418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #256833 Persze, szopjanak tovább a nagy heavyk, végülis már most is tök oké, hogy az elméletben legerősebb kategória konkrétan a béka s*gge alatt van hatékonyságban. -
TomDantes #256832 Semmi gond. -
stoppos #256831 Akkor bocs, nem jött le.
-
Bee #256830 Jaj, ne haragudj, elfelejtettem, hogy benned egy tévedhetetlen félistent tisztelhetünk!
Ne viccelj, látom (az eddigi reakciók szerint mások is), hogy az SPG használható maradt, csak most skill kell hozzá. Nem ritka, hogy 3-4k sebzést leosztanak egy csatában. Én nem nevezném ezt 0 harcértéknek, de persze nem vagyok pro ESL játékos, mint te, így akár a szinteden a 3-4k sebzés megfeleltethető 0 harcértéknek is.
Azért halkan megjegyezném, hogy az ESL és a század nem teszi ki a játék talán 10%-át sem, így nem tekinteném mérvadónak; az általad pocséknak titulált MM pedig pont lényegtelen a századokban és az ESL-en... -
TomDantes #256829 Azt igen, csak te a mi idegeinket húzod jelenleg, azt meg nem kéne. Amúgy melyik tank húzásában gátolnak a TD-k? Érdekes, szoktam lenni tier 5-től tier 8/9-ig, de nem zavarnak a TD-k. Ha meg 8-as tankkal, 10-es csatába kerülök, akkor meg úgyis mindegy, tehát nem értem minek a húzásában zavarnak. -
yossarianHUN #256828 Ámen, ezzel egyet tudok érteni, tegyenek hardcapot a TD-kre. De ez a "nerfejjjük széjjelapicsába az egészbandát mermámegintkilőttek" már tényleg dögunalom. -
MuldR #256827 Az nem megoldhato, hogy effhez kossek a fejlesztest (elmeletileg ezert vban az xp, hogy mire osszejon megtanulod) De valami ladder vagy ranking system lehetne. Ha olyan csataba mesz, ott eff alapjan rakja ossze az MM. Vagy helyezes alapjan. Es persze csak a ladder meccsek szmitananak ebbe a statba. Valami ilyesmit el tudok kepzelni. -
Nem véletlenül nekem is a BL-10el legjobb az átlagom t8-9ben -
R3nton #256826 Hát pont ez az, azt kéne megcsinálni, hogy ne tudjanak közvetlen célzással lőni medekre és lightokra, viszont TD-k és nagy Heavyk ellen még hatásosabbak legyenek, mint régen voltak :) -
R3nton #256825 Replay is megvan valahol ha kell :) -
R3nton #256824 Tankokat is kéne húzni... -
MuldR #256823 Errol annyit, hogy rendszeresen lottek ki az 50 el szaguldo t54/e50-met az artyk 1 lovessel ahogy a kozelukbe ertem.
Nem akarom a regi artykat. Mostani jo. -
TomDantes #256822 Én értettem baszki, te nem értetted...tudod, ez olyan ironikus nosztalgiázás volt...éééérted?Bakker.
-
foxbat88fx #256821 na én meg most vettem észre hogy írtál :)
nem az hogy nem vagy méltó :P csak kb egyenrangú ellenfeleknek kell lenni
különben torzul a kép :)
1242 vs 1802 így is nagy különbség nem? :)
de természetesen elfogadom a "kihívást" :P -
TomDantes #256820 A KV-2 troll gunja legyen olyan pontos, mint a német 75/100-as, lőjjön olyan gyorsan mint a prémcsörcsil, és a átütésre kapjon +60 mm-et. -
FosTalicskaa #256819 Legfeljebb az álmaidban, ha ez tényleg igaz lenne, nem itt sírnál egyfolytában az op td-k miatt... -
Igen. -
stoppos #256817 Tudom hogy nem érted a smiley jelentését a mondat végén, nem kell minden egyes alkalommal elmagyarázni mélységeiben, hogy nem érted.
-
Nem unjátok már ezt minden nap elismételgetni? Nem igazán vicces. Heavykről, medekről szó sincs. Persze az OP TD, nerfet nekik téma is unalmas, de azért na, ami igaz az igaz. Ne nerfeljék őket ok, de akkor legyen hard cap, úgy mint az artikra. Mondjuk ezt csak a T8-10-ig valószínű lehetetlen megoldani. Azért az elég durva, h a legtöbb high tier csatában van 7-8 oldalanként 750-1000 sebzésekkel. Már egyszer ezt én is kifejtettem, szal most nem fogom. Nem vitatkozok én itt senkivel.
