418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
link -
Legy szives rakj mar be akkor egy eredeti VK 3001 H tank fenykepet (alvaz + felepitmeny), koszi. Kivancsi vagyok ra. -
Tessellia #259222 *ami látszik -
Tessellia #259221 Ennek a tanknak a közismert neve a Sturer Emil, amit látszik, hogy szerepel is a bemásolt angol nyelvű szövegben. A sokak által várva várt új német TD ágban lesz bent. -
sempike #259220 Na bazz, valszeg az egyik kilőtt egy T4-től kisebb gyökér platoon tag volt... T4 alatt nem számolja be a 10-be -
foxbat88fx #259219 ezt úgy hívják hogy Sturer Emil
-
Legalabb tier4 celpontok -
Bangaro #259217 min. 5-ös tankkal kell csinálni. Pipa? -
A Sturer emil egy olyan TD, ami a Vk3001H alvázára épült. Nem az eredeti VK3001 tank néz ki így...am a St. Emil a 2. német TD ágban lesz. -
sempike #259215 Embörök,
Már nem jár medál (asszem Pool) a 10 killre?
Múlt héten végre sikerült megcsípni a 10. killt is de nem kaptam semmiféle "extra" medált oO -
Amugy itt egy eredeti VK 30.01 H, 128 mm-es csovel. A jatekban valahogy kurvara nem igy nez ki es nem is medium tank.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
The 12.8 cm Selbstfahrlafette auf VK3001(H) "Sturer Emil" was an experimental World War II German self-propelled anti-tank gun.
Kurvara rohamloveg volt, tehat ha most atrakjak mediumbol heavybe az is messze nem hiteles.
Amugy itt van rola leiras.
-
Bee #259213 Ha nem akarod bántani, akkor ne HE-vel lődd... XD -
Na akkor a másik véglet. D2(T3), bármerre lövök azt a szerencsétlen KV-1(T5) találom el. Minden találat sebzést okoz. Ez is vicc. -
Bee #259211 Ha jól tudom, Tomsilent terjeszti, tõle 3 klánt hallottam (a HDF-re emlékszem konkrétan). Ha megnézed, hogy mennyi idõt töltött el a klánokban, amik szóba jöhetnek, akkor nyilvánvalóvá válik: 10 nap alatt egy mûködõ klánt újoncként nem lehet tönkretenni. Képtelenség. Ha összeférhetetlen, akkor kivágják. Tévednék?
Az MTA-t direkt hagytam ki, hiszen jelenleg is tag.
Az emberek sokfélék: van, aki hûséges, van, aki lusta váltani, van, aki szereti a változatosságot és van, aki összeférhetetlen. Mindegyik típusra láttam példát. Az egyik méltán tisztelt fórumozótársunk is sok klánban megfordult, volt, ahonnan 2 nap után lépett ki, mert nem azt kapta, amit megígértek neki. Miért is maradna ott? A HUNS-ból is mennek el frissen felvett játékosok, mert nem tudták, hogy milyen kötöttségekkel jár egy HC klán tagsága. Mégsem nevezhetõek vándormadárnak. Viszont álljon itt egy példa egy igazi vándormadárra, csak az összehasonlítás végett: érdemes a klánokban eltöltött idõt megnézni.
Az effi és a WN6 alapján NH átlagos játékos. Ugyanis az átlagot nem a lilák, a kékek, még csak nem is a zöldek jelölik. A "siemkák" a 200-300 WN6-tal rendelkezõ szobanövények, akik több ezer csata alatt is megragadnak ezen a szinten. Egy átlagos statisztikával rendelkezõ játékos 23k csatányi tapasztalattal nyugodtan adhat tanácsot, legfeljebb egy jobb játékos kijavítja. Én is adtam már tanácsot, pedig csak 7.000 csatám van és még kék sem vagyok. Mindenkivel elõfordul, hogy tudja, hogy mit kellene csinálnia, csak fáradtan ül le meló után játszani, emiatt hibát hibára halmoz. Dolgozó embereknél (versenyszférában) ez hétköznaponként általában elõfordul, ennek erõs statromboló hatása van.
NH-val játszottam már szakaszban és CW-n is, gyakran végzett sebzésben az élbolyban, illetve gyakran halt ki sebzés nélkül, ha az irányító rossz helyre küldte. NH legnagyobb hibája a türelmetlenség, nem a tudás hiánya; emiatt szokott meghalni idő előtt.
