418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    az elejen szerettem az at15ot.. most h fullos, mindig van oldalankent minimum 4-4 tier10 es en az also negyben vagyok. nincs egy normalis csata vele..
  • Desmodromic
    Minden meccsen úgy sistereg a Leo PTA-m, mint egy lángossütő, mondjuk ahhoz kell is a gold. :)
  • patchaou
    Nekem minden nap megvolt a 300 és mégsincs kreditem, ráadásul nagy tankot sem vettem csak egy 9-est.
  • Okmyx
    Nyugi elgoldammózák hamar, aztán jön majd a "én csak HE-t használok, mert az olcsóbb, és előbb lesz meg az új tank" korszak.
  • lexlutor
    igen.. karacsonyig nem heverjuk ki. addigra kopik el a sok kredit.
  • Okmyx
    Na ez a másik. Az M3 Light után, amivel kb 500 kört mentem már, az M+ és az M5 királyságos érzetű... Persze most raktak rá egy új weakspotot a frontjára, ugyan nem tudom minek.

De ez tényleg így van kinek mi jön be, én bírtam a BDRt, a francia tier 5-6 TD-ket, a B1 heavyt, a T25/2-t, viszont utáltam a mások által dicsért Pz IV-et, Tiger P-t, AC 46-ot, az M10 Wolverinet (még a hideg is kiráz tőle) és a Churchilleket.
    Ami érdekesebb, hogy a T-34 (T5) tankot szeretem, a type-34-t már nem annyira, ugyanígy a t-34-85 jó, a type-58 kínszenvedés, el is adtam. Pedig állítólag nincs nagy különbség közöttük.
    Jövő héten lesz rá akció akkor majd újra nekiülök.
  • foxbat88fx
    tier8???
    sztem az összes tier játszhatatlan :D
    én is várom nagyon.... még két nap és vége a +300k-nak is :)
    csak tudod miért volt gáz ez a napi 300k????
    mert a sok gyökér most megszedte magát credittel és lesz pénze nagyobb tankokat venni :(
  • lexlutor
    en mar angyon varom h vege legyen az akcios honapnak. remelem eza sok agyhalott elkopik a jatekbol egy kicsit.. tier8 jatszhatatlan.
  • Szpecnyaz
    Á fuck, még júniusi, esélytelen :/.
  • Szpecnyaz
    Mondjuk abban se vagyok biztos hogy nem júli 14 előtt csináltam. De bízok benne hogy az aljára becsúszik. A teknőcös 3k mellé jól jönne még az a gold is.
  • Desmodromic
    Én aljas módon T2-3-ban próbálkoztam. Angol T2-vel 975XP, augusztus 6.-án lett meg az M betű 693XP-vel. T3-ban meg 1208XP. Azért reménykedem a T2-ben.
  • AlucardHuN
    Hát igen. Valaki pl szenved az M5 stuarttól. Nem egy nagy was ist das de tierjén belül elmegy, artykhoz tökély a gun, és ha bankár volnék high tierben lehetne goldbuzulni is. Mondjuk a kínai variáns után tényleg szarabb.
  • polluxware
    test server1 még él?
  • Eagle16
    Hát esélyes hogy nem fér bele, ahogy az én 1490 (alap) xp-m se T95-tel.
    Vagy nagyon az alján leszünk, vagy éppen hogy lemaradunk a Top 50-ről.
  • voivod32
    Én A csörcsi eggyel egyáltalán nem félek a KV-1-től.
    A csörcsi 7 , pedig egyenesen fun tankként van a garázsomban. De hát kinek mi jön be...
  • patchaou
    9-nél elfogytak, de a dmg több mint a múltkor :D

• Thomasovics
    Megtaláltam.
  • Okmyx
    A BDR G1B nekem elég mozgékony lett a végére, a crew olyan skilleket kapott (BiA, kuplung, offroad) + vettem hozzá különbenzint. A 90-es ágyúval jó pénzt hoz, az a körönkénti 5000 a benzinre meg se látszott a kasszán. Ráadásul valami hiba folytán a camoját elég magason hagyták, festéssel, hálóval és crew camo skillekkel durván lövöldöztem vele lesből. Az egyetlen tank amivel ki mertem menni face-to-face KV-1-re (miután lesből ellőtem az első lövést).

