World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

en attol tartok, hogyha bedoglik a repulos reszleg, a hajoshoz mar nem fognak hozzakezdeni..
Mit is mondjak ,nem akartam megvenni az 50B-t ,mert nem láttam elõrelépést benn az 50-120-hoz képest!Láss csodát a lófaszt ,hiába ugyan az a gun,aokkal faszább gép,A 33 sec reload,most már csak 27.6 körül van,a csõ kitérítése az 50-120 -hoz képest király!(mert akinek van-volt az tudja milyen szar a francia kitéríthetõség)
Egyszóval baszott jó gép!
Jogos :)

Vajon feladta már a WG a repülõst és rájöttek már hogy inkább a hajóst kéne csinálni?

"vagy a gyakorlatilag behalt World of Planeshez"

Ami gyakorlatilag nincs, ahhoz nem lehet hasonlítgatni <#zavart1>
pointer4
TierX britt TD vs tier7 britt TD :))

http://www.youtube.com/v/q3OveNTj0d8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
A WT még sehol sincs tankügyileg, mire az a része kijön, sztem már mind nagypapák leszünk.
Mellesleg akármennyire is messiásozzuk, már látszik hogy ott is rájöttek a devek hogy "mi is az hogy free to play" - megvolt az elsõ nagy "gazdasági átalakítás" ha jól tudom, hogy fogyjon kicsit jobban a prém :)

Szerintem tankügyben a WTvel akkor érdemes jönni, ha tényleg játszhatunk benne tankokkal. Attig hasonlítgassuk inkább az IL2höz, vagy a gyakorlatilag behalt World of Planeshez <#zavart1>

hát ez gyorsan ment :) 2.csata

Victory!
Fjords 2013. május 2. 12:10:18
VK 20.01 (D)
: 998 18 800
Battle Achievements Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

de sztem ez kevés lesz az 1000 aranyhoz... pláne, hogy most a TOP 100-ba kell bekerülni!
Ha tartani akarják a lépést a WG-sek a War Thunderrel, akkor bele KELL rakniuk, különben úgy el fognak tûnni, hogy csak na. A repülõs játékuk már most agyongyalázza a WG produkcióját, kiváncsi leszek a tankosra.
Vagy mondjuk ha ezek a gyökerek megoldanák, hogy támogassa a kétmagos procikat a játék. Máris jobban bírnák a "gyengébb gépek" is.
Tono34
Ezt meg lehetne oldani, ha lehetne mapot választani. Akinek kevés a gépe az kiveszi azokat a mapokat ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Eagle16
Amíg ott tartunk hogy azért nem raknak be nagyobb pályákat mert nem bírnák el a gyengébb gépek, addig nem.

Mert elõször nagyobb pályák kellenének, és csak azután éjszakai pálya meg különbözõ idõjárási viszonyok. Amíg ilyen kis 1x1-es pályákon kerülgeti egymást 30 tank addig nincs sok értelme, a sok hülye még fényes nappal napsütésben is összeütközik :D

A War Thunderben már alapból benne van pedig az a játék még közel sincs kész :)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Köszi, remélem így lesz!
Anno azthiszem a repesz lövedék jelölte azokat a tankokat amiket sebbzett.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>Jaja de a németnek még a kipufogó fûstje is lángolna mi :D :D :D
Mondjuk egy spotter berongyolna az ellen közé,és ott refit kapcsolna,és az artyk ugyan úgy látnák az ellent mittomén,csak a kivilágítás ideje alatt ami lehetne csak 1-2 sec,dehát basszák meg szedjék addig a frag-et amíg látnak,ezzel is nehezítve az artyk kényelmét! Meg sok-sok fantasyyyyy
Tono34
Ha lenne a lövésnek camoja az tuti, hogy az oroszt akkor se látnád meg, ha mellette állnál :D

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tudom bilibe lóg a kezem DE!
Nem lesz szerintetek soha éjszakai pálya??
Milyen kurva jó lenne,villogna az artyk bombázása ,jó kicsit nehezítené a torkolat tûz látványa a tankok életét mert,lehetne látni messzebbrõl,de annak is lehetne camo besorolása pl!
Csak elképzelni milyen lenne mész a tankkal és a messzeségben villogna a bombázás meg miegymás,kis fantáziával,szerintem kurva jó lenne!
Biztos lenne hátránya is,de ebben a játékban van annyi,hogy el lehetne viselni!Meg a refit mint valami Cod 4 éjjellátót bekapcsolhanál,és kivilágítaná 50-100 méterig,az amúgy is nappal láthatatlan Su Isu széria szerû szarokat:)
Csak úgy elderengtem rajta,szerintem nem halott dolog!
Akkor én már biztos, hogy puhapöcs vagyok mert a Bat, Is-4 csak nosztalgiából áll a garázsba de lassan mennek a masu meg E100 után.
Két kilencest meg két tízest meg se vettem lassan egy hónapja pedig lenne rá keret. :D

Meg közben fejembe jutott a múlt hetem kedvenc játékosa.
Konkrétan 5db T10 tankkal ment már 1k kört.

