banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    A BDR G1B nekem elég mozgékony lett a végére, a crew olyan skilleket kapott (BiA, kuplung, offroad) + vettem hozzá különbenzint. A 90-es ágyúval jó pénzt hoz, az a körönkénti 5000 a benzinre meg se látszott a kasszán. Ráadásul valami hiba folytán a camoját elég magason hagyták, festéssel, hálóval és crew camo skillekkel durván lövöldöztem vele lesből. Az egyetlen tank amivel ki mertem menni face-to-face KV-1-re (miután lesből ellőtem az első lövést).

A Churchill I a lexarabb heavy tank tier 5-ön (szvsz), a végén már én is a 110 penes pingpong köpködővel használtam kínomban. A Churchill 7 ennek az érzésnek a fokozása volt utána. Csak a BP lett jobb, de az is csak egy nagy HP zsák, mint a TigerP. Az ágyúja továbbra se rettent el senkit, viszont a pofonokat állja jó sokáig, azzal lehet szórakozni.