418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #260303 Jól bírod idegekkel, azt meg kell hagyni... -
suba53 #260302 Szerintem ez egy sima automata válaszlevél minden reportra.
Nem hiszem hogy lenne kapacitásuk az összes reportot érdemben kivizsgálni. Talán több ezer alkalmazott is kellene, hogy minden reportolt replayt végignézzenek, kielemezzenek.
Valószínűleg minden reportolt replay egyből megy a kukába, és ilyen automata válaszlevéllel próbálják megnyugtatni az embereket.
-
Ja, engem egyszer bannoltak, de akkor rögtön 3 napra, igaz csak teszten. Fizika tesztre behozták hárman szakaszba az artykat... Én meg leteszteltem rajtuk a T-62A-t :D -
Okmyx #260300 (Ja és nem vagyok fizetős játékos.) -
Okmyx #260299 Így van, én kicist több, mint egy éve játszom, és még egyetlen egy(!) alkalommal se banoltak semmiért. Pedig minden nap játszom legalább 40-50 csatát (kivéve hétvégén, mert ahhoz idegek kellenek), van olyan extrém nap amikor 170(!) csata lemegy.
És kismilliószor reportoltak már, volt, hogy egész csapat. Sosem történt semmi.
Egyszerűen kerülök minden olyan alkalmat amivel saját csapattársat sebezhetek. Ha nagyon rámszállnak inkább kilépek. Persze véletlenek mindig lehetnek, velem is előfordul, hogy ha nagyobb távolságból lövök sniper módban akkor egy gyorsabb tank pld. ELC a lövésbe beleszalad. De ez nem sűrű.
Mivel még nem kaptam tiltást kb. 13000 csata alatt kijelenthetem, hogy a módszer működik, a report rendszer pedig szart se ér. -
MrSnail #260298 Support ha ha ha itt az én esetem röviden tömören:
Levél 1.
Category:
World of Tanks
Sub-category:
Rule Violations
Please check out this replay, because "Brrabus" killed me as a teammate and another gamer. He use many swearwords.
Thnx! + replay
Válasz 1.
Hello Commander!
We are sorry for the delay in the response but the front line is currently under heavy fire :)
We will investigate your report and initiate the appropriate action for this situation. Please note, that we can´t inform you about any sanctions that were initiated against a third party but be assured that we will not hesitate to initiate sanctions in order to ensure a healthy game environment including the best game experience for our beloved commanders :)
Your ticket will be hereby closed since there is no additional information that we require.
We hope that you still enjoy our game and wish you the best on the battlefield :)
Best Regards,
Mike König
Levél 2.
Dear WG!
Some days ago I sent you a ticket (GFY-403-14423) about an unfair player (team killer). Today we played in the same team again, and he(Brrabus) killed me and my platoon member again. Please look the replay!!!
Thank you!
Válasz 2.
Hello Commander!
We are sorry for the delay in the response but the front line is currently under heavy fire :)
We will investigate your report and initiate the appropriate action for this situation. Please note, that we can´t inform you about any sanctions that were initiated against a third party but be assured that we will not hesitate to initiate sanctions in order to ensure a healthy game environment including the best game experience for our beloved commanders :)
Your ticket will be hereby closed since there is no additional information that we require.
We hope that you still enjoy our game and wish you the best on the battlefield :)
Best Regards,
Mike König
Eegy nagy rakás szar. ctrl+C ctrl+V ennyi...... -
Blacus27 #260297 tegnap hasonló helyzetbe voltam t25/2 tolom beáltam a sniper helyre mellém ált 1 t59prot irom neki menjen a heawyknek segiteni kurva jó tankja van pörögjön vele, erre a barom elkezd löni engem fogtam letoltam a sziklárol beszorult és szétszedték de a marha elbaszta a játékomat mert az amugy is kis hp-vel megáldott papirtankom fele hp-jét levette -
Ahhoz korábban is kellett már sajátot lőni nem is keveset, hogy azonnal kivágjon a játékból. Ha sokáig (hónapokig)nem lő az ember sajátot, akkor egy-egy ilyen kirívó esetnél szétkaphat akár 2 saját 8-ast is és lehet hogy be sem kékül. Viszont ha valaki sűrűbben, naponta belelő pár csapattársába ezért vagy azért, akkor simán előfordulhat ilyen automatikus kivágás. -
Okmyx #260295 Valószínűleg szakaszban voltak, 10-ből kb. 3x azok szokták lőni egymást a csata első pár percében.
Én mit tettem volna?
1. Megvárom míg egyik végez a másikkal, majd a füstölgő roncsot odébb tolom.
2.Ha követnek és lőnek rám egyszerűn kilépek a csatából: úgyis úszott már az a meccs az idióták miatt, az időm pedig drága. Esetleg vízbe fordulok és kinyalhatják.
3. Felveszem őket a tiltólistámra, és amint újra összeakadok velük az első adandó alkalommal kitolom őket a bozótból vagy blokkolom, hogy ne tudjon visszatoltani. Az ellenfél majd szépen kinyírja. Ezért ugyanis nem banol a rendszer. Tulajdonképpen a report opció amúgy is egy vicc: csak a játékosok megnyugtatására hagyták bent.
