A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #261978 Én speciel zsidóktól tök függetlenül, úgy nagy általánosságban nem értem, ki találta ki ezt a "fizetünk, hogy kompenzáljuk a múlt sérelmeit" intézményt. Visszahozz a pénz a halott hozzátartozókat? Kevésbé fog XY-nak fájni nagyapja/nagyanyja halála, ha féltucattal több húszezres lapul a zsebében? (mellesleg minket miért nem kompenzál senki, dacára hogy Trianonnál mocsok undorító módon fél Európa zabált az országunkból kétpofára) Zsidók vagy nem zsidók, szerintem kifejezetten visszás pénzt elfogadni a múltbéli sérelmekért, és aki pénzt tesz zsebre a halott nagypapára/nagymamára satöbbire hivatkozva, az éppen hogy azt nyilvánítja ki, hogy semmi tisztelet nem érez az emlékük iránt, mivelhogy haszonszerzésre használja (meggyalázza) őket. Mégegyszer mondanám, ezt nem konkrétan a zsidókérdés kapcsán mondom, hanem im allgemeine, minden ilyen "kártérítésről" ez a véleményem. Peace.