418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #257949 A 12t-vel simán ütök oldalról 10-es járműveket, persze nem mindig, de nagy általánosságban igen(ugyanaz a csúzlijuk). Keresd a magányosabb tankokat, amik jó lassúak is, aztán vagy bejön, vagy nem
-
mausbattle #257948 Hát igen. Mostmár nincsen arty sem :D
Egyébként sajna mást valóban nem lehet csinálni. Nem azt mondom, ha szerencsétek van és nyertek beállsz egy 4-5 fős csapathoz és velük együtt darálsz. De ez a max. -
*replayeket -
Keresd meg Bangarot, azt hiszem ő rakott fel 1375 replayokat. 1-2-t megnéztem, jól tolta. Talán ő tud neked tanácsokat adni.
"Kivárás, majd artyért rohanás?" -- Ha egyáltalán van arty:) -
mausbattle #257945 Nem véletlen lett a hónap tankja +credittel. Kb senki sem játszott vele, csak aki a klánja miatt ki akarta húzni a Batchatlont.
Nekem az volt a dívat vele, hogy meghúzom magamat a bázison kb a csata feléig vagy amíg az ellenségből 5-7 elhúllott, majd rohamtempóban kiszedtem az artykat. Meglepetésre az effem és killstatom mindíg jó volt vele. A saját csapatom pedig noobozott, hogy menjek felderíteni. Mondtam nekik, tehát 3 artyt kill és te ? :-D Sipogtag tovább a zéró killesek. akkor jó használni, ha elfáradsz és campelni kell erőgyűjtésre. -
Akkor így oké lenne. Ha jól értem a motor vételárát visszaadják (123k).
Viszont most léptem be tesztszeróra és csak 64k kreditet kaptam (gondolom a 295A-ért, de ez nem egyezik meg a 123k felével). Ráadásul a sima 234-es motor is megszűnik létezni, de mindkét meglévő bent van a depóban. A 234-et kettébontották P30 és P45-re. A 2 szinte mindenben ua (100 kg eltérés), csak az egyik az E50-re van, a másik meg az E75-re. Fuck WG logic. Aha és lőttek a 15%-os gyulladási esélynek, van most 20. Ha eddig nem nagyon égett ez a 2 tank, akkor most biztos fog. Itt a titkos ki nem mondott szokásos nerf a németeknek
Azért kíváncsi leszek, h a fordulási sebesség növelés és a talajellenállás állítás ellensúlyozni fogja-e a 300 LE-vel kevesebb motorral felszerelt tankok mozgékonyságát (E-75, E-50). Tiger1 és 2, JP2 és JT-nél ez -170, JP-nél -50 LE. -
davidbog #257943 "Elvenni a pikenoset és sima 150mm-est adni a mostani döntöttséggel. Minden szar belövöldözné."
Be a szart, ha sima 150 mm-est kapna a pike nose helyett, akkor erősebb lenne mint most és kevésbé tudnák átütni. A mostani csuka orrnak olyan 280 mm-es effektív védelme van, ha pont szemből lövik a sima 150 mm-esnek ugyanilyen feltétel mellett 300 mm lenne...
Szpecnyaz: Ez teljesen fan made, baromság lenne erre lecserélni a Foch-ot. Ami a leginkább kéne a Fochnak az az, hogy felkerüljön tier 10-be a revolvertáras 155 mm-est meg kivágni a fenébe, de minimum az automata töltő elvenni tőle. -
yossarianHUN #257942 Valaki el le tudja rajzolni nekem, hogy a vérbe kéne használni ezt az AMX 13-75-öt? Egy év után visszavettem, de konstatálnom kellett, hogy képességeim elméleti fejlődésének dacára még mindig képtelen vagyok bármi emberit kihozni ebből a vacakból. Azzal már megbarátkoztam, hogy csak és kizárólag T10-be tesz az MM, de az istennek nem tudok rájönni, mi a megfelelő játékstílus ehhez a géphez.