Renton neked sem kéne. Ezeknek mondhatsz bármit, úgy se győzöd meg őket, ahogy ők se minket. Ennyi. Minek jössz elő mindig ezzel a TD témával? Úgy is tudod mi lesz a válasz. Én már nem is pazarlom rá az energiámat. Komolyan azt kezdem gondolni, h te ezt élvezed
Még annyit, h igenis a legtöbb idióta TD-vel játszik, mert az a legkönnyebb. Nem azt mondom, h mindenki gyenge képességű, aki TD-zik, mert sok a jó játékos is, de ők vannak kevesebben. Most grindelem én is a TD-ket és igenis pl. ISU-val nagyon könnyű játszani. Persze, ha mellém kerülnek vagy rossz helyre megyek vége a dalnak, de azzal a camóval meg a lóbaszó BL10-zel csak ülsz hátul és osztod a sebzést. A jó játékosok nem, de a legtöbben ezt csinálják, arty pepitában. Már az embernek a másik kezével majdnem orrot is lehet túrni
Jó azért egy fokkal jobb a TD, ha bespotolódik vissza lehet lőni neki stb., szal nem kell vissza buffolni az artikat
-
TomDantes #256815 Akkor meg mit sírsz? Menj azzal és lődd ki a TD-ket. Nem értem. -
TomDantes #256814 Olyan jó lenne, ha ismét 6-8 arty lenne oldalanként, amik egy lövéssel leszednek egy nehéz tankot, vagy egy TD-t ha csak egy centit mer moccani a fedezéke mögül, és mindeközben jönne valaki, aki megmagyarázná, hogy ezzel semmi gond sincs, mert mozogni kell /fedezékben lenni( amit azóta se értek hogy lehet egyszerre) és nincs itt gond, mert az ő remek álcával bíró 50-el száguldó kis pöcsköszörű tankját ritkán találják el, tehát minden így van jól ahogy van, persze lassabb tankkal, TD-vel még életében nem ment egy kört se...
Haj, azok a régi szép idők. -
FosTalicskaa #256813 Haverral sokat toltuk régebben. 1v1-ben verhetetlen. Falkában meg... hajjaj Elképesztő milyeneket lehet más medekkel inváziózni. Egyszerűen öröm volt nézni ahogy 4-5ös csoportokban tűntek el rövid idő alatt a +1,2 szinttel magasabb tierű heavy + td tankok is... félelmetes. Most hogy az artik nincsenek most még brutálisabban lehet velük tolni, mert már nem kell szikla mögött lapulni, már elég csak a terep fedezékeit használni és úgy törni előre.
Én egész egyszerűen csak azért húztam ki mégis egy td-t, mert már ki voltam éhezve a nagy alfára. Az e5 kiborító volt a 330-as avg dmg-ével. és igen foch 155-el, lényegesen körülményesebb a játék, de legalább megvan az a jó érzés amikor egy R3nton közleányka féle playerbe 900+ -t lőhetek. -
zsupeti #256812 A végén még az lesz vagy szeretnéd,h a KV-2 a troll gunnal gyorsabban és pontosabban lőjön,mint egy td?
Azért furcsa lenne számomra.Ha meg mégis,akkor meg az aktuális top tankkal fogok menni.Ennyi.
Inkább azt vezetné be a WG,h egy adott pontszám/eff-wn szám esetén tudjon tankot fejleszteni és szintet lépni minden játékos.Playerek 80%-a ott toporogna még 5 év múlva is,mint ahol most van.Agyhalott és bot mentes lenne egyből ez a játék,és fényévekkel nőne az élvezeti faktora.
Szvsz akkor nem lenne EU1-2 szerver. :D -
ericardo #256811 A lőszerek közül a HEAT-nek van a sistergős hangja? -
R3nton #256810 viszont a többi nagyon pontatlan lett amúgy (állítólag) -
stoppos #256809 Nem jó, mert én jól szórakozom rajta. :) -
R3nton #256808 Nekem van bat artym nagyon is szeretek most játszani vele. Múltkor 8as francia TD-t 1hiteltem
-
Bee #256807 Szerintem kiegyezhetünk egy közös SerB utálatban
-
yossarianHUN #256806 Jajj ne játsszuk már azt, mintha nem emlékeznénk arra mi ment régebben. Az általad felvázolt rendszer utópisztikus, akkor működött volna, ha az artyk mindig a beásott TD-ket, kempelő heavyket lőtték volna. Miközben az artyk 10-ből 9-szer azzal volt elfoglalva, hogy a fronton izzadó low HP-s tankokat szedjék ki, esetenként még a saját csapattársuk letékázása árán is. Akinek annyi esze volt, hogy keményvonalasan artyzzon, annak gondolhatod, hogy nyilván mindig a feladatkörének megfelelő célpontot lőtte. Már többnyire, persze. -
TomDantes #256805 Én emlékszem, annak idején, például még gondolatban se voltak tier X-es med-ek, de a T-44, később hohó a T-54 komoly problémát okozott, aztán sikerült kitanulni ellenük a taktikát.
