A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sajnálom, de még mindig belém akarod sulykolni a szavaidat.
Nem először jegyzem meg, hogy a kollektív büntetés ostobaság. Ezért számomra nyilvánvaló, hogy nincs "ők", mint "2. világháború sértettjei", ahogy ezt te próbálod nekem bemagyarázni, én továbbra is csak azokról beszélek, akik még 70 évvel a háború után is csak többet, és többet akarnak.
Továbbá jöhetsz nekem az ÁSZ-el, mivel én németeket említettem, nem magyarokat. Nem vagyok jogász, és tudtommal te sem, így hiába is kutakodnék a német törvények közt, ahogy közgazdász sem, hogy az ő nyilvános (és feltehetőleg a miénknél jóval áttekinthetőbb) költségvetésükben kutakodjak.
Azonban ne haragudj, ha hiszek olyan emberknek, akiknek ez a foglalkozása, és a CNN, BBC, és hasonló oldalakon jelenik meg a cikkük.
Szerintem ez így nem helyes. Nekem semmi bajom a zsidókkal általánosságban, azokkal viszont igenis van, akik rászolgálnak a... róluk kialakult sztereotípiákra, és még ennyi idővel a háború után is feltépik a sebeket a követelőzéseikkel (amik nem is őket érintik!), ahelyett, hogy továbblépnének.
Ez is csak egy business számukra, mint másnak a Forma-1, vagy a Dél-amerikai fakitermelés.
Ezzel pl. semmi baj nincs, és dícséretes.
Itt már kezd kinyílni a bicska.
Olvass utána ennek a bizonyos "Jewish Claims Conference"-nek, aminek mostani működését a saját alapítója is elítéli.