próbálom, de akkor szokott cumi lenni ha úgy jön csak fel hogy a domb mögül úgy jelenik meg kacagva hogy cső, és az fölötti részét látom csak :D -
Még is 2, de 3 lövés 100%osan 1 kill tierX tank. Amit hozzá teszek 4-5 másodperc alatt lő el.
Te meg át se tudod ütni. Ki forgatni se lehet.
WR%-hoz csapat kell, nem tank képesség, ezért mondom hogy egyedüli WR-alapján OPzni valamit felesleges.
Megyek 1 kört Loltraktorral, pont nyertük de szart se csináltam, 100% wr-em van, akkor OP a tank ? -
Hol lehet aláírni? Ha kell még csinálok vagy 20 reg-et is.
-
Inkabb adok 3094604 kor adataira mint a random emberkek velemenyre a forumon. A szamok sosem hazudnak. Mellesleg a Foch Xesnek is 53%korul van a winrate ami kb egyedulallo 10es tankent. -
Oddball29 #256504 Csak simán be kell célozni a toronygyűrűt, 10-ől 9-szer fix átütés Ap-vel is. -
400V #256503 R3ntonnak sok sok szeretettel!
-
Vicces tornya van, JpzE100al (OPÉÉÉ TÉÉÉDÉÉ) is pattantam már róla .. :D -
Oddball29 #256501 T57 mondjuk nagyon nem tud eltűnni, addig jó tank az is, míg nem lőnek rá. -
R3nton #256500 Ez a "TD-nek visszatudsz lőni" közhely rettentően unalmas. Nem sokszor nem tudsz visszalőni neki. Vagy azért, mert lövés után fel se spotolodik, vagy azért, mert konkrétan egy lövéssel annyira hazavágta a tankodat, hogy nem tudod, hirtelen mit javítsál meg, az ammot, az ágyút vagy stb... -
OP mert lassú szar-hatalmas weakspot-gagyi camo? :D
Hááát....
Nem csak a WR% alapján kéne eldőnteni mi OP és minem.
Foch a X-es az, ez egyértelmű. Bármely X-es td-vel leállok harcolni, kivéve ő. Több olyan dolog miatt erősebb mint a többi hasonló tank , hogy ezt teszi OP-vá.
T57 heavy szintén ( mint ahogy a többi revolveres társa )
1-et lövök, lőném a következőt mert úgy töltök be, ő meg ott hagy ~200 hp-val és akkor még örüljek hogy túléltem.
Bele röhög a pofádba, szét basz, és már el is tűnt mert tőlt, azt akkor tudod csak meg ölni. Meg a faszt. -
Szerintem is van pár OP TD. Pl.: ISU és fölötte...Romulán álcázó berendezéssel vannak ellátva és a halálcsillag 2.0 főfegyverével. Emellett Szása olyan gyorsan tölti be a 30kg-os lövedékeket, mintha csak a ceruzát tolna egy hegyezőbe. -
bornofakone #256497 Akkor miért nem konkretizálod a dolgokat? Lehet az én hibám, de ha ezt látom h "aki TDzik azért TDzik mert mással nem tud játszani ennyi..." akkor én ott t2-t10-ig gondolkozok.
Pedig t10 td-kért is szépen meg kell ám szenvedni :)
Többször írtam már h foch meg obj263-n tényleg lehetne nerfelni, mert tényleg op-k. Én aki imádja a td-ket, de azért megint nem magával a tankkal van gond, hanem azzal h túl sok lett belőle....ez a 7-10td/side már engem is zavar.
Artykért való sírást sokkal jogosabbnak érzem mint a TD-ért valót, mivel td-re rá tudsz lőni (nem tud 1km-ről rád lőni úgy h 1 ház mögött vagy és nincs is gusztustalan splash damage, nagyon jól tudod h az artyk még jobban rejtőzködnek mint a td-k.) Ezerszer le lett írva, ahhoz h 1 td t10-ben damage-t csináljon, mennie kell, tenni kell érte. Az h most lakatos gizi 700 eff-el kilő téged a biciklidből mikor lóg a beled a csata utolsó harmadában, azért nem a td felelős....1 e-100 is megtudja ezt veled tenni.
Egyszer az a bajod h túl nagyot sebeznek a t10 td-k, 1x az a bajod h túl gyorsan lőnek, 1x az a bajod, h túl gyorsak, 1x h lefordulnak. Végén az lesz h adsz nekik 1 pálcikát, amin fehér zászló van, be vannak betonozva a talajba és 1mm-s lemezből vannak és 1 lövéstől instant ammo rack-t kapnak és kilövésükért csak te "a hős élenjáró nagy medes" érdemrendet kapod, ami csak úgy csillogni fog az acc-on :)
Én a mai napig artyzok, lightozok, medezek, tdzek, heavyzek. Szeretem a tankokat, szeretek velük menni, kedvenc tankjaim JT, T34, Centurion 7/1 (20 fontossal), m103, tigris, gwpanther, amx1390. Nem vagyok jó játékos, de erős közepet képviselem (olyan 1700 eff-t tudom hozni stabilan) mégse merném azt mondani: aki tdzik az nem tud játszani mással....Ezt te se gondolhatod komolyan. -
Azert az at2,at7,at8 winrate tenyleg Op a tobbi tankhoz kepest. Viccen kivul persze :D Szoval akkor csak azok a OPk nem? -
a " többen beírták már ide " és a "többször beírtad már ide" közt van a különbség nyanya -
stoppos #256494 Namajd jól lehúzom. Még köll kb 20k és megvan. -
R3nton #256493 Nagyon jól tudod, hogy többen beírták már ide, hogy OP-k a TD-k és kár volt lenerfelni az artykat, csak állandóan én leszek kipécézve. -
stoppos #256492 Renton miatt TD-re komment-korlátozásokat kell foganasítani?
