A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #257942 Valaki el le tudja rajzolni nekem, hogy a vérbe kéne használni ezt az AMX 13-75-öt? Egy év után visszavettem, de konstatálnom kellett, hogy képességeim elméleti fejlődésének dacára még mindig képtelen vagyok bármi emberit kihozni ebből a vacakból. Azzal már megbarátkoztam, hogy csak és kizárólag T10-be tesz az MM, de az istennek nem tudok rájönni, mi a megfelelő játékstílus ehhez a géphez.
Passzív scoutolás? Hát persze, fél perc bokorban ücsörgés után elzúg mellettem az ellenség egyik lightja, 3 másodperc múlva pedig darabokra tépett állapotban leledzek.
Szurkálódás, zaklatás? Jó vicc, megkarcolni se tudok én ott semmit, még oldalról sem, ha pedig megállok lőni (az ágyú szűkülése tudniillik botrány), szintén 3 másodpercem van, mielőtt az ellen valamelyik 10-es TD-je vagy heavyje unott képpel széjjelkenne.
Aktív scoutolás? Félúton összetalálkozol az ellenfél medjeivel és/vagy lightjaival, akik közül egyetlen egy is probléma nélkül földbe döngöl, hát még ha többen vannak.
Kivárás, majd artyért rohanás? Az ellenfél egyik medje félúton észrevesz, utánadrohan, és elkeni a szádat mielőtt egyáltalán odaérnél az artyhoz.
Most én vagyok roki, vagy tényleg használhatatlan ez a jószág?