banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kronos79
    Ezek sajnos mindennapos dolgok. Tegnap Sacred valleyben minden majom a sziklákon állt, mert féltek a megmaradt StuG-AT-2 duótól. Én a félelmetesen gyors AT-2-vel odaértem a völgybe és megtaláltam a StuGot. Lelőttem 40HP-ra, de a kedves PzIV-es kolléga már nem bírta kivárni a végét.
    A legjobban a VK36-tal kaptam fel a vizet. Arctic Region-on sikerült egy AT-7-es mögé kerülni és szépen kajálgatni. Persze, hogy a végére lőtávba ért egy Cromwell és 250 méterről kilőtte.
    A héten a legnagyobb lopássorozatot egy KV-1S csinálta. Ez is Sacred Valleyn volt. A végére 4 kilövése volt, köztük az általam egy lövésre lesebzett tank is. Kemény 326 sebzést osztott ki a csatában. Egészségére.
    Félre értés ne essék én nem sírok, csak bosszantó bír lenni. Ugyanúgy ahogy a felgyújtott tankra még minden környéken lévőnek rá kell lőni még akkor is, amikor addig még csak nem is lőtt arra a tankra.