418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amikor még csak T9 volt az IS4, de rég is volt. :) -
Skyline0021 #257309 Miről beszélsz? Tier7 és az felett minden megeszi a testét, nem tudom melyik csatornát nézed, de egy Tigris is röhögve beüti, vagy akár egy IS -
Kronos79 #257308 Arra nem emlékszem, hogy miért is nem maradhatott ez Pagorki? -
Oddball29 #257307 Igen, ezt hiszik legtöbben.
Az a papír test 8.0 óta kb. 155 mm effektív, és ha jól időzítve beforgatom, rájön még kb. 30%, aztán meglepődik a sok SP meg IS-6 tulaj, hogy ez mi volt. És ekkor még nem is vagyok hull-down-ban. -
VanDaal #257306 Ez de komoly :D
A WoT logók a tankokon, t4-től t10-ig egy csatában... meg ezek a textúrák...
Lehet mégis dolgoztak is valamit az elmúlt pár évben :D -
TomDantes #257305 Azt sem veszik egyesek figyelembe, hogy egy tank önmagában csak egy dolog, az is számít ki vezeti. Nem mindenkinek jön be az ,hogy alacsony a pen( IS6), másnak meg az nem, hogy papír a test, és csak a torony erős( T34)Ehhez kéne azonban egy hangyányi ész, hogy valaki megértse.
-
Skyline0021 #257304 mindenesetre nem akarok ebbe belefolyni nagyon, mert egyik tankom sincs meg, de Te csak a T34 előnyeivel villogsz és érvelsz, holott az IS-6nak is van közel ugyan annyi -
Skyline0021 #257303 de hát pont ez a lényeg, hogy ha én egy IS-6-al megyek a T34-ed ellen, akkor prém lőszer nélkül simán szétkaplak mert papír a teste a T34-nek... na mind1 azt azért nem kell elfelejteni, hogy az IS-6 sokkal gyorsabban tölt! -
KamionosBarat #257302 Itt egy régi csata Pagorki (most Mines) pályán. Magyar szakaszról van szó. :)
-
Oddball29 #257301 Nekem annyira nem kell célozgatni, mint neki, sokkal jobb az átütésem meg a szórásom. Max akkor, ha mozog és 40 fokozik, de a vállai és a legalja még mindig fix egyes.
Prémium lőszer nélkül sztem komolytalan ellenfélnek. T32/KT/VK-A/110 úgy még arctámadás nélkül is legyalázza. -
akdestroyer #257300 Csak a T-34! Kibaszott nagy pen, atom sebzés, elég 4-5 tlálat hogy meglegyen a kredit, de hosszabb csatákban simán lehet többet is. A tier10 csaták sem zavaróak, hullnál bármelyik top tank ellen nyugodt szívvel le tudok állni harcolni, és nem kipusztulni 0 dmgel, tier8ban pedig mindig pedomaci van. A hullozásra pedig a pályák 80%án van hely és lehetőség, és úgy meg egy igencsak untouchable tank lesz belőle. Kurvára nem bántam meg hogy emellett döntöttem a vásárláskor. És én hülye még Löwét akartam venni :D -
Droughert #257299 Akkor most vagy nem tudod hol kell megnézni, vagy hülyeséget beszélsz.
1500alatt van a sebzés átlagod T34-el (1404 wn6), szóval innentől az álításaid nagy része megkérdőjelezhető... -
Bee #257298 Érveket szeretnél? Oké: mivel nem vagyunk egyformák, ezért sok játékosnak nem jön be az, ami neked vagy nekem. Aki a medeket favorizálja, az a falra mászik a Löwe-től vagy a T34-től. Nekik az FCM sokkal jobb megoldás (gyors, olcsó lőszer, átütés és sebzés sem rossz, de modulérzékeny, papír és nagy a test).
A T34 lőszere 1000 ezüst, lassú, papír a teste, lassan szűkül és sokáig tölt. Az előnyei a kemény torony, a nagy alfa, a jó átütés. Az alfa és az átütés miatt viszonylag kevés lövéssel magas a sebzést tud leosztani. Mint tudjuk, a prémtankok gyengébbek a fullos - azonos tierű - társaiknál, mindegyiknek vannak gyengéi; emiatt az a kérdés, hogy milyen a stílusod, melyik tankkal tudsz jobban érvényesülni illetve melyikkel élvezed jobban a játékot. Szerintem nincsen (Type-on kívül) egyértelműen legjobb T8 prém a játékban, ezért javítottalak ki: szerinted a T34 a legjobb. Az elérhető prémek közül szerintem is, de elfogadom azok véleményét, akik az IS-6 vagy az FCM mellett teszik le a voksukat. Ők azzal tudnak jobban farmolni, én ezzel. -
Ellenfélként én inkább a T34-től tartok, brutális az az ágyú rajta. -
Innen indult :) Szerintem én ezzel nem játszottam, csak azzal amivel a zárt béta kezdődött. Talán 0.4 volt?
