418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pZoli81
    Hát aki megcsinálja a 4 részes küldetést az meg is érdemli a 7 nap premiumot, 1.000.000 kreditet, meg az extra fogyócikkeket.
    Pusztíts el 20 Type T-34-et, 20 churchill 1-et, 20 stug3-at. :D

Már azzal a küldivel is bajban voltam, amikor med-eket kellett ölni, mert alig találtam med-et.
    Itt meg konkrét típusokból és mindből 20-20-20-at találni úgy, hogy mindenki rájuk fog vadászni. :)
    3 napos akció lesz, ez nekem szinte lehetetlennek tűnik.
  • madmanic
    http://wotlabs.net/

színek
  • stoppos
    Ahh. Értem. Szal azt mutatja, hogy az emberek hány százalékánál vagy jobb, a wn6 értéked alapján. Ennyi.

• kisokka
    Igen, a színskála ugyanaz. De ezt hol láthattam vajon, mert nem találom...
  • stoppos
    Ugyanaz alapján, mint a wn6, csak egy 0-100-ig terjedő skálán. De megszoktam a négyjegyűt.
  • madmanic
    de jó h szólsz a 3001 et mikor tudom eladni?

vagy ez a 200 valamennyi K a normál ára?
  • pZoli81
    A tankokat fél áron tudod eladni, típustól függetlenül. Ami ezt módosíthatja az a különböző akciók. pl.: most 30% olcsóbb a T-44, de ez nem csak a vásárlási, hanem az eladási árat is jelenti, tehát venni ilyenkor ideális, eladni viszont akkor mikor nincs ilyen akció az adott tankra.
  • kisokka
    A kétjegyű nem WN6, hanem az XVM külön besorolása. Azt nem tudom mi alapján sorol, de van.
  • Eagle16
    A játékban már meg lehet nézni hogy mik lesznek az új küldetések.

Az egyik 4 részből áll, és ad 1 millió kreditet, 7 nap prémiumot, meg pár fogyócikket.
  • Adjunktus
    Az mind a 3 op.Csak arra kell figyelni,hogy hogy mindig álcázva legyél.Az álcájuk kurva jó,de ha a frontpáncélra hagyatkozol,abból hosszú cici lesz.:)
  • stoppos
    Meglepően gyorsan sikerült, azt hittem sokáig fog tartani. Egyszer kellett újra menteni, mert nem állítottam át a töltőképernyőn a kétjegyű, számomra értelmezhetetlen wn6-ot. Meg felböktem egy kis szines pöttyöt a tank felé, hogy lássam kivel van dolgom. :)
  • Sunsetjoy
    Óh, meg tudom oldani (de kösz). Csak időm nem volt még finomhangolni.
  • stoppos
    A csillagokat beállítottam az editorral, nekem működik. A többit nem tudom. Ha kell, odad tudom adni a filét.
  • Sunsetjoy
    Nekem szerencsére sikerült a régi xvm-et berakni editorba merge configs gombbal, elmentettem újra, és működik.

Nálam úgy van amúgy, hogy
    Alaphelyzetben Tank + a tankra vonatkozó wr%, csíkban életerő
    Alt gombra Klánnév nélküli nicknév + WN6 érték, csíkban életerő (azt hiszem)
    A listában egyértelműen a 4 számos wn6, ikontükrözés. Statisztika esély.

