418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• magyi76
    ezt most nem ertem mit toltottel hova, en a Youtubrol egy 315 Mb-os videot szedtem le a T62-es jatekodrol akkor ki keszitette ezt a videot ilyen minosegben ekkora meretben?
  • Pales27
    Annál pont feltöltöttem az eredetit :D 18 giga, a tiger2es az konvertált
  • patchaou
    Esetleg van valami módszer amivel megtudom nézni a régieket replayeket is? Vagy működik valami oldal ahol videót készítenek belőle ha elküldöm?
  • magyi76
    oksa Pales27 te vagy az en emberem, a youtubon talaltam a te neved allatt a T62-es videot 10 ezer valamennyi dmg-el, a viideot akkor te keszitetted az altalad ajanlott progikkal, ha igen akkor az nagyon fassza a meret es kepminoseg tetszik.
  • patchaou
    Azt mikor fogják végre megcsinálni, hogy ne kelljen minden verzióból megtartani egyet ha régebbi replayeket is vissza akarok nézni? De komolyan, ha csak ezért mindig megtartanék egy verziót, akkor egy külön winyót kellene feltartani replay nézegetéshez...
  • AlucardHuN
    magyi76 az nem neked hanem gabe-nak ment csak valamiért basztat a fórummotor...
  • R3nton
    Van itt falme TD business nélkül is faszom :D Előbb lőtt ki a ropogós obj140-emből 1800 HP-ról az angol csillagromboló. Csak úgy szólok
  • magyi76
    ok vicceltem nem vettem magamra semmi sertot, hisz probaltam ugy irni
  • AlucardHuN
    magyi76 az nem neked hanem gabe-nak ment csak valamiért basztat a fórummotor...
  • patchaou
    Ezen mennyit röhögtem amikor először láttam XD
  • Maala
    Erről van szó.

Addig oké, hogy aki ott volt, annak megkönnyítik elviselni az átélt eseményeket. De az utódaiknak... Pföjj.

---

Lusta Szpecnyaz. :D

---

magyi76: Az oroszok is biztos így csinálják, max effektkezelésben erősebbek.
  • Pales27
    Itt egy vidi ez 720ps konvertálás:
  • magyi76
    micsoda 18Gb, megorulok na meg a konvertalas utani meret nekem sok, na de lehet csinalni kisebbet is ahogy irod so kiprobalom, szerinted az Oroszok milyen minosegu vidiket keszitenek nekem az megfelelne.
  • Szpecnyaz
    Látom némileg elfajult a zsidós téma. Szóval most szólok hogy be lehet fejezni. Törölni már nem fogok mert lusta vagyok, de a további kommenteket a témában törölni fogom (nem érdekel hogy ki kezdte, mielőtt valaki ezzel jön). Ha az se lesz elég, akkor majd a modik jutalmaznak.
  • yossarianHUN
    Én speciel zsidóktól tök függetlenül, úgy nagy általánosságban nem értem, ki találta ki ezt a "fizetünk, hogy kompenzáljuk a múlt sérelmeit" intézményt. Visszahozz a pénz a halott hozzátartozókat? Kevésbé fog XY-nak fájni nagyapja/nagyanyja halála, ha féltucattal több húszezres lapul a zsebében? (mellesleg minket miért nem kompenzál senki, dacára hogy Trianonnál mocsok undorító módon fél Európa zabált az országunkból kétpofára) Zsidók vagy nem zsidók, szerintem kifejezetten visszás pénzt elfogadni a múltbéli sérelmekért, és aki pénzt tesz zsebre a halott nagypapára/nagymamára satöbbire hivatkozva, az éppen hogy azt nyilvánítja ki, hogy semmi tisztelet nem érez az emlékük iránt, mivelhogy haszonszerzésre használja (meggyalázza) őket. Mégegyszer mondanám, ezt nem konkrétan a zsidókérdés kapcsán mondom, hanem im allgemeine, minden ilyen "kártérítésről" ez a véleményem. Peace.
  • magyi76
    AlucardHuN milyen selytelmes ..tudja mire gondolok..shit kordaban kell tartanom a gondolataimat...
  • bekescsaba
    ma kétszer lehet duplázni a tankokat.