-
Skyline0021 #257295 Így már más, de Te előbb nem ezt írtad, hanem ezt: "Itt arról volt szó hogy a tier8 prémium tankok közül melyik a legjobb." -
Skyline0021 #257294 ezt úgy mondod mintha a T34-nek nem ugyan annyi célzási ideje lenne mint az IS-6-nak :D -
bgabor #257293 Arról van szó még mindig, hogy melyik a legjobb kapható tier8 prémtank. -
Destydeme #257292 Hi.Ok,thx :) -
Oddball29 #257291 Hát, speciel a IS-6 3 mp-ig céloz, és ha rá tudom húzni a lövését kb 40 fokban a homlokpáncélra, akkor inkább pattanni fog. Ha meg látom, hogy átrakja az irányzékot a tank oldalára, akkor szűkítem a szöget. Ha meg nagyon az alját célozgatja, akkor esélyes, hogy ellő a tank alatt, belelő a földbe. Kb. 50-50%-ban meg tudom úszni. -
Skyline0021 #257290 ha arról van szó, hogy a tier8 prémium tankok közül melyik a legjobb, amit az utolsó mondatodban mondtál, akkor állítom, hogy a type59 és nem a T34... ha viszont arról van szó, amiről sokan vitáznak most itt T34 vs. IS6 akkor az már nehezebb ügy, mivel eddig csak a T34-et próbáltam teszten, de ésszerűen végiggondolva mindkettőnek van előnye és hátránya is kb. ugyan annyi! -
bgabor #257289 A 400-as sebzésű ágyúval 5-7 találatot be szoktam vinni meccsenként, tehát olyan 2000-2800 körül van a damage. Jó körökben persze sokkal több, de olyan kör is van ugye, hogy a csapat négy perc alatt halott, és olyankor nincs is mód egy-két lövésnél többre.
Tegnapelőtt három-négy óra játékkal összeszedtem 900.000 pénzt vele. -
Test 2 fontosabb változtatások. Az összes itt: link
- Increased terrain crossing capacity for E-75 on soft and medium terrain.
- Fixed the damage model of the Superpeshing tank (widened the reinforced line of the front armor hull front plate)
-
Ha még nem
[quote]World of Tanks
#Worldoftanks - Commanders, you have less than 6 hours to obtain "Orlik's Medal" and claim your part of the 3000 gold price pot! Best of luck commanders!
[quote] -
XVM: OFF, és minden gondod megoldódik. Amúgy is utálom az XVM gyökereket, semmi pozitívat nem tesznek hozzá a csatához, nem beszélve arról, hogy ha pirosakat látnak, már rinyálnak cseten, hogy milyen noob-okkal van megint. Ez egészen biztosan nem a győzelem fele vezeti a csapatod. -
bgabor #257285 Senki nem mondta hogy elpusztíthatatlan lenne, főleg mióta Wargamingék ostoba módon behozták a goldlőszert kreditért dolgot, és minden tehetősebb játékos aranylőszerrel lő, ami ugye 100/150 mm átütés plusz tanktól függően. Itt arról volt szó hogy a tier8 prémium tankok közül melyik a legjobb. És az a T34-es, mint ahogyan itt már sokan megerősítették alább. -
Droughert #257284 Olvasol? Kérdés: Mennyi az átlag sebzésed T34-el? Ki keres többet? Gold ammo előtt is ezek voltak az eredményeim, vissza lehet keresni, azóta nem nagyon változott, szóval arra sem lehet fogni. No akkor mit mondasz? -
bgabor #257283 A szűkülési időn lehet javítani, BIA, célzásgyorsító hogy jobban szűküljön,
stabilizátor, sima utazás és pillanatkép hogy eleve kissebbről kezdjen összeszűkülni.
