A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #256475 A T57-el mi a baj? A gunján kívül más előnye van még? Mondjuk egy tárral ez nem tud megölni senkit, a franciákkal ellentétben. Én nem félek tőle randomban, ellentétben az itt emlegetett 10-es TDkkel, vagy pl. E100-tól. Úgy látszik ez nekem mostanában nem jön össze, kb. egy hete lett meg a T57 :(
Amire ráhajtok, vagy megkedvelek -- nerf. Nagy nehezen meglett a T-50-2 6. érzéke (gondoltam nem kell sietni, hisz nem egyhamar vonják ki, a VK36-ot is mióta mondogatják, hogy heavy lesz), nerf. Meglett e VK28 nagy nehezen - derp nerf. Kiszenvedtem a E50-nel a nagy motort (az E-75-re is - nerf), meg úgy általában a játék legnagyobb kibaszása az E50 kifullozása - kövi pecsben gyengítés. Pedi így fullosan már nagyon jó tank. Nemrég szűk ezret rammoltam Leo PT-be, míg nekem 120 kár keltkezett. Kedvenc hatosom a Konisch gunos VK36 - nerf. Csak jelzem. most a Leo ágra álltam rá intenzívebben. úh. nerf várható.