4. Leszarom az egészet, a következő meccsen úgyis találkozok még hülyébbekkel. A lelkinyugalmam fontosabb, minthogy ezen rágjam magam egész éjszaka.
Ezenkívül lehet még kísérletezni a supporttal beküldött replay segítségével, van aki csinálja (főleg 3 nap vagy egy hetes ban esetében), én erre se pazarlok időt. -
Elméletileg a kilövésüket nem kellett volna. Reportolni tudnád őket. -
Tegnap megtörtént az első 24 órás kizárásom. Mondjuk teljesen igazságtalanul.
Két csapattárs, egy ELC és egy VI-os szintű tank (már nem emlékszem milyen) éppen kakaskodott egymással a hídon. Jöttem a JP-vel és arrébb toltam az ELC-t, hogy át tudjak menni. Mondhatni még udvarias is voltam mert nem pukkantam bele, csak arrébb toltam. Erre mind a kettő elkezdett hátulról lőni. Bementem gyorsan a házak közé, hátha leállnak. Utánam jöttek és lőttek tovább, erre már én is elkezdtem lőni és kivégeztem mindkettőt. A második kilövése után kidobott a játékból és kiírta, hogy mikor léphetek majd be újra.
Kibírom azt a 24 órát, pláne úgy, hogy a 2 fiamnak is ott a fiókja, amelyekbe már be is léptem, nem is ez a gond. Csak éppen mit kellett volna tennem? Hagyni, hogy a két GYP-s csapattárs kilőjön? -
Okmyx #260292 Csak "some" arty kap buffot, nem mind.
Találgatás:
Aminek pocsék globál winrate-je van jelenleg:
Sturmpanzer II, Grille, M37, SU-122A, SU-14-1, AMX 13 105 AM mle 50, AMX 13 F3 AM.
Ezek valószínűleg kapnak buffot, bár ez szerintem nem sok embert érint.
-
Okmyx #260291 Pares: erre írtam tegnap, hogy újabb ingyen tank és garage slot érkezik, jó eséllyel 8.9-ben.
-
R3nton #260290 én is így vagyok vele, már túl sokat elvett az életemből. Azért nem fogok soha belekezdeni én már másik MMO-ba. Ezzel még elvagyok, néha megyek funból 1-et a repcsissel. De ha pl behoznak t11 vagy magasabb tankokat azonnal abbahagyom. -
foxbat88fx #260289 reflex szerűen rányomtam az SG fórumra persze.... és pont ezt láttam meg
köszönöm szépen! :)
majd persze visszanézegetek ide, de a wot-nak annyi, így is túl sokat vett el az életemből..... -
demoneye #260288 Háát,Foxit sajnálom,hogy elment "közülünk",DE így jobb lesz Neki! Én sokat tanultam tőle,voltak jó hozzá szólásai, amik építő jellegűek voltak számomra. Sok sikert kívánok Neki a való életben! Remélem azért néha majd feljön ide mesélni,hogy is alakul élete!
Mégegyszer sok sikert és kitartást Neked!
Visszavettem a Mardert egy kis retró érzésért.Hááát nem egy jgpz100. Még vissza kell szoknom rá,dehát kell az új német TD ág is! :) -
R3nton #260287 FTR-en olvastam, hogy lesz ez a "chieftain rebalance". Ha jól értelmeztem kiderült szerintük néhány tankról, hogy baromira nem volt ilyen páncélzatuk. T29-es szériának szerintük nem volt ilyen lövegpajzsa, illetve amit még olvastam, hogy az fv4202 maximum 8as medként állná meg a helyét az új adatok alapján és nagyon valószínű a csere... -
zsan666 #260286 Grat! Bár tényleg kellett a szerencse is. Mire a végére értem, már én is azt mondtam, amit Te: "Muhaha!:D". Ez ennyi, valóban... xD -
Tudom. Azért írtam a "proto"-t utána, nehogy valaki komolyan vegye. Még benyalta volna valaki véletlen.
-
Pares #260284 Áh, pedig buffot akartam írni, késő van már... -
hellokitty92 #260283 Inkább failed so hard!:D Mondjuk ha már okosat nem tud írni...:D
Ám legyen, tojástartó chieftain med t10-be!
-
Madi92 #260282 Muhaha!:D
Epic védés volt, némi szerencsével fűszerezve!
Nem mellesleg az utolsó csatája volt!:)
Győzelem
Pearl River 2013. szeptember 9. 0:08:03
AT 8
: 2 409 Szerzett kredit 58 750
Csatában elért Achievement Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Kiváló Lövész, Spártai, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Javítások: -5 771
Lőszer: -6 650
Össz: 46 329
Replay -
Tessellia #260281 arty buff lesz t4-t7 között mivel azt írják, hogy túlságosan nerfelve lettek -
Pares #260280 Egy pár érdekesség (bocs, ha már volt):
- KV-1S will not be nerfed, it will be split into KV-85 and KV-122 (SS: with KV-122 being probably tier 7, but this is not confirmed)
- in 8.9, some tier 4-7 arties (that were overnerfed before) will be buffed
- top tier arties will not be buffed, their stats are fine
Magyarul röviden:
KV-1S-ből két tankot csinálnak, továbbá arty nerf, de csak t4-t7-ig. -
win :D:D:D -
Oddball29 #260278 Az az 1943-as A30 Challenger, amit beraktál. -
hellokitty92 #260277 Haha barátom, majd ha találsz jobb eshetőséget, szóljá... nyilván otthon vagy a témában.