Veled is szívesen játszottam volna, de amikor Madival hívtunk szakaszba, akkor (gondolom) az aligzöld statom miatt nem jöttél. Végül: R3nton TD utálata szerintem beteges, már nem szórakoztató. Ahhoz, hogy az állandó sírás miatt beszóljon neki valaki, nem kötelezõ magas eff. -
Szpecnyaz #259210 Szerintem már senki se veszi komolyan azt, amit Ectar ígér :D. -
Tegnap tankot húztunk. Azért sokat számít a platoon:
-
Első lövés, "szép találat." Na ez meg van, második, el sem találja. 10 mp újra töltésnél azért ez gáz. De nincs semmi extra random belenyúlás......... -
Na a 75-os cso mar dofi, ezzel lehet apritani, gyors, pontos es nem pattan ugy.
-
TD-s versenyhez:
"Hi guys,
The results are being doubled checked as I type this right now and should be published very soon. Possibly tomorrow but I can't guarantee that. I'm pushing for the news to be up as soon as possible. " -
Styx36 #259205 Jeff - Sikerült valamit kiderítened tegnap a tagfelvételről? :) -
Konci #259204 Üdvözlet!
Valaki meg tudja mondani hogy lehet itt meccset nyerni?
Mert szombaton még összehoztam a 15 win-t nagy nehezen,de azóta nem megy.
Akkor a wr 120 meccsre volt az 51,5 %-tól,azóta 179-nél tartok.
Minden egyes nap csak nő ez a szám...És kezdem unni.
Ma félóra alatt lezavartam ismét 6 vereséget.Kikapcsolódás meló után.De próbálkozom.Én.A csapataimban csak kevesen vannak így.Teljesen mindegy lila vagy piros,vereség.
Ha valakit zavar a szöveg sajnálom.Leírtam bánatom,cigizem egyet utána feldarabolom a gépemet. Majd elmegyek Serbhez és pofán verem egy láncos buzogánnyal.Többször egymás után.Közben cigizem egyet megint.És nézem a vérző pépes fejét és mosolygok.
Utána telepítem a wot-ot egy új gépre újra játszani fogok,és pár nap múlva kezdhetem előröl a fent leírtakat.
Ha a fenti néven lát valaki a wotban egy chaten üvöltő egyént a vesztes csapatban az csak a véletlen műve. -
stoppos #259203 Hehehe. :) -
FosTalicskaa #259202 Én szerettem a panther-t szívószállal, még régi mm + gold ammo nélkül is jól lehetett vele aprítani. -
Oddball29 #259201 Soká célzó, alacsony hp-s, nagydarab hull-down tank gyenge toronnyal. Hibás koncepció, én is csak a napi duplák erejéig viselem el. De még mindig jobb, mint a mostani Panther, nálam az a legalja. -
FosTalicskaa #259200 Mekkora taktika: kár hogy wotban nem lehet logókat fújkálni mindenfelé a pályán :D
best tactic ever -
stoppos #259199 Jó a penje, viszont marha lassan céloz. Vagy hátulról tudsz vele lövöldözni, vagy ha elöl vagy, mindig meg kell várni, hogy ne figyeljenek rád, mert sokáig kint fogod hagyni a tankot lövés előtt és papír a feje. Ha meccs vége fele vagy és már lehet rohangálni, a 90-es oldalpáncél miatt sokat pattint menet közben. -
stoppos #259198 I'd like to get in her owen.
-
Az uncensored verzió jobb:)
Csöcsz -
Sir Charles #259196 Szeretnék véleményt kérni az Indien Panzerről, mert eddig nekem egy darab szar.
Végigszenvedtem az Aufkl Panthert és úgy vártam ezt a tankot mint egy messiást. Ehelyett kaptam egy lassú, papírpáncélos fost, aminek még az ágyúja is egy hányás. Én nem tudom, de ez a hosszú 88 mm-es régen az egyik legjobb ágyú volt, most meg minden második lövésem a földbe v az égbe megy mert olyan lassan céloz, hogy megőszülök.
