banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Nem unjátok már ezt minden nap elismételgetni? Nem igazán vicces. Heavykről, medekről szó sincs. Persze az OP TD, nerfet nekik téma is unalmas, de azért na, ami igaz az igaz. Ne nerfeljék őket ok, de akkor legyen hard cap, úgy mint az artikra. Mondjuk ezt csak a T8-10-ig valószínű lehetetlen megoldani. Azért az elég durva, h a legtöbb high tier csatában van 7-8 oldalanként 750-1000 sebzésekkel. Már egyszer ezt én is kifejtettem, szal most nem fogom. Nem vitatkozok én itt senkivel.

Renton neked sem kéne. Ezeknek mondhatsz bármit, úgy se győzöd meg őket, ahogy ők se minket. Ennyi. Minek jössz elő mindig ezzel a TD témával? Úgy is tudod mi lesz a válasz. Én már nem is pazarlom rá az energiámat. Komolyan azt kezdem gondolni, h te ezt élvezed

Még annyit, h igenis a legtöbb idióta TD-vel játszik, mert az a legkönnyebb. Nem azt mondom, h mindenki gyenge képességű, aki TD-zik, mert sok a jó játékos is, de ők vannak kevesebben. Most grindelem én is a TD-ket és igenis pl. ISU-val nagyon könnyű játszani. Persze, ha mellém kerülnek vagy rossz helyre megyek vége a dalnak, de azzal a camóval meg a lóbaszó BL10-zel csak ülsz hátul és osztod a sebzést. A jó játékosok nem, de a legtöbben ezt csinálják, arty pepitában. Már az embernek a másik kezével majdnem orrot is lehet túrni Jó azért egy fokkal jobb a TD, ha bespotolódik vissza lehet lőni neki stb., szal nem kell vissza buffolni az artikat