A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #256497 Akkor miért nem konkretizálod a dolgokat? Lehet az én hibám, de ha ezt látom h "aki TDzik azért TDzik mert mással nem tud játszani ennyi..." akkor én ott t2-t10-ig gondolkozok.
Pedig t10 td-kért is szépen meg kell ám szenvedni :)
Többször írtam már h foch meg obj263-n tényleg lehetne nerfelni, mert tényleg op-k. Én aki imádja a td-ket, de azért megint nem magával a tankkal van gond, hanem azzal h túl sok lett belőle....ez a 7-10td/side már engem is zavar.
Artykért való sírást sokkal jogosabbnak érzem mint a TD-ért valót, mivel td-re rá tudsz lőni (nem tud 1km-ről rád lőni úgy h 1 ház mögött vagy és nincs is gusztustalan splash damage, nagyon jól tudod h az artyk még jobban rejtőzködnek mint a td-k.) Ezerszer le lett írva, ahhoz h 1 td t10-ben damage-t csináljon, mennie kell, tenni kell érte. Az h most lakatos gizi 700 eff-el kilő téged a biciklidből mikor lóg a beled a csata utolsó harmadában, azért nem a td felelős....1 e-100 is megtudja ezt veled tenni.
Egyszer az a bajod h túl nagyot sebeznek a t10 td-k, 1x az a bajod h túl gyorsan lőnek, 1x az a bajod, h túl gyorsak, 1x h lefordulnak. Végén az lesz h adsz nekik 1 pálcikát, amin fehér zászló van, be vannak betonozva a talajba és 1mm-s lemezből vannak és 1 lövéstől instant ammo rack-t kapnak és kilövésükért csak te "a hős élenjáró nagy medes" érdemrendet kapod, ami csak úgy csillogni fog az acc-on :)
Én a mai napig artyzok, lightozok, medezek, tdzek, heavyzek. Szeretem a tankokat, szeretek velük menni, kedvenc tankjaim JT, T34, Centurion 7/1 (20 fontossal), m103, tigris, gwpanther, amx1390. Nem vagyok jó játékos, de erős közepet képviselem (olyan 1700 eff-t tudom hozni stabilan) mégse merném azt mondani: aki tdzik az nem tud játszani mással....Ezt te se gondolhatod komolyan.