Még a nem spottolt ellenfelek csillagozása meg a hitlog arrébbhelyezése hiányzik.
  • Desmodromic
    Az ISU nem ment annyira, de a 704-el a legnagyobb az átlag XP-m /941/, az átlagsebzésem meg 2936, szóval nem szar! :)
    Hozzá kell tenni, hogy 88 csatám van csak vele.
  • JeffDunham
    Fefe ahogy olvasod. A motor ÉLETEREJÉNEK a növelése, nem a TELJESÍTMÉNYÉNEK. Minden modulnak van hp-ja, ami ha megsérül akkor elromlik. Ha felteszed a modult, nehezebben fogják sárgára vagy pirosra lőni a motort. Szerintem még nehezebben is fog kigyulladni.
  • jericho12
    Sziasztok.Tudna nekem valaki adni egy linket ahonnan le tudnám szedni a 8.8-as xwm-et részletes útmutatóval hogy hogyan kell feltelepíteni?
  • VanDaal
    Köszönöm, hogy közkinccsé tetted a konfigodat! :)
    Ha a képen a hp sáv mellett jobbra az 1028-as szám a wn6 érték, akkor meg tudnád mondani, hogy a hp sávtól balra a 365-ös szám mit jelöl?
  • Fefe82
    Srácok van a SU-122-44 T7 prém TD,azt akarom kérdezni,hogy a modulok közt van a ciklon szűrő,amire azt írja 50% a motor életerejének!!! ez mit jelent?gondolom nem azt hogy 2-3 száz loval több nem ? mert ha igen akk felteszem rá :)
  • mittomén1
    orosz td ágról vélemények? főként isu152 és obj704 érdekelne. akinek van milyennek találja? obj268 miatt megéri kihúzni az ágat?
    más: ha eladok egy tankot nem az ára felét kéne visszakapnom? van amelyiknél többet adna van ahol kevesebbet.mi alapján?
  • nemtudommivan
    Érdekes hogy azon a profilomon ami tegnap büntit kapott az M7-el akkor is 60% felett vagyok ha semmit nem csinálok. Van egy másik tartalék profilom azon meg ha megdöglök sem tudom 42% felé vinni az M7-et.
    Ugyanez KV2-vel.
    Az egyiken el vannak átkozva a másikon meg vannak áldva....
  • Bangaro
    Kösz a panelt.
  • popey8
    "A battle loading képernyőn tükrözi az ikonokat, nem írja ki a statot és a win chance-t. Ja és azt hiszem a még nem spotolt ellennél sincs csillag."

Ezeket hiába állítottam át, nem működnek. Érdekes. Nem vágom miért.
  • yossarianHUN
    Nem érdemes illúziókat kergetni, megmondták hogy a játékosok elvárásai nem szempont, azt teszik be a játékba, és úgy, ami a statisztikák szerint a legtöbb pénzt hozza.
  • Pongyi
    Abszolút igazad van, medre pl jó példa most nálam T54, vs Centurion 7/1, 220 vs 268! pen és megis látszik a statomon h melyik a jobb tank sztem, bár a T54 még nem teljesen fullos. A francia tárasak még nem is annyira brutálisak talán, hisz azok tényleg papírból vannak és 30+-os tárazás se olyan kevés. Ami tényleg kabaré az az uj amcsi ág T71-től fölfelé. Am sztem a legjobb tier most a T8, ez a legkiegyensúlyozottabb, e fölött a WoT leginkább játszhatatlan.
  • FosTalicskaa
    Ezzel én is tisztában vagyok, sőt szerintem ez az egész óriási anyagi bevételt is hozhatott nekik, ettől függetlenül mint játékos, nagyon elítélem ezt az üzletpolitikát. Szándékosan unbalanced tankokat hajigálni a játékba, majd 1-2 peccs múlva szénné nerfelni amikor már sok embernek van belőle, a sok player meg újra és újra benyalja, hogy most erre az ágra azonnal rá kell cuppani mert akkor én vagyok a jani kb 1-1.5 hónapig... ez nagyon gáz.
  • popey8
    Thoryne már megelőzött, de azért leírom nekem hogy sikerült megcsinálni.

Amúgy nem annyira bonyolult, csak az a gond, h a fórumokról fél infókat lehet összeszedni és pl. nekem ezért nem sikerült eddig.

Ebben meg kell nyitni a régi config fájlt. Ezután be kell állítani mindenféle dolgot, amit akar az ember magának a meglévő beállításokon felül (színezés, 2\4 jegyű WN6). Ha minden kész, akkor menteni kell, de arra figyeljetek majd, h a "save full config"-gal. Ha ez kész kapunk egy xvm.xc fájlt. Ezt be kell rakni a res_mods\xvm mappába, de ahhoz, h működjön is és ne fagyassza a játékot a töltőképernyőn ki kell törölni az xvm mappából minden fájlt és mappát. Azt is amiben a default mappa van. Egy esetben maradhat csak a res mappa, ha vki hazsnálja a 6. érzék modot, de abban is csak a SixthSense.png nevű fájl maradhat. Ennyi a lényeg. Ezután a sima wot.exe-vel kell indítani a játékot. Működik a stat kiírás, a győzelmi esély becslése és a tankok felett látható rész is, úgy ahogy én beállítottam anno. Ja és az ikonok sincsenek tükrözve.