na ezért nincs fent az XVM és ezért lehetne tier X-es prém tank is....
nem is a farm lenne ott a lényeg, hanem, hogy X-es. sok babuin megvenné mert ugye attól kemény valaki ha tier X-e van :)
Most nem mind1, hogy 1 vagy 11k? Szerinted ezeknek mennyivel volt több fogalma az egészrõl? Biztos vagyok benne, hogy T10-be is eljutnak elõbb-utóbb.

ahahahha ezt a videót nézzétek meg :D
nem hiszem hogy be lett ide linkelve :D
13 perces de lehet rajta röhögni <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cC86sCkszDU#!
én még a 132-t is 85-össel használom :p meg venni sem éri meg a 100-ast

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Egy olyan top tier tank, amivel farmolni lehet, szinte lehetetlen mínuszba kihozni, és az 500 csatás szefós gyerek is a játék csúcsára kerülhet vele azonnal?
Vennék azt szerintem 50-100k között is, a "nyugati" fizetések mellett :)

Már többször megjelent talán itt ís linkelte valaki, hogy speciális tankok lesznek a VK7201 + M60 + Obj.907
Valami olyasmit írtak, hogy csak CW-n lesznek elérhetõk de a hogyanról még semmi érdemi információ nincs.

Maala
Wz-131et te 85össel, vagy 100-assal használtad WZ-132ig? :) Ha már itt vagy.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Tudnak még? :D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

jah, hogy t10ben is elszaporodjanak az 1k csatás pirosak <#falbav>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Persze tier-limittel.... <#idiota>
csak azért olyan a színe mert superteszter tank :)

de amúgy hülye a WG, én a helyükben simán kiadnék egy tier X-es prém hvy-t úgy kb. 16-18E ft környékén....
simán lenne sok olyan barom aki megvenné! WG-nek meg dõlne a lé
kíváncsi leszek :)
nem mintha érintene engem, mert sose lesz ilyenem, felhagytam a tier X-ekkel....
csak egyenlõre elég használhatatlannak tûnik :D
kurva lassan szûkül a gunja is (2.9), pontatlan is (0.4)... annyit sebez mint az ISU csak jóval lassabban és jóval kevesebbet üt át (235)

nekem eddig elég useless kategória :)
De ott volt csak nem volt gyenge pont, magyarán löhetted ameddig csak jólesett.
Ha jól emléxem persze.......
Hozzáeszm én így is imádom a "tipus" mellett a kedvencem.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Maala
Azért érdekes, mert elvileg prémium tank (színnel van alul írva a neve), szóval a legénység hogy lehet piros? :D Med cuccot rakott bele, vagy wtf? :D

Maala
"Sigh..." *Slicc le*

Még úgy is szupertesztes a cucc, szóval biztos fognak balanszolni rajta.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

de ez a legnagyobb problémája.... IS-7-el is az a gond hogy nagy célpont, hát akkor ez?
nem láttad a videót? tölt. gyorsító van benne, de a crew piros... ftudja mi van benne :D de nem tûnik valami durva tanknak ez :)
http://www.youtube.com/watch?v=SCXGHhEL47Q&feature=player_embedded
Gondolom nincs benne se modul, se jó crew ha annyi a töltési ideje?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

lol ez a VK 7201 mekkora szar lesz :D

megnéztem videót, garázsban áll.... hmm mondom nem is olyan rossz.
indul a gameplay, mellette az IS-7 <#wow1> tök kicsi :D nagy dög lesz ez, meg 21seces töltési idõ... megint egy használhatatlan X-es tank :)
kíváncsi leszek mennyi fog belõlük rohangálni majd élesben
Az egyik klántársam találta tegnap :D Amikor megláttam, nem tudtam hogy sírja vagy nevessek :D.(sry ha már be is linkelte azóta valaki)
Bér CW

Roger6
Szia?

Tiltsd le a mail fiókodban. A szûrõk között találod ezt a lehetõséget általában.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok? Nem tudnátok nekem megadni azt az pontos weboldal elérhetõséget, ahol lehet írni a Wot idióta játékosokkal kapcsoltban, mert van egy hülye gyerek, aki a saját e-mail címemre írosgat és már kezd zavarni....elõre is köszi.
Ott volt az. Még tesztszerveren, amikor bejött, röhögtem is rajta hogy mi a péló a ott rajta :D.

Isten tudja, most hogy így mondod, lehet hogy a legeslegeslegelején tényleg nem volt ott az artu, de ha igy is volt, az nagyon hamar "korrigálták".
De ez mindíg még csak 1 nyilvánvaló weakspot, reméltem hogy van még rajta amirõl nem tudok :)

A porsche tiger hullos lesz a t9, ez már biztos. Szerintem a nagy ágyú legyen meg a gw tigeren és akkor megkapod a t9-es gw elefantot aminek az lesz a top ágyúja, vagy legalábbis hasonló ûrméretû.

A zixpé meg majd átkerül...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Naaa...
Azért én jobb segg vagyok. :D

XVM csinálja.

Affene megszakadt <#falbav>

Roger6
Szerintem seggek vagytok:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever