banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Axon
    Tegnap megtörtént az első 24 órás kizárásom. Mondjuk teljesen igazságtalanul.
    Két csapattárs, egy ELC és egy VI-os szintű tank (már nem emlékszem milyen) éppen kakaskodott egymással a hídon. Jöttem a JP-vel és arrébb toltam az ELC-t, hogy át tudjak menni. Mondhatni még udvarias is voltam mert nem pukkantam bele, csak arrébb toltam. Erre mind a kettő elkezdett hátulról lőni. Bementem gyorsan a házak közé, hátha leállnak. Utánam jöttek és lőttek tovább, erre már én is elkezdtem lőni és kivégeztem mindkettőt. A második kilövése után kidobott a játékból és kiírta, hogy mikor léphetek majd be újra.
    Kibírom azt a 24 órát, pláne úgy, hogy a 2 fiamnak is ott a fiókja, amelyekbe már be is léptem, nem is ez a gond. Csak éppen mit kellett volna tennem? Hagyni, hogy a két GYP-s csapattárs kilőjön?