Egy probléma van még (1 csatán vagyok túl), bár ez valószínű azért, mert nem figyeltem a dologra és elfelejtetem beállítani. A battle loading képernyőn tükrözi az ikonokat, nem írja ki a statot és a win chance-t. Ja és azt hiszem a még nem spotolt ellennél sincs csillag. Őszintén szólva nem figyeltem a beállításokra nagyon, csak minél hamarabb meg akartam nézni, h így működik-e a stat kiírás a régi configgal. Ennyi lenne:)
  • Gottfried
    Az itt a legnagyobb probléma hogy folyamatosan újítani (tehát változtatni) akarnak hogy fenntartsák az érdeklődést.Jönnek az új mapok,új,sokszor még a tervezőasztalon is csak vázlatként létező tankok,állandóan variálnak mindennel és a szerintem ez a változtatási kényszer hozza magával azt hogy nagyon sokszor a jól működő,jól bevált dolgokat is átvariálják.(elcseszik) Aztán pár patch után majd kijavítják és a közben érkezett új játékosoknak ez majd egyszerű újításnak,javításnak fog tűnni.
  • Thoryne
    Upsz, hülye vagyok. Nem tudom miért írtam bele, ne haragudj.
    Azt valami totál más modom csinálja amiről halvány lila fogalmam sincs, melyik (mert azt a modot ami alapból kiírná, nem raktam fel.)
  • FosTalicskaa
    A wot már akkor elment irrealitásba amikor kreditért vásárolhatóvá tették a gold ammot + behozták az autoloaderes csigazabálókat + a medek ugyanakkora pennel, alapsebzéssel és sokkal nagyobb roffal, jobb célzásidővel rendelkeznek mint a heavy tankok...
    Az egész T10 med meg T10 td cirkusz egy fatális hiba volt a játékbalanszra nézve. Vagy ha már behozták őket, kb újra kellett volna gondolni a régi tankok értékeit... + a heavyket jól felerősíteni, hogy 1v1-ben frontális harcban ugyan ne szenvedjen már vereséget egy medtől vagy éppen egy gold ammos light tanktól....
  • Maala
    "bekapott sebzés lent a bal alsó sarokban"

Ezt xvm-el is ki lehet íratni? How?
  • Pongyi
    BIG thx:)
  • Sunsetjoy
    Ez a meccsinfóknál található hiba 2-3 patchel ezelőtt is előfordult. Lehet látni, hogy van az a sor: "Csapattárs számára okozott sebzés" majd új sorban a (megsemmisített/életerő) rész. Na ennek csak egy soros a jobb oldali párja.
    Na az új sor miatt a bal oldali oszlophoz innentől nem passzol a jobb oldali oszlop. Így ettől lefelé a sorok el vannak csúszva.

Majd megjavul valamikor. :D
  • Pongyi
    A nagymotor sokat fog javítani rajta, de igazán jó a nagylöveggel lesz. Iszonyat jó az a löveg ezen a tankon. Persze ezek a tankok, M103, E75 teljesen átértékelődtek amióta olyan szörnyetegek ellen kell csatába menni mint a JagdE100 vagy Fosh155, Brit top Td-ről nem is szólva... Egy lövés és hp-d fele odavan... Egy icipicit elment a WoT irreálisba sztem.
  • Thoryne
    Nem tudom mennyire aktuális még, de gondoltam feltolom az xvm konfigom, hátha valaki még szöszmötöl vele és netán megfelelnek neki a dolgok.
    - működik a hitlog, szépen listáz is 12 sorig
    - csillag a spotolatlan ellenségek neve előtt
    - bekapott sebzés lent a bal alsó sarokban
    - wn6 szerint színez és a 4 számjegyű formátumot használja
    - térkép megy (bár a drawing distance vonalat nem kapcsoltam be)
    - normál esetben a tank hp sávja mellett a wn6 látszik, altot nyomva a win chance - szintén színezve

res_mods/xvm mappába bedobod, felülírva az ottani xvm.xc fájlt

Simán:

Altot nyomva:

TABot nyomva:

Itt meg a letöltés.
  • FosTalicskaa
    Amúgy senkinek sem tűnt fel, hogy a stat oldalon már ott figyel egy japán zászló? :)
  • Pongyi
    Engem is érdekelne, szal ne fogd vissza magad:)
  • Tono34
    Köszi, most már csak a klán ikonokat szeretném ha megjelennének, de valahol még biztosan tiltva van, mert nem jelennek meg. Elméletileg ahol találtam ott beállítottam + az elérési út is jó.
  • Szpecnyaz
    Engem érdekelne. Mert próbáltam ma és még nem ment a dolog.
  • popey8
    Kb. 1 napos szarakodás után úgy néz ki végre működik normálisan az xvm stat része (is) a régi configommal. Ha vkit érdekel, h lehet működésre bírni régebbi configgal a 5.0.0-ás xvm-et, az szóljon és leírom ide, csak most nem akarok feleslegesen gépelni, ha úgyse érdekel senkit.