418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jacktor #257151 Segítségeteket kérném a wotinfo.hu költözésével kapcsolatban. A téma a következő:
Az utóbbi időben jelentősen megnövekedett az oldal forgalma illetve látogatottsága, amit - velem ellentétben - a tárhelyszolgáltatóm már nem kifejezetten tolerál, mivel így - megosztott tárhely lévén - igen jelentős erőforrásokat vonok el a szerverről és így az azon lévő más oldalaktól is. Ennek folyományaként közölték velem, hogy a tárhelyem 3 napon belül letiltásra kerül és ennyi időm van, hogy keressek valamilyen más megoldást.
Aki esetleg ismer jó (értsd: olcsó, rugalmas és korrekt) VPS szolgáltatót, az ne tartsa magában... vagy akár egy már meglévő VPS szerverre is beköltöznék (380MB tárhely/30k oldalmegjelenítés/nap), természetesen havidíj ellenében.
Kössz -
Én egész kellemesen el voltam a wowp-vel is. Túl sok időm nincsen így a gyors csatákkal legalább lehet haladni. A grafikája számomra elfogadható. Kikapcsolódásnak elég :) -
Okmyx #257149 TiborTamas: ez nem csak 3000 goldos kategória szerintem, hanem "ejha" is, szinte 100%, hogy megvan a gold.
Amúgy ez egy rohadt jó kis tank.
Hátránya, hogy nagyon sokan nyomják vele a versenyt (a T71, és a francia T5-6-7-8 után ezzel). -
TomDantes #257148 Árulja már el nekem valaki. Van egy dolog amit nem értek. A WoT gyűlölök klubbjának elnöke, mit keres állandóan? Unatkozik? Érdekes, akkor is reszketett amikor ingyen goldot osztogattak, az minek neki? Hiszen a WoT-ot utálja a legjobban. Az persze mellékes, hogy minden embert ismer, és tudja, hogy minden ember mit választ, érdekes lehet ennyi embert ismerni na mindegy, száz szónak is egy a vége, Elnök úr, mit keres itt? Bezárt a klubhelyiség ? -
Bmsrt n2 #257147 Én megnéztem mind a kettőt...és egyik sem jött be!:D -
foxbat88fx #257146 a WG szerencsétlenségére egyszerre szedtem le anno. a Wowp-t és a WT-t....
Wowp-vel mentem pár kört, na mondom nézzük meg a WT-t is!
anyáááááááád :DDD kb. ez volt a reakcióm.... ja és egy wowp uninstall :)
nem lehet egy lapon említeni a kettőt -
Lazyman6130 #257145 Sziasztok! Nem tudjátok,megy még a tesztszerver? Tegnap felraktam,frissített és mégsem tudok csatlakozni. Az alap WOT hibátlanul megy,de a tesztre egyszerűen nem lép fel a játék. Van ötlet,hogy mi lehet a gond? -
Droughert #257144 Ebben mi a tisztességtelen? Ezt reklámnak hívják mi felénk. Azt meg már elég régóta lehet tudni, hogy közös lesz a prémium+free xp mindhárom játék esetében, tehát elég az egyik játékban prémiumot váltanod, azt a másik kettőben is használhatod a közös felület miatt. -
stoppos #257143 Abban ugyan egyetértek, hogy bottal nem piszkálnám meg a WOWP-tötöt, de melyik rész tissztességtelen? -
nemtudommivan #257142 A tiger p nekem iszonyat. Egy t50- nel tobbet tudok sebezni mint azzal a tohonya fossal. Az alja ketszazas. Sok ertelme van... Ez szemelyes velemeny ha masnak bejon azt is megertem. -
bgabor #257141 Az a helyzrtnhogy a WG mindent megpróbál már hogy mentse a döglött programját. Ezért tisztességtelen megoldásokhoz is folyamodik akár a War Thunderrel szemben. Így most a WoT közösséget akarják rávenni hogy WoWP-t játszon, gyakorlatilag lefizetve őket.
Az a gáz hogy az így nyert játékosszámnövekedés csak ideiglenes lesz, mert eddig aki mindkét játékkal játszott, az kivétel nélkül a War Thundert választotta. -
-75.000 kredó?
Szép kör.
