418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Az nem Tiger, hanem PzIV.
    Am ritka jó trailer. Jól összevágott jelenetek, zseniális aláfestő zene, csak a végén nehogy jobb legyen mint maga a film. Még régebben megmutattam pár csoporttársamnak, akik nagyon távol állnak a II.vh-tól és még ők is libabőrösek lettek tőle :D.
    Am honnan a fenéből lehetne megszerezni ennek a trailernek a zenéjét? Már feltúrtam érte a netet de semmi :/.
  • NH3CL
    Nem véletlen hivják Rencsi babának egyes körökben...
  • MuldR
    3000??? Ez tier 5 med nem? Az 1500 szokott lenni. Nemar hogy felemelik! :(
  • Szpecnyaz
    Persze érvek sehol. Csak ovis vádaskodás: "Nem én vagyok a hülye, hanem Te vagy az Pistike".
    Kinek még az a véleménye hogy a TD nerf után a medekbe fognak átülni az emberek tömegesen?
  • Szpecnyaz
    Na, végre egy ember aki szintén értékeli a humorát :D. Én is csak jókat röhögök a beszólásain.
  • JeffDunham
    Ha lehet venni biztos hogy megveszem. 3000 gold lesz kb. Aire megjönnek jövőre a japók, lesz jó kis legénységem benne.
  • dante3
    Csak érdekességképpen, van benne pár tiger

• R3nton
    Te szoktál hülyeséget beszélni nem én
  • Oddball29
    Sztem vicces, legalább nem beszél mellé.
  • Szpecnyaz
    Neokommunista? Egy nagy cég vezetőjeként? Nézzünk már utána a fogalmaknak. (meg hogy ő hol ír olyanokat hogy kommunista)
  • TomDantes
    Hát ez ? Szuper-teszt szerver? Amúgy ez elég szarnak tűnik ez a japán bigyó. Amúgy se tudom milyen normális tankot lehetne japán ágon találni.
    A tier X-be meg lesz valami japó maus hasonmás, valami szupernehéz cucc, nem meggyőző.
  • bgabor
    Szép. És Serbet, a jól érzékelhetően neokommunista amerikagyűlölő irányzat lelkes hívét továbbra is kulcspozícióban hagyják ilyen beszólások után.
  • foxbat88fx
    még egy tech tree amihez hozzá sem érek :)
  • Szpecnyaz
    Mivel a medek is elég OPk nem nehéz kitalálni hogy mibe fognak átülni. Nem kell ahhoz tudni játszani vele, TD-vel se tudnak játszani, sőt, a játékosok nagyrésze semmivel se tud, mégis ott vannak. Ezért beszélsz hülyeséget.
  • R3nton
    + ennyi
  • Tessellia
    Chi-Nu Kai japó tank

• bgabor
    A hardcap minden problémát megoldana a tízes TD-kel kapcsolatban. Ahogy annó az arty problémát is megoldotta volna, ha 2-2 darabnál többet nem engedtek volna be a meccsbe belőlük. Két év alatt nem sikerült megcsinálniuk. Kétlem hogy most menni fog nekik.
    Egyszerűen a Tier10 TD-k túlságosan erősek.

Mindannyian jól isemrjük a HP mennyiségeket tier9-10 tájékán, ahogyan a páncélvastagságokat is. Kérdem én, mindezek fényében mi a fészkes fenéért kellett 1700-as átlagsebzésű(FV TD) meg 450-es átütésű gépeket behozni a játékba? Miért kellett creditért vásárolhatóvá tenni az aranylőszert, hogy az összes pénzesebb ember folyamatosan arany lőszerrel lőjön? Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem látták előre, hogy ezek a dolgok milyen mértékben fogják megborítani a játék rendszerét. Ezt minden értelmes ember azonnal látja. De hát annó a 2000-es átlagsebzésű artikat se tartották túl erősnek, évekig voltak a játékban, pedig azok is már első ránézésre azonnal láthatóan is aránytlanul nagyot sebeztek.

Nincsen átgondolva a játék rendszere normálisan, és az utóbbi évben behozott dolgok felborították a rendszert, nagy aránytalanságokhoz vezetve. Ez a probléma, de nem hinném hogy a WG képes lenne felismerni vagy kezelni a helyzetet. Az elfogadhatatlan arty helyzetet két évükbe került kijavítani.
  • Malarki
    Na most én is jól lefejtem az elméleten, ha már megint erről van szó.

Szerintem a legnagyobb baj az, hogy elmosódtak a határok az osztályok között. Szerintem ennek így kellene kinéznie:
    -a heavy legyen nagy, erős páncélzatú, nagy pennel, nagy sebzéssel, közepes roffal, közepes mozgékonysággal.
    - a med legyen mozgékony, gyors, agilis, egy gyors, de gyengébb ágyúval, jó roffal, gyenge páncéllal, az armor úgyse sokat számít náluk.
    -a TD-n legyen egy lóbaszó ágyú, nagy pen, nagy sebzés, de lóf*sz rof, jó front armorral, szar mozgékonysággal, közepes camoval. Vagy a másik eset egy gyengébb, de gyors ágyú, fos páncél és jó camo.
    -a lightok kb jók, abból is vagy scout vagy ilyen AMX szerű idegesítő kis geci.
    -arty ne legyen

Az gold lőszert meg vegyék ki a g*cibe vagy legyen csak aranyét mint régen.
  • stoppos
    SerB on various player-made “votes” and “surveys” about game matters: “We will be guided by player surveys only if democracy is brought to Wargaming by American bombers, or if the players buy 51 percent of WG shares”

• R3nton
    biztos, hogy nem, mert a TD-sek nem tudnak meddel játszani
  • JeffDunham
    A leges leges legjobb tier 9-es ami létezik. Nem tudom mit nem szeretsz benne. Alázom vele a tizeseket. A top 10 legjobb körömből 4 biztos AMX-120-al volt (és itt 30k csatáról van szó). A tank ászt full stockként csináltam meg vele az első 10 körben.

