A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bee #259211 Ha jól tudom, Tomsilent terjeszti, tõle 3 klánt hallottam (a HDF-re emlékszem konkrétan). Ha megnézed, hogy mennyi idõt töltött el a klánokban, amik szóba jöhetnek, akkor nyilvánvalóvá válik: 10 nap alatt egy mûködõ klánt újoncként nem lehet tönkretenni. Képtelenség. Ha összeférhetetlen, akkor kivágják. Tévednék?
Az MTA-t direkt hagytam ki, hiszen jelenleg is tag.
Az emberek sokfélék: van, aki hûséges, van, aki lusta váltani, van, aki szereti a változatosságot és van, aki összeférhetetlen. Mindegyik típusra láttam példát. Az egyik méltán tisztelt fórumozótársunk is sok klánban megfordult, volt, ahonnan 2 nap után lépett ki, mert nem azt kapta, amit megígértek neki. Miért is maradna ott? A HUNS-ból is mennek el frissen felvett játékosok, mert nem tudták, hogy milyen kötöttségekkel jár egy HC klán tagsága. Mégsem nevezhetõek vándormadárnak. Viszont álljon itt egy példa egy igazi vándormadárra, csak az összehasonlítás végett: érdemes a klánokban eltöltött idõt megnézni.
Az effi és a WN6 alapján NH átlagos játékos. Ugyanis az átlagot nem a lilák, a kékek, még csak nem is a zöldek jelölik. A "siemkák" a 200-300 WN6-tal rendelkezõ szobanövények, akik több ezer csata alatt is megragadnak ezen a szinten. Egy átlagos statisztikával rendelkezõ játékos 23k csatányi tapasztalattal nyugodtan adhat tanácsot, legfeljebb egy jobb játékos kijavítja. Én is adtam már tanácsot, pedig csak 7.000 csatám van és még kék sem vagyok. Mindenkivel elõfordul, hogy tudja, hogy mit kellene csinálnia, csak fáradtan ül le meló után játszani, emiatt hibát hibára halmoz. Dolgozó embereknél (versenyszférában) ez hétköznaponként általában elõfordul, ennek erõs statromboló hatása van.
NH-val játszottam már szakaszban és CW-n is, gyakran végzett sebzésben az élbolyban, illetve gyakran halt ki sebzés nélkül, ha az irányító rossz helyre küldte. NH legnagyobb hibája a türelmetlenség, nem a tudás hiánya; emiatt szokott meghalni idő előtt.
Veled is szívesen játszottam volna, de amikor Madival hívtunk szakaszba, akkor (gondolom) az aligzöld statom miatt nem jöttél. Végül: R3nton TD utálata szerintem beteges, már nem szórakoztató. Ahhoz, hogy az állandó sírás miatt beszóljon neki valaki, nem kötelezõ magas eff.