Aztán ott volt az ISU, meg az ojjektum, gigabrutál sebzéssel, az is sok gondot okozott, aztán azt is csak sikerült kitanulni.
A kollektív emlékezet igen rövid, hogy mára mindezet feledésbe merültek. De lehetne még dolgokat mondani, hogy jaj, ez de túl erős, ez de túl gyenge, aztán csak kiderült, hogy alkalmazkodni kell hozzá, új taktika, gyenge pontok kitanulása, stb. -
KamionosBarat #256804 Kérdezz meg erről pár profi játékost, illetve játssz pár csatát nevesebb századokban, vagy akár nyomj le pár 7on7 ESL csatát. Meg fogsz lepődni. :) -
stoppos #256803 Vissza kellen erősíteni az artyt, mert lassan már mindenki összeveszik mindenkivel a közös ellenség hiányában.
-
Látom te se sokat játszottál még meddel. -
TomDantes #256801 Olyan érdekes. Én tegnap, igaz TD-ben voltam, de mit ad isten, hát volt arty. El is talált, nem lőtt ki, de lekapott egy nagy adag HP-t, úgy hogy ráadásképp városban, fedezékben álltam. A hétszázát. Aki jó arty-s, az most is talál ezek szerint. De persze, ez se így van ám. Biztos nem, áh, neeem. -
FosTalicskaa #256800 Szerintem a kő-papír-olló elv a 7.0 bevezetésével tűnt el a játékból. Akkor jött be a francia tech tree, az auto loader, valamint jelent meg először a no dmg penetration jelenség, igaz akkor még bugként ami csak nagy sokára alakult át spaced armor nevű feature-re.
Egyébként megvan a tdnerfre is a megoldás: húzz ki egy medet +kb ugyanolyan durva a penjük mint bármi másnak, csak éppen 50%-al több a dps-ük mint az "op" td-nek, ráadásul még gyorsak, pontosak, jól rejtőznek és jól fordulnak +van torony.
Aki meg nem akar már belekezdeni egy újabb ágba az meg hagyja inkább a fenébe az egész gémet, mielőtt végleg hazavágja az idegrendszerét... -
R3nton #256799 nem olyan hatékonyan mikor volt még arty, sokkal több spotdmg-t lehetett lighttal összeszedni.
Igazából azzal van a baj, hogy a TD-k most pofátlanul kiállnak olyan helyekre, mondjuk hulldownban ahol semmi fedezék nincs, de mégis nehéz őket kiszedni messziről. Ha lenne arty nem állna oda, mert kapna egy kokit és annyi a játéknak.
Limitelni kellett volna az artyt 3-ra és annyi. -
Nem igazán lehet most scuottal játszani, beállnak a domb mögé a heavyk ott hiába spottolod, ha nincs arty. Ha meg kijön onnan, a saját heavy/TD a scout nélkül is látja. Nagyrészt ez megy. -
Az öngyilkos felderítők nem tudnak érvényesülni. Akik az első pillanatban agyatlanul arty-t keresve berohannak a bázisra. A passzív és eszesebb felderítők most is tudnak érvényesülni. -
MuldR #256796 TD ellen meg mindig jobban lehet vegekezni, na meg ott van olyan, hogy lepattan vagy mellelo.
Arty olyan helyekre lott be a szikla moge, hogy csak pislogtam, ha meg folulrol az eltalalt, a 30 milis pancelrol sose pattant, ja es ha mellem lott is megolte 2 legenysegemet meg elvitte 2 modulomat.
Amugy meg most is talalkozok 3-5 killes (kek-lila) artykkal. szoval lehet azzal ha valaki tud. -
Fefe82 #256795 Halihóó,srácok az M103-on ha felteszem a nagyobb tornyot ,a töltési sebesség gyorsul vagy nem ?Mert a legnagyobbik ágyút nem teszem fel,elég a II.-is