Majd meglátjuk, hogy lesz, VÁRHATÓAN valahogy így és nem csak én gondolom ezt, de amíg nem jön megerősítés a wg részéről, addig ez SPEKULÁCIÓ...:))) -
Már megbocsájts. Spekuláció? A legelső hozzászólásod miért nem ezzel kezdted? Mert a "várhatóan" szó nem ezt jelenti.
Ennyiből a Whippet is lehetne tier tízes med, csak buffolják kicsit még.
És a tier 10-es heavy pedig lehetne egy Challenger proto.
Látod barátom ezért kértem az infókról a linket. -
hellokitty92 #260275 Amúgy medként hülyeség lenne betenni, mivel sosem a mozgékonyságáról volt híres, hanem a kiemelkedő páncélzatáról és tűzerejéről.:D Meg tényleg nem kell egy másik fv4202, főleg hogy a vikers mbt képében van egy sokkal jobb jelölt.
Nem beszélve arról, ha med lesz, akkor esélytelen lesz egy új, teljes heavy ág összerakása. -
hellokitty92 #260274 Nincs link, ez csak spekuláció. De más nem igen lehet. A mk2 chief serb szerint túl modern a wotba (mondjuk ki a páncélzata meg a tűzereje magasan op lenne), a mk1 meg talán csak az L11-es ágyújában (ami túl modern) tért el a p6-tól és csak kiképzésre használták. Úgy emlékszem a mk2 kapott erősebb motort és jobb páncélzatot.
A vickers mbt mk1/Vijayanta meg tökéletes lenne t10-be és neki sincs nagyon alternatívája. -
Érdekes... link az infókról?
Vagyis a P6 heavy, a vickers mbt mk1 pedig med lesz.
Fasza... 2 új teljes legénység rendel!
-
hellokitty92 #260272 Ez a chieftain nem az a tank lesz amire ti gondoltok. Túl modern lenne a játékba, ezért valószínűleg az egyik prototípusa fog a játékba kerülni (p6), ami azért nem lesz olyan nagy durranás... conqueror 120mm-e és 450 lovas motorja volt, így ki lehet találni, hogy nem volt egy sprinter. Ezért szerintem nem med lesz, nem kellene még egy átskinezett még lassabb fv4202.
Páncélja meg lesz is, meg nem is. A front 72 fokban volt döntve, tehát autobounce, a torony is jól védett, de a lower front 74mm vastag volt csak, az oldalpáncélja meg szinte nem is létezett. Valami olyasmi lehet majd, mint a legelső fv215b. Papírtank, kiemelkedő tűzerővel.
A másik t10 várhatóan a vickers mbt mk1 lesz, egy kisebb, könnyebb centurion, 50km/h-val. Ha jól emlékszem az indien panzer vele szemben vesztett az indiai tenderen, amire mind2 készült. -
maross #260271 Akinek kell 1500 aranyas invite kod, dobjon egy privit. -
SzocsA #260270 Van olyan oldal ahol meglehet nézni egyes mappokon milyen taktikát alkalmaznak bizonyos klánok? akár CWre vagy akár X tier századra, hogy ne kelljen végignézni youtobeon egy csomó videót. -
kisokka #260269 A mellettem ballagó T95 és T34 ugyanígy járt, sehol máshol nem láttam lövedéket becsapódni, ezek szerint többször volt szerencséje...
Ha odaáll mellém, vagy körbefutkos, akkor legyintek egyet és elkönyvelem szopacsnak. Így viszont elég bosszantó. De nem csak a T69-re értem, csak legutoljára attól kaptam agyfaszt. -
R3nton #260268 közelről amúgy lehet rögtön lőni. Ezért szeretek a tárasokkal közelharcolni. -
Magasabb tierben is eléggé szétugrik a célkör. T69 még 100% legénységgel sem tudja egymásután kilőni a 4-et, anélkül, h a lövések között töltés után ne legyen "üresjárat". Ha pedig anélkül lőnek vele, h teljesen összeszűkülne a célkör 4-ből 2 biztos mellé megy. Ha az ellenfeled így lőtt, akkor neki csak szimplán szerencséje volt és beadta neki mindet. -
Megmondom miért kérdeztem ezt a Chieftain-es dolgot. Mert most lesz akcióban a Black Prince. Ha heavy ág jön, akkor visszaveszem, egy új legénység húzására, a leendő tier tízesnek. De ha med ág jön, akkor felesleges kidobott pénz és energia lesz. -
Ha meg lenne valakinek a kód lenne olyan kedves, hogy megosztaná velem. -
yossarianHUN #260264 Ha jó játékos ül a tárasban, nem. Ha rossz, igen.