A Churchill I a lexarabb heavy tank tier 5-ön (szvsz), a végén már én is a 110 penes pingpong köpködővel használtam kínomban. A Churchill 7 ennek az érzésnek a fokozása volt utána. Csak a BP lett jobb, de az is csak egy nagy HP zsák, mint a TigerP. Az ágyúja továbbra se rettent el senkit, viszont a pofonokat állja jó sokáig, azzal lehet szórakozni.
  • AlucardHuN
    Na igen az meg még nem is olyan pontos és még egy komplett lokátor bázis is csücsül a tetején.
  • Thomasovics
    szerintem amiatt késik nálunk, mert le csekkolnak mindent nehogy megtörténjen hasonló, mint amit anno ftr-en raktak fel,hogy a kis AT-1 el nyerte meg a tierében és meglehetősen "érdekes" adatokkal
  • AlucardHuN
    Persze minden átlőhető de azért az túlzás hogy pont a buksija. Ellenfélként pont azt szeretem benne. Azért egy T1 ami amúgy könnyített oldalról (sokaknak ez nem tetszik) de annak legalább nem puha a tornya meg forgatva a front is tud ezt azt. A bounce master kv1-ről nem is beszélek. A vk 3001-nek meg értelmes legalább a tornya. Mondjuk idáig nem sokat mentem vele, haver accját néha meglesem, de idáig nem jött be. A VII-st már tisztelem.

Foxbat: végülis távolról sokminden jó, de nem mindig van ilyen luxus.
  • foxbat88fx
    muszáj leszednem a wowp-t mert ez a wot egy rakás fos !!!!!!!
    minden 3. 4. csata win :D
  • Szpecnyaz
    2334 xp szerinted mennyire játszik? T30al csináltam és prémes.
  • Eagle16
    Gamescom utánra ígérték, tehát a héten.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy a T95-ös eredményem befér-e majd, de ha nem az sem baj. A Gamescom-ról jött 2600 arany, az is 1 hó prémium.
  • Master91
    még egyeztetnek pl-ekkel

--------------

most értem haza edzésről, nem vagyok a toppon, mi ez a token cucc a wowp-ben?
  • Desmodromic
    Itt olvastam valami hónap végét.
  • yossarianHUN
    Csatlakozom. Ugyanolyan érzésem van benne, mint a BDR-ben. Egy jó ágyú önmagában még nem visz el a hátán egy dög nagy tankot, aminek se mozgékonysága, se páncélja. A három faktorból legalább kettőnek meg kell lennie hogy használható legyen a gép.
  • Szpecnyaz
    Hallott valaki valami pletykát arról hogy mikor akarnak eredményt hirdetni a TD versenyről? Mert már nagyon ideje lenne annak is. Szánalmas hogy a többi szerver már rég megkapta az eredményt, csak mi nem.
  • voivod32
    Biztos, hogy ugyanarról a tankról beszélünk? Minden tank átlőhető! De a csörcsi 1 akkor is egy creditbánya. Persze a T1 sem rossz!
  • foxbat88fx
    távolról kell használni FTW
  • kisokka
    Durva egy nap, az biztos A felderítősofőröknek 95%-ban fogalmuk sincs mit kezdjenek tankjaikkal, nem értik miért kerülnek high tierbe, a heavyk folyamatosan kempelnek...
    Azt hiszem ma szarok az 50K xp-re
  • AlucardHuN
    Pedig egy rakat fos. A 80 mm-es tornyot egy luchs is röhögve áthugyozza. Szemből a test is lőhető, olyan helyekről hogy csak les az ember, kőkori lánctalp+elülső görgők és még lassú is... A löveg mondjuk az átütése miatt bem rossz meg a rof se kutya de majdnem élvezetesebb a 110 penes löveggel tolni mert az egy géppuska (persze ha t5-be rak). Egy T1-HT szerintem jobb...
  • foxbat88fx
    hát jó akkor majd megnézem magam :P
  • papa74
    Sziasztok!
    8/2 a mai napom, itt hagytam abba :-(
    Ennyi idétlen nem mostanában tévedt fel játszani.
  • Szpecnyaz
    Mondjuk én most ki akarom próbálni hogy mit fejlődött az elmúlt fél évben, amióta utoljára ránéztem. De az hogy napi szinten órákat töltsek el vele az kizárt.
  • lexlutor
    az mondjuk cseles, h a wot es a wow nem indithato el parhuzamosan :)
  • TomDantes
    Amúgy is szoktam pár kört repülni ha nagyon unatkozom. És annyira nem szar.
  • csoszi87
    erős célzás volt.
  • lammaer
    Tudod, egy free to play játéknál az a szempont, hogy mennyi ember játszik rajta. Ha üres a szerver, nincs fizetős ember se. Aki fizet annak célpontok kellenek, egy kihalt játék nem vonz embereket.
    A szerverhasználtság nem szempont, nem fogyaszt attól többet mert több játékos van rajta.
    ----------
    Tom: megéri e vagy nem, ezt te döntöd el. De gondold meg: hozzá sem nyúlnál a repülős szarhoz egyébként, és ezzel a trükkel elérték hogy játtsz vele.
  • Tono34
    Nem is mondtam, hogy miatta ment szét ;) csak, hogy ott volt. :)