banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Akkor így oké lenne. Ha jól értem a motor vételárát visszaadják (123k).

Viszont most léptem be tesztszeróra és csak 64k kreditet kaptam (gondolom a 295A-ért, de ez nem egyezik meg a 123k felével). Ráadásul a sima 234-es motor is megszűnik létezni, de mindkét meglévő bent van a depóban. A 234-et kettébontották P30 és P45-re. A 2 szinte mindenben ua (100 kg eltérés), csak az egyik az E50-re van, a másik meg az E75-re. Fuck WG logic. Aha és lőttek a 15%-os gyulladási esélynek, van most 20. Ha eddig nem nagyon égett ez a 2 tank, akkor most biztos fog. Itt a titkos ki nem mondott szokásos nerf a németeknek

Azért kíváncsi leszek, h a fordulási sebesség növelés és a talajellenállás állítás ellensúlyozni fogja-e a 300 LE-vel kevesebb motorral felszerelt tankok mozgékonyságát (E-75, E-50). Tiger1 és 2, JP2 és JT-nél ez -170, JP-nél -50 LE.