Kérlek mondjatok valami pozitívat is, mert kurvára felmérgeltem már magam. -
[spoiler]
Katee Owen -
Bárcsak minden nap legalább így jönne, már 11 re megvolt:D
-
B@szki elcsesztem, spoilerezni akartam mert off... a pi****... -
spoiler] Há' nem tudom. Poi megtalálta hogy Katee Ovennek hívnák. Érdemes rákeresni
[/spoiler]
-
Szerintem az annyira meghaladja a fizika törvényeit... Biztos, hogy vízzel töltött lufik vannak ott, mert ez képtelenség. :D
Plasztikai sebészek rulez. -
R3nton anno 1 klánt említett, és azt, hogy 2-t majd megkérdez még1x, mert - mint most is - elfelejtette a nevüket. :)
Nos, ha már tapasztalat, akkor hadd mondjak én is valamit erről így 10 év MMO "tapasztalat" után:
A valós élettel ellentétben az MMO-kban nem a fészkekkel (és az időjárással), hanem a költözőmadarakkal szokott lenni a baj.
És kihagytad, hogy immár van egy 10. klán is, az -MTA-. :)
Vagy talán te úgy gondolod, hogy a felsorolt 8. különféle klánnal van a baj, és nem az illetővel? Még úgy is, ahogy te is említetted: Több klán CW-érdekeltségekkel, és sikerekkel is rendelkezik? Persze a jelenben, mert ki tudja, mi volt akkor, amikor ő ott járt?
Sajnos semmi mást nem tud az általad linkelt oldal, csak azt, hogy jelenleg mi van ott. Ha normális statisztikai oldalt akarsz, akkor nézd meg a twstats.com-ot, ahol az egyes klánoknak van be-kilépési történetük is. Persze az egy másik játék. De ez utóbbi nélkül lényegtelen, amit írtál, hogy perpill hol tart egy klán. Egy klán addig él, amíg van, aki élteti. Azt pedig nem mutatja az általad linkelt oldal, hogy a kilépéskor épp 1 tag maradt benn, aki újraélesztette az egészet, vagy 99. Így ebből semmilyen logikus következtetést sem lehet levonni a klán múltjára vonatkozóan, amíg meg nem kérdezel valakit, aki ott volt pont akkor, amikor ő. (Csak, hogy extremitásokat említsünk)
Abból viszont igen, hogy 23ezer!!! csata után is egy 900 wn6, és 1100 effys játékosról van szó, aki még mindig úgy gondolja, hogy capelni fontosabb, mint sebezni az esetek nagy százalékában. Még ennyi csata után is. Aki még a játék alapjait sem ismeri nyilvánvalóan, az hogy veszi magának a bátorságot, hogy bármiben is tanácsot merjen osztani? 7,32-es average tier, és CSAK 700 átlagsebzés? Lefogadom, aki találkozik vele, a lengyel sg fórumra már rég feltette egy hasonló topikba, ahogy ide is szokták.
Persze a tények után szembesítve jön a szokásos maszlag, hogy ő nem statbuzi... Nem, ő egy magyar siemka, azokhoz hasonló, mint amiket ide szoktak linkelni, a játékbeli teljesítménye alapján. Ezek a tények.
Erre jön az a válasz, hogy "de hisz mindenkinek van joga ide írni".
Igen, van, neki is. Ahogy másoknak is. Az ő picsogása legalább annyira irritáló tud lenni, mint R3ntoné. Csak amíg R3nton legalább tud játszani, már amivel, csak egyszerűen egy majom, mert hagyja, hogy felhúzza ez a játék, és a totál idiotizmus érzését erősítve még egy fórumon is sír róla, addig NH3Cl kolléga esetében az irritáció a hozzá nem értés látványosságából adódik. Előbbivel ellentétben részemről ez utóbbi nem humor szokott forrása lenni. -
Tessék itt egy polós:
Bee elvileg leszek. Most segítenem kell szilvát darálni pálinkának. Jajjjj szegény ÉN!
-
lammaer #259188 Inkább olyan képeket tegyél fel mint az ez előtti.... az sokkal jobb. SOKKAL :) -
FosTalicskaa #259187 R3nton és gonosz hordája elhozta az apokalipszist és sötétségbe borította az sg szerevereket egy időre, de a jók ismét felülkerekedtek és visszaűzték az ősasszonyságot abba a kénköves TD pokolba ahonnan előkúszott. -
Bee #259186 Megpróbáltunk bannoltatni, de csak részsikert értünk el... XD
Este felmásznék a zártosztályodba, ha leszel. -
Nekem nem ment az SG egész eddig. Mi a fene volt?
LETÖLTHETŐ REPLAY