418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tono34
    Konkrétan 3-an körbeálltak és nem tudtam semerre sem menni. Még ide is beírtam, hogy mi történt.
  • madmanic
    Csúnya beszédért nem jár bann.

Higgyétek el, már kaptam volna 200 évet..
  • DarkHorSe
    En mindig szidom a hulladek lengyeleket, sosem kaptam meg erte semmit. Mondjuk ha kitiltanak sem erdekel kulonosebben, utalok a sok szar hulladekkal egyutt jatszani.
  • MrSnail
    Ez konkrét direkt team kill mind a 2x. Nem vesződnék vele ha nem az lenne.
  • Tono34
    Egyszer küldtem be ilyet, screenshoot(ok)+replay+comment. Mind a 3at pihiztették 3 napra (Mondjuk az blokkolás volt és sértegetés).
  • bigmano
    Pedo maci:
  • kHares
    Nektek is iszonyat lag van estefelé? Az elmúlt 4-5 napban 120 ping, nem reagál a billentyűzetre csak késve, random irányokba áll a gép kanyarodás után stb. Ez már a játszhatatlan határát súrolja. Mi lenne ha új patch helyett zsírosabb server-t kapnánk?
  • stoppos
    Csapatsebzésről nincs értelme. Mivel automatikus a ban, tudják mennyit lehet, és az alatt maradnak.
  • Amarth99
    Naná, előbb utóbb csak kap egy kis bant. Neked nem tart semeddig se írni még egy ticketet. Ha kaptál valami ticket számot az előzőre, akkor hivatkozz rá, hogy már második alkalommal lőtt ki.
  • MrSnail
    *kilőtte
  • MrSnail
    Uraim kérem segítsenek!

Vagy egy jó hete az egyik játék során az egyik csapatársunk kilőttem a 2 felderítő tankunkat (egy idegent és engem). Azután szidott mindenkit ahogy lehet. Van replay írtam egy ticketet mert nagyon felháborított a viselkedése. Ez a válsz rá:

"Hello Commander!

We are sorry for the delay in the response but the front line is currently under heavy fire :)

We will investigate your report and initiate the appropriate action for this situation. Please note, that we can´t inform you about any sanctions that were initiated against a third party but be assured that we will not hesitate to initiate sanctions in order to ensure a healthy game environment including the best game experience for our beloved commanders :)

Your ticket will be hereby closed since there is no additional information that we require.

We hope that you still enjoy our game and wish you the best on the battlefield :)

Best Regards,
    Mike König"

Ma ismét találkoztunk, azonos oldalon álltunk, artyval volt. A kezdőkörnél kilőtt engem és a szakasztársamat aztán szidott... Van e értelme ticketet írn? (replay természetesen van)
  • DarkHorSe
    t-28 legenysegnek milyen skilleket adjak?
  • VanDaal
    PzI-gyel vannak valakinek tapasztalatai?
    Most láttam csak, hogy elvileg kedvezményes MM besorolása van neki, úgyhogy t2 létére csak top tank lehet, t3-ba nem kerülhet...
    Ez azért van, mert ennyivel gyengébb a többi 2-esnél, vagy fun tanknak azért érdemes belefogni?
  • Styx36
    Nem tudjátok esetleg, hogy a VTEPS klánba mikor lesz tagfelvétel?

Már 2 hete írták azt, hogy 1,5 hét.
  • Malarki
    Kicsit durván nyomatja a WG a reklámot

Egyébként is minden második oldalon kint van ez a gagyi flash game.
  • Maala
    Megmondtam neki, hogy élvezettel fogom kortyolgatni ma a könnyeit. Mwhahahaha. :D
  • madmanic
    Hogy épül le az átlagos játékos fél óra alatt..

*mad vinnyogva röhög*

• kisokka
    Nincs, de tegnap írtam is, hogy elfelejtettem bekapcsolni a replayt a preferences.xml törlése után. Visszakeresném mit írtam, de nem tudok lapozni az oldalon
    Amúgy nem volt nagy durranás, csak beálltam az erődbe vezető út mellé egy bunker mellé és onnan spottoltam egy Stuart-al együtt. Utána meg sikerült elcsípni 1-2 td-t, meg az artyt.
  • zsupeti
    Igen.
    Folyamatosan lagg van,és idióta afk dömping.

