banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kronos79
    Tisztában vagyok vele, hogy nem azért használja így a tankot, mert szerinte így jó.
    Alaptornyos KT-vel még sosem találkoztam, ezért volt számomra furcsa, hogy miért is jó így használni. Emellett nem sok olyan KT-vel találkoztam, amelyiken az igen gyenge sebzéssel rendelkező 88-as lett volna.
    Az ISU löveg kérdésben azt hiszem elég egyértelmű, hogy akarsz-e sebzést összehozni, vagy sem. A 122mm-esek T8-ban még elmennek, de feljebb nem hiszem. Többnyire azért, mert a ruszkiknál a D-25-ös ágyúk igen rapszodikusan működnek. A SU-t én is sokáig a 122-essel használtam, de a 152-es jobb. Ha észrevesznek, tök mindegy mennyi a töltési idő. :)
    A KV-1-en kipróbáltam az U-11-est, szerintem ott sem rossz. Egyszer egy piroska így vert le. Csak a tornya látszódott, így nem tudtam minden lövéssel átütni. Ő meg lefaragott a HE-vel. Erre jó. Sőt egy KV-1S-t majdnem kilőttem így 1vs1-ben.