banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bee
    Érveket szeretnél? Oké: mivel nem vagyunk egyformák, ezért sok játékosnak nem jön be az, ami neked vagy nekem. Aki a medeket favorizálja, az a falra mászik a Löwe-től vagy a T34-től. Nekik az FCM sokkal jobb megoldás (gyors, olcsó lőszer, átütés és sebzés sem rossz, de modulérzékeny, papír és nagy a test).
    A T34 lőszere 1000 ezüst, lassú, papír a teste, lassan szűkül és sokáig tölt. Az előnyei a kemény torony, a nagy alfa, a jó átütés. Az alfa és az átütés miatt viszonylag kevés lövéssel magas a sebzést tud leosztani. Mint tudjuk, a prémtankok gyengébbek a fullos - azonos tierű - társaiknál, mindegyiknek vannak gyengéi; emiatt az a kérdés, hogy milyen a stílusod, melyik tankkal tudsz jobban érvényesülni illetve melyikkel élvezed jobban a játékot. Szerintem nincsen (Type-on kívül) egyértelműen legjobb T8 prém a játékban, ezért javítottalak ki: szerinted a T34 a legjobb. Az elérhető prémek közül szerintem is, de elfogadom azok véleményét, akik az IS-6 vagy az FCM mellett teszik le a voksukat. Ők azzal tudnak jobban farmolni, én ezzel.