-
rahotep #257139 Azt esetleg meg tudná mondani valaki,hogy miért nem találok a wowp-s játékomról semmi infót,pedig már játszottam vele... -
rahotep #257138 Sziasztok! Valaki el tudná mondani,hogy van ez a token-bétás gold dolog számokkal? Ha a repülős bétában szerzek goldot és váltom prémiumra a wot-ban is aktív lesz a prém? A token,hogy váltható aranyra? -
SovereignXY #257137 ÁH! Szóval... ezért. OK.
De nekem pl így sem éri meg :P -
Droughert #257136 Pusztán azért került szóba itt, mert most megjelenésig kb. 7200warplanes tokent szerezhetsz napi 1óra játékkal. 30nap prémium 2500token, és ez a prémium a wot alatt is aktív lesz, mivel közös lett a prémium rendszer.
link -
SovereignXY #257135 Hm... látom szóba került itt a Wolrd of Warplanes. Ha repülni akartok miért nem a War Thudnert nyomjátok? 128szor jobb mint a WoP. -
TiborTamas #257134 Elkezdtem tolni a light-okat is a versenyre. Remélem ez megérhet 3000 goldot. :)
-
davidbog #257133 Ezekkel a gyenge páncélzatú MBT-kkel az a baj, hogy nincs bennük elég fejlesztési kapacitás. A harckocsi futóművét egy maximális tömeghez, erőhatáshoz tervezték, ami nagyban befolyásolja a plusz páncélzatot. Nem lehet csak úgy rápakolni pótlólagos páncélzatot. A reaktív páncélzat meg önmagában kevés lenne mert kinetikus lövedékek ellen (APCBC, APDS, APFSDS) nem sok plusz védelmet nyújt, már ha olyan típus ami egyáltalán nyújt ilyen jellegű védelmet is.
Viszont a lassúbb, lomhább harckocsikba be lehet építeni új motort, erőátviteli rendszert.
Ezek a gyenge páncélzatú harckocsik nem húzták sokáig, amint megjelentek a Chobham-páncélzatú vagy rétegelt páncélzatú újabb MBT-k elég hamar ki is dobták a régieket.
Szarnak azért nem nevezném a Leo 1-et. A páncélzata volt gyenge. Az 1965-ös megjelenésekor nem is volt igazán modern se, például nem volt benne se kétsíkú lövegstabilizátor se ABV védelem. Idővel a '70-'80-as évekre helyrehozták a hiányosságait.
Vannak akik azt állítják, hogy a sebessége kompenzálta a páncélzat hiányát, én nem tartozom közéjük. Sokan dícsérik a Leo 1-et, de tulajdonképpen nem bizonyított, úgy tudom soha nem vett részt komolyabb harcokban.
A Bat Chatillon 25t az AMX-13-asok továbbfejlesztése 25 tonnás felső tömeghatárral. Az oszcilláló torony egy ideig ígéretes volt, de a hátrányai túl nagyok voltak. Mivel az egész tornyot kellett nemcsak a vízszintes síkban forgatni hanem a függőlegesben is emelni/süllyeszteni nem nagyon lehetett páncélozni. Az ABV védelem is sokkal nehezebben megoldható. Nem rendszeresítették, mert az AMX-30 ígéretesebb volt. Többek között a tűzerő miatt.
A Bat Chat a játékban tűzerő szempontjából agyon van tápolva. IRL csak egy 90 mm-es löveggel tervezték aminek 930 m/s volt a csőtorkolati sebessége.
A játékban a közepes harckocsik szerintem többnyire jók. Jobbak mint amennyire jónak kéne lenniük. -
Rossz e-mailt adtam meg a nagy kapkodásban a hétvégén, ezért kaptam egy invite kódot. Aki kéri priviben jelezze és megkapja. -
yossarianHUN #257131 Én épp most húzom, és vegyesek az érzelmeim.
Én általában a "jó" tankokat tovább kategorizálom "kellemesre", és "kiválóra".
A kellemes tankok azok, amelyek a saját tierjükben kiválóan teljesítenek, de egy, esetleg két szinttel feljebb már nem túl használhatók.