1., napi 2 x

2., küldetésből második win

A küldetésből származó dupla xp viszont nem számít bele a napi 50 000-be.
  • Pales27
    Nekem 13 perces vidiből ami ha jól emlékszem 18 giga volt csinált 1,5-2 gigásat (720p) valamit romlott a minőség, de nem sokat. A programban pedig állíthatod, milyen minőséget akarsz. Mellesleg magyar nyelvű program.
  • Maala
    Ilyen a game. Ki kell tapasztalni ezeket a helyeket, és felhasználni a magad javára. :(
  • AlucardHuN
    Am sejtem mire gondollsz.
  • magyi76
    ja, akartam irni 300-450 Mb meretu videokat.
  • magyi76
    ja akkor nekem kell megkerdeznem ...koszi!
  • AlucardHuN
    Am sejtem mire gondollsz.
  • magyi76
    akkor ne kuldj ra csak kerdezd meg tole nekem eleg a progi neve meg a ballitasok ...koszike!!!
  • patchaou
    Ezért kell figyelni a páncélátütésjelzőt, ha az "szürke" akkor hegy van. Viszont ha zöld, akkor lehet köztetek bármi simán átlősz a sziklán is.
  • magyi76
    ok en is nezztem mar a fraps progit de hat az tomoritetlenul csinal legalabb 1GB-ot percenkent...tehat 10 perc game 10GB, de ok es format factoryval milyen beallitasokat hasznalsz?
    Olyan minosegu videokat szeretnek csinalni mint az oroszok csinalnak es
    30 -450 mb-os videokat max...
  • Maala
    De fog engem imádni, hogy ráküldtelek. :D
  • GabeE3e
    Na jó ez eléggé érthetetlen,mindjárt lövök egy képet,mert piszok gyakori bug...
  • Maala
    Sajnálom, de még mindig belém akarod sulykolni a szavaidat.

Nem először jegyzem meg, hogy a kollektív büntetés ostobaság. Ezért számomra nyilvánvaló, hogy nincs "ők", mint "2. világháború sértettjei", ahogy ezt te próbálod nekem bemagyarázni, én továbbra is csak azokról beszélek, akik még 70 évvel a háború után is csak többet, és többet akarnak.

Továbbá jöhetsz nekem az ÁSZ-el, mivel én németeket említettem, nem magyarokat. Nem vagyok jogász, és tudtommal te sem, így hiába is kutakodnék a német törvények közt, ahogy közgazdász sem, hogy az ő nyilvános (és feltehetőleg a miénknél jóval áttekinthetőbb) költségvetésükben kutakodjak.

Azonban ne haragudj, ha hiszek olyan emberknek, akiknek ez a foglalkozása, és a CNN, BBC, és hasonló oldalakon jelenik meg a cikkük.

Szerintem ez így nem helyes. Nekem semmi bajom a zsidókkal általánosságban, azokkal viszont igenis van, akik rászolgálnak a... róluk kialakult sztereotípiákra, és még ennyi idővel a háború után is feltépik a sebeket a követelőzéseikkel (amik nem is őket érintik!), ahelyett, hogy továbblépnének.

Ez is csak egy business számukra, mint másnak a Forma-1, vagy a Dél-amerikai fakitermelés.

Ezzel pl. semmi baj nincs, és dícséretes.
    Itt már kezd kinyílni a bicska.
    Olvass utána ennek a bizonyos "Jewish Claims Conference"-nek, aminek mostani működését a saját alapítója is elítéli.
  • GabeE3e
    Dooo, nálatok is van olyan,hogy sniperkedtek,aztán van előttetek egy domb, kinézel, és látod az enemy-t, de a dombba lő a masina?,és nem lehet lőni az enemy-t.
  • Pales27
    Én a fraps nevű progival veszem fel, aztán format factoryval konvertálom, hogy ne legyen túl nagy a mérete.
  • AlucardHuN
    Nemár, azért ennyire ne személyeskedjetek...

Mondjuk erről a "goj"-os dologról hallottam én is.
    Ha gép elé kerülök majd mutatok igazi sokkoló képet:DDD (persze wotost
  • voivod32
    Bevallom, engem szórakoztat! Olyan, mint egy jó kis kocsmai vita, semmi mellébeszélés, csak egyenes beszéd!
  • AlucardHuN
    Nemár, azért ennyire ne személyeskedjetek...

Mondjuk erről a "goj"-os dologról hallottam én is.
    Ha gép elé kerülök majd mutatok igazi sokkoló képet:DDD (persze wotost
  • magyi76
    koszonom a valaszt es Malarki valaszat is megfontolom de eloszor a tied,
    hogy tudom 505thzajcev megtalalni itt a forumban nem igazan vagom a SG oladal menujet vagy akar felhasznalok kereseset hol, hogyan?
  • Master91
    Aha akkor jól sejtem a vallásodat most már :D
  • Malarki
    Van pár magyar emberke youtube-on aki csinál videókat, pl cleverland vagy Ph3lan, tőlük is megkérdezheted, biztos válaszolnak.
  • Maala
    Írj 505thzajcev-nek, itt a fórumon, majd segít.
  • Oddball29
    Takarodsz, féreg.
  • magyi76
    van valaki akki tud segiteni hogy hogyan keszitsek videot a gameplayeimbol, mar amik szepek, tehet milyen progit milyen beallitasokkal hasznaljak stb.
    A legjobb lenne 505thzajcev de nem hiszem hogy utol tudom erni...