Ha szeretnéd megyek veled pár kört, szívesen segítek.

Addig is egy kis segítség:

Replay 1
    Replay 2
    Replay 3

A többi sajnos régebbi verziójú.

• Szpecnyaz
    Am nem meglepő a TD dömping. Az artyk miatt ők voltak a legjobban elnyomva. A nerf után meg pont emiatt akar velük játszani mindenki, mert már "szabad". Ez olyan mint az IRL jelenség, hogy az egyházi sulis csajokból lesznek a legnagyobb ribancok.
    Szóval ez eléggé a WG hibája. Megoldani se tudják, mert ha szétnerfelik a TDket akkor mindenki át fog ülni medbe és akkor amiatt lesz cirkusz.
  • lammaer
    Nagyon jól lehet most is scoutolni, egyetértek azzal aki írta hogy az arty nerf leginkább a suicid rusher scoutoknak tett be.

Aki nem tanulta/tanulja meg hogy a csapatnak kell scoutolni, az ne üljön scoutba. A játék változik - szerintem jó irányba - tehát muszáj adaptálódni.
    Nagyon szépen lehet 3-4-5+ ezer spotdamaget összeszedni, ha pl scoutolsz azoknak a szép TDknek akik veled vannak.

Igen, az artyk kiütése csökkenti a scoutolás hatékonyságát, de nem játszhatatlanra és én mind dedikált scout, a legnagyobb örömmel fizettem meg ezt az árat.
  • MuldR
    Ez szimplan azert van, mert arty nerf ota tobben mennek nagytierbe mert jatszhato. Amugy meg most is szoktam full 8as csataba kerulni 8asokkal. Nem para.
  • stoppos
    Nyolcas tankokkal az arty nerf óta marha gyakran tanyázok a lista alján. Előtte leginkább pedózni lehetett velük.
  • Sunsetjoy
    Néha a balfaxoskodáshoz oltári nagy mák társul:) Néha meg ilyen elmebetegségekből lesz fél láb amputálás...
  • he112
    jónapot
  • stoppos
    Passz, a neten találtam a gifet. De így sokadszori megnézésre nem esett annyira rosszul. :)
  • zsupeti
    Azért nem 2000+ Wn6 ra gondoltam,de ne is 500 legyen.
    Mikor a top platoon össz effje megegyezik a tiedével,na akkor van baj,pláne ha hárman vannak.
    Emiatt nincs feltéve nálam az xwm.
  • popey8
    Igen ez a legnagyobb probléma. A heavyk artyval és arty nélkül, sok TD-vel is szopnak és ez nem jó. Am nem csak a heavyk, a medek is lényegében.

#256830: Ezzel vmilyen szinten egyetértek. Én is többször láttam már randomban, CW-n, companyban egyaránt artyit top sebzést kiosztani. Pl. a T10 Obj most is képes csatát eldönteni. Nekem csak a nerf után lett meg, el se merem képzelni, h milyen durva volt előtte.

#256813: "lényegesen körülményesebb a játék a fossal". Na ez jó vicc. Persze rambózni nem lehet vele, mert megdöglik az ember gyorsan, de a camo, a brutál front, a mobilitás és a hármas 850 átlagsebzésű tár miatt nem kell nagyon körülményeskedni. Láttam én már olyan fost, ami frontvonalban harmadmagával döntött el csatát 6-7 tank ellen. Még a gyenge pontok is pattogósak. Vki feltett ide nemrég egy fos replayt. Lakevillen templom körül fogócskázott egy KT-val. Abban a csatában nem nagyon körülményeskedett az illető.
  • yossarianHUN
    Ezt én is tapasztaltam mikor nemrég visszavettem. Nem szereti az MM a KT-t.
  • Sunsetjoy
    Ez a debil nem törte el a kezét? :)
  • TomDantes
    Igen, én is ezt mondom, és sajnos Tiger II-vel állandóan betesz tier 10-be. Érdekes. Vagy bosszantó.
  • R3nton
    Egyébként nem biztos, hogy örülnél az effis MM-nek. Mert, ha folyton a KAZNA-sok ellen kéne menned, akkor nem nekik csökkene valószínűleg lila alá, hanem neked mondjuk kék vagy zöld alá. Figy vannak itt ebben a játékban olyan profik, akik simán elkenik az olyan szintű játékosokat, mint mi vagyunk, mert nagyjából azonos szinten vagyunk...
  • yossarianHUN
    T8-ban még nincs is gond, T9, de főleg T10 amiről szó van.
  • stoppos
    Szeretettel küldöm neked a R3nton belefut meddel egy 10-es TD-be című képet:

• R3nton
    Ment a + ennyi, a hardcappel én is egyetértenék amúgy, bár a foch ész obj268...

Amúgy néha kicsit tényleg élvezem már :D
  • Oddball29
    Ami kevés SPG maradt, az egyénileg veszélyesebb is, de legalább nincs pergőtűz, ha kitolom az orrom a fedezék mögül.

Magas TD-k miatt is tud lenni patthelyzet, de sokkal ritkábban. Ennél csak rosszabb volt eddig. 20% limit a prémium lőszerre, némi szóráskép-nerf és én happy vagyok.
  • TomDantes
    Én a KV-5el ha nem tier 9-be rak be elvagyok, Tiger II-vel is elvagyok ha nem tier X-be rak be.
  • R3nton
    Nekem nem kell a top tankkal mennem, hogy jó legyek ;) :P