banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Thoryne már megelőzött, de azért leírom nekem hogy sikerült megcsinálni.

Amúgy nem annyira bonyolult, csak az a gond, h a fórumokról fél infókat lehet összeszedni és pl. nekem ezért nem sikerült eddig.

Ebben meg kell nyitni a régi config fájlt. Ezután be kell állítani mindenféle dolgot, amit akar az ember magának a meglévő beállításokon felül (színezés, 2\4 jegyű WN6). Ha minden kész, akkor menteni kell, de arra figyeljetek majd, h a "save full config"-gal. Ha ez kész kapunk egy xvm.xc fájlt. Ezt be kell rakni a res_mods\xvm mappába, de ahhoz, h működjön is és ne fagyassza a játékot a töltőképernyőn ki kell törölni az xvm mappából minden fájlt és mappát. Azt is amiben a default mappa van. Egy esetben maradhat csak a res mappa, ha vki hazsnálja a 6. érzék modot, de abban is csak a SixthSense.png nevű fájl maradhat. Ennyi a lényeg. Ezután a sima wot.exe-vel kell indítani a játékot. Működik a stat kiírás, a győzelmi esély becslése és a tankok felett látható rész is, úgy ahogy én beállítottam anno. Ja és az ikonok sincsenek tükrözve.

Egy probléma van még (1 csatán vagyok túl), bár ez valószínű azért, mert nem figyeltem a dologra és elfelejtetem beállítani. A battle loading képernyőn tükrözi az ikonokat, nem írja ki a statot és a win chance-t. Ja és azt hiszem a még nem spotolt ellennél sincs csillag. Őszintén szólva nem figyeltem a beállításokra nagyon, csak minél hamarabb meg akartam nézni, h így működik-e a stat kiírás a régi configgal. Ennyi lenne:)