Passzív scoutolás? Hát persze, fél perc bokorban ücsörgés után elzúg mellettem az ellenség egyik lightja, 3 másodperc múlva pedig darabokra tépett állapotban leledzek.
Szurkálódás, zaklatás? Jó vicc, megkarcolni se tudok én ott semmit, még oldalról sem, ha pedig megállok lőni (az ágyú szűkülése tudniillik botrány), szintén 3 másodpercem van, mielőtt az ellen valamelyik 10-es TD-je vagy heavyje unott képpel széjjelkenne.
Aktív scoutolás? Félúton összetalálkozol az ellenfél medjeivel és/vagy lightjaival, akik közül egyetlen egy is probléma nélkül földbe döngöl, hát még ha többen vannak.
Kivárás, majd artyért rohanás? Az ellenfél egyik medje félúton észrevesz, utánadrohan, és elkeni a szádat mielőtt egyáltalán odaérnél az artyhoz.
Most én vagyok roki, vagy tényleg használhatatlan ez a jószág? -
kHares #257941 Greetings Commanders,
As some of you may know, in update 8.8 the E-75 and E-50 will lose their top engines whilst their existing engines will be rebalanced.
Players, who had researched the engine either on E-75 or E-50 will receive 25,000 free XP added to their account once 8.8 is live. Additionally, all engines of this type will be compensated with purchase price.
What this means:
To be refunded in credits for the engine it either needs to be mounted in a tank, or in your depot. To be refunded in free exp for the engine you must have first researched it. -
Thx. Akkor ha vkinek a pecs után van 1 ilyen motorja a garázsban vagy a tankon, az még eladni se tudja és bukik 61.500 kreditet. Jó nem sok "pénz", na de akkor is. Ebből már éppen meg lehetne venni egy modult is T5-6 környékén vagy magasabb szinten egy modul fele. Még jó, h időben észbe kaptam. Rem a 25k free xp-t is megadják. 50 jobb lenne, mert elég macerás volt ezt a motort kifejleszteni, de azért ez is jobb, mint a semmi. -
TiborTamas #257939 Há' a verseny ideje alatt mé' nem tudtam ilyet menni?? 
-
kHares #257938 Kikerül.
Kiírás javítva, nem kell. -
Most akkor ez a motor teljesen kikerül a játékból? Tehát ha most pl. rajta van az E-50-en, akkor a pecs után bekerül a garázsba és el lehet adni vagy teljesen eltűnik és még a vételárának a felét se lehet visszakapni? Ha az utóbbi, akk leszerelem és inkább eladom most.
Hétvégi eventhez most ez van írva: "Win a battle on one of the following "summer" maps" --> ebből nem derül ki, h kell-e camofestés a tankra, csak h győzni kell egy nyári mapon. Most akk kell festés v nem? -
zsan666 #257936 Inv kód, 1000 gold, 7 nap prémium: CK39UB-2RE6CM -
boccs:D
♜|♞|♝|♛|♚|♝|♞|♜
♟|♟|♟|♟|♟|♟|♟|♟
_|_|_|_|_|_|_|_
_|_|_|_|_|_|_|_
_|_|_|_|♙|_|_|_
_|_|_|_|_|_|_|_
♙|♙|♙|♙|_|♙|♙|♙
♖|♘|♗|♕|♔|♗|♘|♖ -
PetiPetiHUN #257934 Sziasztok!
Tudna valaki kezdő kódot küldeni?
Előre is köszönöm!
SamanApo -
Szunya #257933 Újranyomtuk a dx 10-et, azzal megy, úgy tűnik.
Köszönöm -
Kronos79 #257932 Valószínűleg az a baj, hogy a WoT nem nagyon komálja a dx11-et. Oké, hogy leszedted a kért fájlokat, de az csak félmegoldásnak látszik. Viszont nem tudom, hogy lehetne letakarítani a 11-et és felrakni egy 9-est, vagy 10-est. -
Szunya #257931 Jó estét!
