418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bigmano
    Matilda nem szerencsés választás mini alfa sebzés lomha, könnyen belopják a killt.
    A Hetzer a troll gunnal az már igen.
    Úgy is jön az új német TD ág jó legénységet húzni.
  • Pales27
    Én pl nem szoktam meghagyni ilyet a csapattársnak és az se zavar, ha épp előlem lövik ki. Az a lényeg minél előbb egy ellenféllel kevesebb legyen és jöhet a következő. Régebben volt mikor meghagytam vkinek, erre pattant róla, kilőtték és én is sebzést kaptam, csak azért mert meg akartam hagyni a killt.
  • Kronos79
    Nem a frag érdekel. Ha ketten vagy többen lőjük ugyanazt a célpontot, akkor tojok rá ki lövi ki. Viszont ha én dolgozok meg azért a fragért, akkor ne vegye már el a sikerélményemet egy éppen odaeső csapattárs.
    A való életben sem díjazod gondolom te sem, hogy ha összejön valami, amit te találtál ki, te csináltál és a végén jön valami majom és jól elszarja.
  • bigmano
    Ebből a medálból is lett 2 hét alatt vagy 15db.
    Annyi mint az elmúlt év alatt összesen...
    De 8.8után ilyenkor megkapjuk a teljes xp akkor is ha veszítünk?
  • voivod32
    Ennyit a fraglopókról...
  • Eagle16
    És mint tudjuk, egy csata mindig bizonyítja, hogy egy adott tank jó-e vagy sem.
  • Eagle16
    +1

Ez nem CoD, hogy frageket kell gyűjteni mindenáron. A legkevésbé sem tud érdekelni ha valaki pampog, mert kilőttem előle valamit, nem volt ráírva a neve hogy az az övé. Inkább csak kis tierben látok ilyet egyébként, mikor néha új ágat kezdek és vissza kell menni Tier 4-5-be.

Magasabb szinten már örülnek neki inkább, egyel kevesebb ellenfél a játékban. A kicsik meg csak beszólnak érte, mert új nekik, hogy nem a kill ér a legtöbbet, hanem a sebzés.
  • voivod32
    A Churchill I. nem jó tank? Az összes kilőtt ellenfél 1 tierrel magasabb volt.
  • polluxware
    utána is az lesz...

8.0 óta annyira megugrott a user szám, hogy rengeteg idióta van... nemis idióta, inkább azt mondom hogy olyan valaki aki csak "megveszi" a nagyobb tankokat

WG-nek máááááár régóta kellene valmi EFF értéket is csatolnia, ahhoz hogy milyen tankot vehetsz meg..

régen olyan jó volt ez a játék, kiegyensúlyozott... most meg csak azt veszem észre, hogy egyik nap csak vesztes csapattársak, vagy olyan könnyű győzelmek mert fordul ,és odaát vannak noob-ok

nincsenek szétosztva megfelelően az emberek az MM-ben.... és ne hazudja a WG hogy nincs ilyesfajta megkülönbőztetés

előre lezsírozott meccsek vannak..

• polluxware
    a nyavajgáshoz még csatlakozva:)

egy észrevétel...

minél jobb a statod, annál többször fordul elő az, hogy olyan csapatba dob be ami tele ultra noob wallet harcosokkal, csak hogy emeld az esélyt...

ha valmi potens tankja van az embernek, ez még talán nem is gond... de rendre olyan gáz amikor tier10es csatában én vagyok felül a szerencsétlen papírPatton-al 2500-3000dmg-el, a legalján az E100 és társai 0dmg-el........

