banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Haverral sokat toltuk régebben. 1v1-ben verhetetlen. Falkában meg... hajjaj Elképesztő milyeneket lehet más medekkel inváziózni. Egyszerűen öröm volt nézni ahogy 4-5ös csoportokban tűntek el rövid idő alatt a +1,2 szinttel magasabb tierű heavy + td tankok is... félelmetes. Most hogy az artik nincsenek most még brutálisabban lehet velük tolni, mert már nem kell szikla mögött lapulni, már elég csak a terep fedezékeit használni és úgy törni előre.

Én egész egyszerűen csak azért húztam ki mégis egy td-t, mert már ki voltam éhezve a nagy alfára. Az e5 kiborító volt a 330-as avg dmg-ével. és igen foch 155-el, lényegesen körülményesebb a játék, de legalább megvan az a jó érzés amikor egy R3nton közleányka féle playerbe 900+ -t lőhetek.