banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Igen ez a legnagyobb probléma. A heavyk artyval és arty nélkül, sok TD-vel is szopnak és ez nem jó. Am nem csak a heavyk, a medek is lényegében.

#256830: Ezzel vmilyen szinten egyetértek. Én is többször láttam már randomban, CW-n, companyban egyaránt artyit top sebzést kiosztani. Pl. a T10 Obj most is képes csatát eldönteni. Nekem csak a nerf után lett meg, el se merem képzelni, h milyen durva volt előtte.

#256813: "lényegesen körülményesebb a játék a fossal". Na ez jó vicc. Persze rambózni nem lehet vele, mert megdöglik az ember gyorsan, de a camo, a brutál front, a mobilitás és a hármas 850 átlagsebzésű tár miatt nem kell nagyon körülményeskedni. Láttam én már olyan fost, ami frontvonalban harmadmagával döntött el csatát 6-7 tank ellen. Még a gyenge pontok is pattogósak. Vki feltett ide nemrég egy fos replayt. Lakevillen templom körül fogócskázott egy KT-val. Abban a csatában nem nagyon körülményeskedett az illető.