Patton-nak annyi előnye van csak ,hogy nem olyan drága fenntartani... ha nem bászom el annyira és tudok sebezni, még a bukott csata sem éri sokszor a -6-8ezret
  • stoppos
    Ja, a 300k-ról meg is feledkeztem.
  • Kronos79
    Engem csak azért zavar, mert én megyek oda, én küzdök vele és olyan lövi ki, aki egy szikla, bokor, akármi mögött reszketett végig a csata alatt. Még pár napig azért is bosszantó, mert a 300k mégiscsak 300k. :)
  • polluxware
    én ezt megértem.. ,és valahol egyetértek veled

ugyanakkor nekem azzal van bajom amikor valaki hasonló szellemben magának követeli a killt, te pedig a gyors tankoddal esetleg éppen a szitu közepébe cseppensz és látod hogy van egy olyan tank ami mondjuk keményen veszélyt jelenthet mert jön felé a másik oldalról a segítség neki.... kilövöd... és mit kapsz? gyökér társad elkezd pampogni, meg jól beléd durrant valmi 390es ágyúval (noob-ok imádják a nem bonyi ruszki op tankokat)

nem egyszer jártam már így....

nincs dedikált ellenfél ebben a játékban

• stoppos
    Régebben örültem az ileynnek, mert nem kellet a low HP-s szarokkal foglalkozni. Viszont akkoriban nem is nagyon adott killre XP-t, mostanában meg arányaiban túl sokat ad érte.
  • bgabor
    Nem mintha számítana az akció lényegét tekintve.
  • foxbat88fx
    na felmentem tankozni
    2 csata alatt fel lett baszva az agyam
    hogy mi a kurva anyjukat élveznek ezek????
  • Roger6
    Ezt írtam volna?
  • Kronos79
    Ezek sajnos mindennapos dolgok. Tegnap Sacred valleyben minden majom a sziklákon állt, mert féltek a megmaradt StuG-AT-2 duótól. Én a félelmetesen gyors AT-2-vel odaértem a völgybe és megtaláltam a StuGot. Lelőttem 40HP-ra, de a kedves PzIV-es kolléga már nem bírta kivárni a végét.
    A legjobban a VK36-tal kaptam fel a vizet. Arctic Region-on sikerült egy AT-7-es mögé kerülni és szépen kajálgatni. Persze, hogy a végére lőtávba ért egy Cromwell és 250 méterről kilőtte.
    A héten a legnagyobb lopássorozatot egy KV-1S csinálta. Ez is Sacred Valleyn volt. A végére 4 kilövése volt, köztük az általam egy lövésre lesebzett tank is. Kemény 326 sebzést osztott ki a csatában. Egészségére.
    Félre értés ne essék én nem sírok, csak bosszantó bír lenni. Ugyanúgy ahogy a felgyújtott tankra még minden környéken lévőnek rá kell lőni még akkor is, amikor addig még csak nem is lőtt arra a tankra.
  • Droughert
    [OFF]Nem, nem új, beta kezdete óta ki van hírezve, csak a pontos dátumot nem tudtuk.
    link[OFF]
  • Mydgard
    Ez a VK 30.01 (H) egy hatalmas foscsomo, papir es meg csunya is. Remelem mielobb aterek rajta. A T21 stockba eleg nyomi, de a SU - 85 egesz jo meg ugy is.
  • Trucker39
    Kaptam pár pofont már a 268-l. Annyira nem okos dolog előre szaladni vele.
  • Roger6
    Baszki, ahogy az elején ott totyogtál, nem tudtam elképzelni, hogy jön össze egy dmg.
  • GabeE3e
    Dooo, Warplanes-WT 0-1 :D

Valaki warplanes- szakasz?:D
    :GabeE3e az ingame name,

egyébként fél óra alatt 135token eddig, szóval elég gyorsan szerezhető a napi prémium.

• VanDaal
    Igenis mínusz xp-t kéne osztani a kritikán aluli teljesítményekért!
    Ilyen sebzések top tank pozícióban lévő játékosoktól teljességgel elfogadhatatlanok! Ha maguktól nincs annyi önkritikájuk, hogy 0 játéktudással nem kéne top tankokban szánalmaskodni, akkor rájuk kéne kényszeríteni!