játszhatatlan szar fos,húgy lett az egész

Játsz online 60millió agyhalottal!INGYEN
  • Okmyx
    - SerB states that apart from newly unlocked tanks having better MM for a few battles and MM dropping you on top of middle of your team after certain number of games played at the bottom, there are no special coefficients influencing whether you will end up as the top tank of your team or on the bottom

(Magyarán az elején mindig jobb a helyzet, illetve, ha sokat tesz alulra, akkor egy idő után középre tesz.)
  • Malarki
    Ez igaz, de pl Redshire-n nem is bonthatók a házak.
  • stoppos
    Szóval, a csóró kelet-európaiak miatt van minden.
  • silverchain
    Mi ez az iszonyat lagg? Másnak is van?
  • Okmyx
    Az pénzbe kerül...
  • stoppos
    A legtöbb pályán egyébként nem lenne gond, ha az emberek hajlandóak lennének a házakat bontani.
  • Malarki
    Ez Mines volt, szintén encounter, szintén kb 2 perces játékidővel.

Kronos79: én pl. a 88-assal farmoltam ki a hosszú 105-öst a KT-re. A rövid 105-ös rohadtul pattog midnenről, hiába nagyobb a sebzése ha nem üt át. Plusz 1000 credit egy lőszer, míg a 88-asba 250.
  • Okmyx
    Naja, szivatással már találkoztam nemrég, Chaffee előrement, befoglalta, én AT-2-vel a pálya feléig jutottam. Győzelem, hurrá, Bonus x5....
  • kHares
    Nem tudom jobbnak ítélni, összesen 3 halottat is látok, nem tudjuk meddig tartott a csata. Jobbat kérünk :)
  • stoppos
    Az egy nagyon fasza pálya lenne encounterben, ha nem oda rakták volna a zászlót, ahova. Így totál el van baxva...
  • Tessellia
    Akkor te szerencsés vagy, hogy sose láttál stock tornyos KT-t:D. Nekem 1 napra több is szokott jutni:).
  • toocha
    Mi van a fórummal, hogy csak az aktuális oldalt lehet megnézni?
  • Okmyx
    Szerintem arra célzott, hogy az encounter véget ért a csata 2. percében, 0-2 állásnál, érdembeli tevékenység nélkül. Redshire...
  • Kronos79
    Tisztában vagyok vele, hogy nem azért használja így a tankot, mert szerinte így jó.
    Alaptornyos KT-vel még sosem találkoztam, ezért volt számomra furcsa, hogy miért is jó így használni. Emellett nem sok olyan KT-vel találkoztam, amelyiken az igen gyenge sebzéssel rendelkező 88-as lett volna.
    Az ISU löveg kérdésben azt hiszem elég egyértelmű, hogy akarsz-e sebzést összehozni, vagy sem. A 122mm-esek T8-ban még elmennek, de feljebb nem hiszem. Többnyire azért, mert a ruszkiknál a D-25-ös ágyúk igen rapszodikusan működnek. A SU-t én is sokáig a 122-essel használtam, de a 152-es jobb. Ha észrevesznek, tök mindegy mennyi a töltési idő. :)
    A KV-1-en kipróbáltam az U-11-est, szerintem ott sem rossz. Egyszer egy piroska így vert le. Csak a tornya látszódott, így nem tudtam minden lövéssel átütni. Ő meg lefaragott a HE-vel. Erre jó. Sőt egy KV-1S-t majdnem kilőttem így 1vs1-ben.
  • Malarki
    Tessék...
  • Okmyx
    Jut eszembe kisokka: a tegnapi AMX 12t Tank Ace körödről nincs meg a replay?
  • Okmyx
    Legalább csinálsz valamit amikor suicide runolsz, jó részük már lép is ki az elején és indítja a következő csatát (közbe meg lehet nézni a TV-t)...
  • Ytar
    sőt .. cseréld le a niggert a tankodban valami értelmesebbre, egyből megtáltosodik a paripa, meglátod.
  • kisokka
    Tiger II-t szerintem mindenki úgy kezdi, aki nem ugorja át free-ből a talpat, csúzlit, tornyot...Én is úgy kezdtem és semmiféle lelkiismeret furdalásom nincs, mivel ennyi a stock állapota.
  • Ytar
    dehogy nehéz .. a 6db tier 1 megvesz, aztán suicide scout a túloldalra .. 60mp csatától csatáig, max fél óra és kész.
    stat romboló, de szarom le .. :)
  • papa74
    Sziasztok!
    Ahogy nézem minden iskolás hazaérkezett...
    Nehéz dolog ez a 15 nyertes csata.