Segítségeteket kérem, új géppel játszanék, amiben ASUS HD 7950 videókártya van, windows 7 64 bit alatt, driver legfrissebb, a directx 11-et már nem engedi tovább frissíteni, DE indításkor mindig hibaüzenettel kérte a d3d9... és a d3d10... fájlokat, amiket letöltöttem és a játék mappájába tettem, mert a system32 alatt nem működtek, azóta megy a game.
A probléma: Nincs zászló. Se rúd, se flag, se kör a bázisoknál. De minden más megvan (házak, pálya széle stb.)
Tudtok-e valamit javasolni? -
foxbat88fx #257930 hehehe én nemrég nyomtam egy kört Prokhorovkán Ferdivel...
2 perc után jött haver AFK....
visszajöttem eredmény döntetlen lejárt az idő...
én voltam egyedül aki túlélte, enemynél egy 5000dmg-s ISU és egy 5000 dmg-s ferdinand
gondoltam visszanézem replayt.... 3 percen keresztül keresték az AFK-s tankom és lejárt az idő XDDDDDD
kicsit sem lehettek ám idegesek :D:D:D -
Tessellia #257929 Wotreplays alapján csak kettő jobb eredmény van a tiednél és a legjobb eredmény is egy 1600as kör. Szóval szerintem ez így elég egyenlőre. -
TiborTamas #257928 Ez vajon mire lehet majd elég?
Egyébként szerintem ennek a tanknak nagyon jót tett, hogy felrakták tier 5-be. Sokkal mozgékonyabb, mint tier 4-es korában (akkoriban még kifejezetten utáltam) és az ágyúja nagyon vicces tud lenni. :D -
kHares #257927 Muhaha, milyen durva és milyen szomorú -
kHares #257926 Nekem júniusban 1.523 xp-re megadta -
A WG-sek kozul az EU-s bagazs a legtoketlenebb, ezt eddig is tudtuk... :) -
Tessellia #257924 75mm L/100: Depression: -6/+17 to -8/+20, ROF from 12,5 to 13,64 -
Veqtor #257923 Pedig már örültem, hogy adhatnám el.. :D -
1472 se elég neki, ennyit tudok mondani :D Még nekem se jött vele össze. -
Tessellia #257921 Nől a ROF, de a célzókör szűkülése 2.3-ról 2.5-re nől. -
lexlutor #257920 nekem multkor 4000 sebzesre + 1000 spotsebzesre, nyert mecsnel lett elso osztaly -
Veqtor #257919 Mennyi xp kell az AT-15 ace tankerhez? 1437 xp nem elég neki.. :( -
bigmano #257918 Biztos nagy volt az öröm az ellenfélnél 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #257917 eu szerver. mi ebben a meglepo??? -
Bmsrt n2 #257916 Nem tudom volt-e már,úgy látszik kapunk egy kis free Xp-t E-50/75 motor elvételért:
-all the users, who had top engines on either E-75 or E-50 unlocked, will recieve 25000 free XP on their account
(FTR) -
AlucardHuN #257915 Durbucsnál én is valami 75-80 mm-re emlékeztem (mondtam is hogy bár szar löveg, de forgatva jobb páncél. De ez hogy egy lassabb, nagyobb pz III... Wg ha igazságosak akartok lenni akkor a t 28 helyett rakjátok be a t 35-öt:DDD Sok kv-s szlávbuzit jól visszavetné ( persze ezt én sem gondolltam komolyan de kb ugyanaz a kategória) -
R3nton #257914 Az igaz, hogy a panther1 rof-ja nő a szívószállal? Vagy csak kacsa volt a hír? -
darkwraith #257913 Na már az amcsin is kint van:
T-62A -
-
TomDantes #257911 Az igaz, de kitartással mindenen túl lehet jutni, és mint tudjuk a hobbynácik esetében a kitartás a hülyeséggel párosul. Na majd sírnak miatta. -
Malarki #257910 Isten növessze hosszúra a szakállad 
TomDantes: a Tigris felé a PzIv felől is át lehet menni.