És hogy teljes legyen az ember öröme: hiába sebeztem többet, mint a 14-ből 13 agyhalott együttvéve, így is kevesebb xp-t kaptam, mint a másik csapatban az első percben sebzés nélkül elpatkoló utolsó senki... Teljesen korrekt.
  • bigmano
    Nekem tegnap Is7 lopta a killjeimet szám szerint hármat.
    T57-el voltam jött mellettem és a low Hp-tankokat lőtte.
    A végén kb 4k feletti sebzéshez nem volt egy killem se...de lesz@rom legyen vele boldog megyek egy kört M4-el trollgunnal és behozom a lemaradást:)
  • foxbat88fx
    ez hülye..... feltettem
    elindul a launcher és elkezd letölteni 4.7gb-nyi cuccot
    istenem WG.... most sem csalódtam bennük
  • foxbat88fx
    nekem is telepít már
    alig várom már hogy játszhassak
  • Trucker39
    Nálam most települt fel.
  • Tono34
    Esetleg NH is talán tudna segíteni.
  • bgabor
    A token akció dolog viszont új.
  • stoppos
    Megkérdem a haveromatm lehet ő tud segíteni.
  • bgabor
    Tudom, régóta tervezték már ezt a közös prémium funkciót, még annó több mint egy éve láttam egy videót amiben a WG elnök erről magyarázott egy interjúban. Viszont ez a token akció új dolog. Azt azért én elég sokatmondónak találom, hogy így kell játékosokat szerezniük a WoWP-be.
  • Sunsetjoy
    Kb. mint tegnap, ahogy szenvedtem összeszedni a killeket (most nincs pénzhiány miatt tier 4-6 között semmilyen tank, ahol könnyebb lenne).
    Egy centurióval egy az egyben leláncoltam egy ojjecttd-t, majd beálltam mögé lövöldözni. Az meg feltartotta a kezét (gratulált a csapatnak, és várta, hogy kivégezzék... nem akart szenvedni, és úgy meghalni). Két lövést bevittem neki, a harmadik nyírta volna ki (ugyanis 3 méterről lőttem hátulra). Erre a 300 méterre lévő e-50 kilövi előlem (akinek volt már 2 killje, nekem a meccs alatt az első). És nem volt rossz játékos, csak simán egy gerinctelen f*sz. Erre írtam neki, hogy ha olyan retard lennék, mint ő, már halott lenne...
  • bgabor
    Majd tudósíts, hasonlítsd össze. Hadd mulassunk mi is.
  • bgabor
    Barátaimnak is mind ez volt a reakciója. Életerő csík, kicsi térkép, kevés gép, belső nézet hiánya, primitív repülési modell, indokolatlan és durva beszaggatások üresjárat repülés közben is. Nem véletlen hogy mindenki a War Thundert választja. Ahogyan az sem véletlen, hogy a Wargaming a WoT játékosok lekenyerezésével próbál meg a játékosokat szerezni a WoWP-be, ha már nem megy másképpen. Ez sokat elmond. Nem lennék meglepve ha egy éven belül szép csöndben WG-ék leállítanák a projectet.
  • foxbat88fx
    még két perc és lentvan a wowp :)
    kíváncsi leszek több száz WT csata után milyen a wowp :D:D
  • lammaer
    Én inkább árukapcsolásnak nevezném ezt a manővert, amiben nincs semmi tisztességtelen.

Azt meg kezdettől fogva tolták hogy a három wargamingos játék közös accal fog üzemelni, tehát nem a WT miatt találták ki.
    De valószinüleg amiatt találták ki ezt a tokenezéses akciót :D
  • foxbat88fx
    hehe aki nem szereti a repülőket és a repülést :)
    én is csak a régi szép csillagmotoros dögöket szeretem...
  • Trucker39
    Amikor az értetlen batmobil átmegy frag tolvajba. Hiába kértem, hogy adja nekem az utolsó ellenséges tankot. Pedig ha jól megnézem én hoztam vissza a meccset.

Replay
  • Tono34
    Van most ilyen verseny?