A Tiger P nekem egyértelműen kellemes, T7-ben, ahol nincsenek még akkora átütésű ágyúk, és tapasztalt játékosok, lehet vele aratni. De feljebb, ahol a frontját is könnyen ütik, a többség meg eleve is alapból a tornyát lövi, már támogatóként is csak óvatosan lehet vele boldogulni.
A T29 például kiváló, mert a dög vastag tornyával még T9-ben is vidáman lehet vele hulldownozni. -
Okmyx #257130 Nem tudom mi volt a gond a Tiger P-vel konkrétan, de egyszerűen nem ment úgy a játék vele, mint pld. a sima Tigerrel. Lehet, hogy a torony miatt, de pld. a Jumbonál is a 2 felállás közül én a gyenge toronnyal jobban boldogultam. Lehet, hogy csak pechsorozatom volt. -
Okmyx #257129 Be is léptél?
-
Tessellia #257128 Innen
Random Draw (IS-2, 2nd September until 9th September) -
bgabor #257127 Honnan lehet tudni mire lesz akció jövő héten? -
foxbat88fx #257126 megtaláltam a nekem való klánt :DDDDD
http://worldoftanks.eu/community/clans/500022673-MATT/ -
JpzE100al szemből Is7est ammón lőni full hp-ról?
Felbecsülhetetlen érzés :3 OP TD -
Szpecnyaz #257124 Az amcsi szerveren simán befért volna, ahogy néztem az ottani eredményeket. -
Oddball29 #257123 T30-al a kevés lenen sztem amúgy is. -
AlucardHuN #257122 De jó amíg kirándulni voltam megkaptam 200 goldomat, pedig lemondtam róla... egy ideig biztosítva lesz a felszerelés átpakolása:D "derp" -
Szpecnyaz #257121 Ők csak modellezni tudnak. Minden egyéb meghaladja a tudásukat. -
lexlutor #257120 egy adatbanyasz script lefuttatasa tenyleg nagyon komoly feladat lehet.. -
Szpecnyaz #257119 Na ezt egy fél órája tette ki Ectar.
"Hello all,
Apologies for not replying earlier however the majority of our office was attending Gamescom these past few days and from the 19th through to the 27th the majority of our office was not here (due to travel days, days off to accommodate the hours worked and time spent at the event in Germany). During this time we had limited access to our databases and compiling the winners list simply wasn't possible.
We're now processing this as quickly as we can along with other work that has been put on hold during out time at Gamescom. We apologize for the delay in this but also with recent contest fixing allegations from the RU and NA regions, we may take a little longer in announcing the results to see if our region has been affected the same way by players looking to fix results.
Thanks for your patience during this time, we'll have the results up as soon as we can. " -
Toweliee #257118 Érdemes, ma nem volt vita. -
madmanic #257117 ajj 200+ hsz..
Érdemes olvasnom, vagy csak a szokásos? -
AlucardHuN #257116 Hegynek lefelé is borzalom:D:D Malinkova encounteren mikor low hpval visszavonulnak alig tudom megállni hogy kiguruljak és ez gáz... dehát sokszor muszáj arra menni. -
stoppos #257115 Szép lassan tologatom én is a type58-at, de rettenet utálok hegynek felfele harcolni. :) -
AlucardHuN #257114 B1 vicces tud lenni ha vész esetére tesz bele az ember goldot a kv-k ellen, haver accján szórakoztam azzal is hogy meglegyen a BDRje. Mondjuk csodálom hogy a t25/2 bejött, nagyobb szop-szop szerintem mint a jpz IV. Tiger P-nél amúgy ha tippelhetek gondolom a torony nem jött be. Hiába, erős torony-gyengébb testtel több jó helyet lehet találni ahol lőhetetlen vagy (pl t29) de ettől nekem még egyik kedvencem. A t34/85 meg a kínai rip off közt van 16 mm pen különbség ami nem elhanyagolható szerintem, de meglelpetésemre jó a type 58 (úgy ahogy). -
kisokka #257113 Ezt mindig csinálták, még a kínai event idején is, hogy beplatoonoztak egy Stuart-ot és azzal zúzatták a nagy disznó tankokat. Sok esélye volt így másnak... -
lexlutor #257112 zero rahatasom vana csatara.. ez a sok nyomorekot meg nezni, nem oylan elevezetes...