A parancsnoki kukker dolgot nem értem, ez nem a T34 sajátossága, hiszen minden tanknak van weaspotja a tetején, a T29/T30/T34 szériának mind ugyanott. Persze hogy a profi játékosok azt lövik egy nehezen elpusztítható heavy tanknál, én is ott lövöm az E-75öket. Mindazonáltal a lövegek szórása miatt kupolát lőni egyik tanknál se egyszerű, közepes és nagy távolságból teljesen szerencsejáték. Közelről meg természetesen "fejcsóválással" kell védekezni ez ellen. -
Skyline0021 #257282 Már nem azért de csak a legalja játékosok nem tudják szétlőni a T34-et... tier7-es tankok is simán beütik mint a huzat. Két előnye van, az egyik a magas pen a másik a toronyharcos lehetőség, ami nem mindenhol adódik lehetőségként! -
TiborTamas #257281 Chaffee, VK2801 + francia dobtárasok. Én a Chaffee-vel fogok csinálni, ha hazaértem. :)
Okmyx: Köszi, akkor majd ezek közül szemezgetek a továbbiakban. -
Oddball29 #257280 Sztem tök ugyanolyan, mint volt. -
TomDantes #257279 IS6-al , például tegnap, második legtöbb sebzés, úgy hogy volt néhány tier 9-es is a csatában, és aki többet sebzett, az is csak vagy 200-al, tehát az nem sok. Adta is bőven.
A KV5 meg, jé, hm, több 6000 sebzést nyeltem be vele, de osztottam én is valamennyit.
Szerintem ehhez mást nem is kell hozzáfűzni. -
akdestroyer #257278 Ki az aki szerint az MM nem szivat direktbe? A fönti képpel végződött a mai első 15 csatám, azóta meg direkt keresztbeszopat az a tetves matchmaking, és csak ilyen csatákba dobál be:
De am biztos csak véletlen.... -
bgabor #257277 Mivel egyetlen ellenérv sem hangzott el, ezt akkor most úgy veszem hogy nem tudsz mit felhozni rájuk. Sejtettem hogy ez lesz. Na menjél, lövöldözzél a Superpörzsáddal goldammóval tier9 heavykre.
-
Melyik az a LT amelyikkel "könnyen" lehet Orlik-ot szerezni? -
Oddball29 #257275 Én csak ellenfélként látom, de még T34-ben ülve is ki tudom védeni az ágyúját, ha csak AP-vel lő. -
yossarianHUN #257274 Én csak kívülállóként tudok nyilatkozni, de személy szerint az egyetlen T8 prém amitől tényleg tartok, az a T34 (meg a Tájp, de az most nem vita tárgya). -
Bmsrt n2 #257273 Szerintem az 50%-os akcióba simán érte a Panther/M10,mókás cucc.
114 009 kredit a rekordom(prém acc),noob enemy ellen.
(Meg is lehet nézni,asszem a 8.7 lejátsza)
Mobilitása megfelelő,az alfa...na az lófütyi...hagyni kell érvényesülni a többieket,és hátulról szétlőni mindenkit,a gyengébb lesérült cuccokat meg HP-ból kinírni -
MuldR #257272 Az autotarget mindig a sebzesmodell kozepet lovi nem? Vagyis a toronykoszorut leginkabb. -
Okmyx #257271 TiborTamas: meglepően sokan játsszák az A-20-at, majdnem annyian, mint a Pz IC-t, és többen mint a nerfelt T-50-et. Én bírtam az A-20-at, de a többség utálja: tulajdonképpen egyetlen kiemelkedő jó tulajdonsága sincs.
A motor gyenge az aktív scoutinghoz, a látótáv fos a paszívhoz, a camo értéke kevéske, kanyarban a sebessége elhullik. Viszont jó ágyú van rajta.
A replayeket elnézve az az 1082xp elég jónak tűnik (jelenleg még).
A stoppos által ajánlott Covenanter (brit T4) a top 10-ben van sajnos.
A lista legalja megint a franciák: Renault FT, H35 (mini heavytank szar gunnal), D1 (szóra sem érdemes). Aztán ott van még a T-60, és a Cruiser Mk.I.
Titkos tippem a kínai Renault lenne (upgradelt Renault jobb gunnal és döntött páncéllal), illetve esetleg a sima Pz I.
T3-ban: Cruiser Mk. II, T-70, és az AMX 38 a hanyagolt (nem véletlenül).
T4-ben a T-80 (azt kevesen fejlesztették ki), és az általam egyébként imádott Valentine (9 kill Valentine napon, rózsazsín festéssel...
).