Maximális megengedett TD-zések száma hetente 2. TD-vonták találkozása tilos. Hétvégén csak médiumok, heavyk és lightok közlekedhetnek a hozzászólásokban. A korlátozás hétfő reggel hatig tart. -
Szpecnyaz #256491 Te egyedül csinálod a feszkót, mi meg sokan csináltuk, nagy különbség.
Másrészt, én nem jöttem sírni minden alkalommal ha meglőtt egy arty és kevés HP-m maradt. Te viszont: "Előbb obj268 hagyott bennem 360HP-t úgy, hogy még a töltőt és a vezetőt is kicsapta a T-54-ből, persze én szemből lepattantam a kis háromszögről :D"
És ez csak a mai, majd minden napról tudnék ilyet idézni. -
Desmodromic #256490 Nem nagy szám, a pilóták lehetnek a hunyók. :) -
bigmano #256489 Hétfőn van az utálom az artykat nap.
Legyen ez az utàlom a TD-ket nap? -
R3nton #256488 Egy csomó értelmes ember olyan hisztiket le tudott itt vágni az artyk miatt, hogy már fájt. Közöttük élen szpecnyazzal, ő járt az élen az arty sírással, persze az normális volt. Ha már valaki szidni meri a TD-t az flame keltés. Érdekes mennyire részrehajlás van. -
Avarice #256487 Köszönöm a válaszokat, nem túl gyakran használok prémium fiókot, de előfordul. Tesztelgetem még teszt szerón és meglátom mennyire jövök bele. -
R3nton #256486 Nem a t6os szarokról van szó, hanem a csillagromboló 10esekről -
bigmano #256485 lX-X francia artykat kipróbáltam teszten kicsit lassabban szűkülnek meg töltenek de azért 2-3kill/csata simán megvolt velük.
Hozzà teszem épp csak tudom mit honnan tudok belőni és nem vagyok egy nagy arty user, értő kezekben még mindig használhatóak szvsz. -
Szpecnyaz #256484 Inkább hanyagold a flame keltést. -
bornofakone #256483 Olyan opció nincs h aki TDzik azért TDzik h Téged idegesítsen?
Én 1 jó ideje csak miattad játszok TD-kel:)
(Ha mással nem tud játszani vki aki TDs, akk plz üllj be 1 at8-ba és stock-ról fullozd ki plz, úgy h normális stat is legyen mellé, hiszen te medes vagy, akkor te tudsz td-vel is flottul játszani).
(mikor fogod már fel ahhoz h normális statot hozz össze 1 td-vel azért TENNI kell, nem csak basecamp. Értelmes embernek látszol miért cseszed el ilyen dolgokkal?:D) -
R3nton #256482 Hát akkor távolítsál el innen. Írj a moderátoroknak vagy valami, sőt írjatok petíciót. -
besti #256481 Igazad van az említett 10-es TDkkel kapcsolatosan, már ha nem írod le többet úgy is jó (persze ha élvezed az erre érkező reakciókat, akkor az más). Inkább azt mondd meg kérlek, hogyan kell T54-gyel játszani. Átképeztem a legényeket álcára és feltettem a pontosabbik gunt (pár gódammóval), valamivel jobb lett, de nem az igazi. Nem tudok a negatív depression hiányával együtt játszani. -
Szpecnyaz #256480 Velük nekem is elég jó winratem van. Gondolom az az oka, hogy megvan bennük a potenciál hogy egy teljes oldalt letolj, vagy megvédj velük, akár túlerő ellen is. -
stoppos #256479 A T-34-1 ilyen jó kis tank? :) -
Szpecnyaz #256478 Visszaolvastam a mai termést.
Először Te kezdtél el sírni, aztán kötött beléd. Ami teljesen jogos, mert gondolom már neki is ki van a töke ezzel. Meg gondolom a fél fórumnak, ha azért kaptam már több privit, hogy távolítsalak el innen, vagy legalább töröljem a sírásaidat... -
Én még most is artyzom
A tierX-esek alig változtak. 
Tegnap pont kedvem volt párat lecsillagozni amúgy :D
-
R3nton #256476 Direkt ez szítja a flamet, mert unatkozik. -
besti #256475 A T57-el mi a baj? A gunján kívül más előnye van még? Mondjuk egy tárral ez nem tud megölni senkit, a franciákkal ellentétben. Én nem félek tőle randomban, ellentétben az itt emlegetett 10-es TDkkel, vagy pl. E100-tól. Úgy látszik ez nekem mostanában nem jön össze, kb. egy hete lett meg a T57 :(
Amire ráhajtok, vagy megkedvelek -- nerf. Nagy nehezen meglett a T-50-2 6. érzéke (gondoltam nem kell sietni, hisz nem egyhamar vonják ki, a VK36-ot is mióta mondogatják, hogy heavy lesz), nerf. Meglett e VK28 nagy nehezen - derp nerf. Kiszenvedtem a E50-nel a nagy motort (az E-75-re is - nerf), meg úgy általában a játék legnagyobb kibaszása az E50 kifullozása - kövi pecsben gyengítés. Pedi így fullosan már nagyon jó tank. Nemrég szűk ezret rammoltam Leo PT-be, míg nekem 120 kár keltkezett. Kedvenc hatosom a Konisch gunos VK36 - nerf. Csak jelzem. most a Leo ágra álltam rá intenzívebben. úh. nerf várható. -
Desmodromic #256474 Kis szerver statisztika. Érdekes, az AT 7 meg az AT 8 jobb winrate-el bír, mint a nagy fos. Elöl a fókavadász tankok meg a TD-k /na jó az új SPG-k is/, aztán marhára lemaradva jönnek az igazi tankok.
EU szerver stat