World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs de ha jól.emlékszem a kezdetekben az nem volt gyenge pont rajta?
Persze lehet hogy rosszul emlékszem.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ha már Löwe, akkor amióta kijött (mondom, amióta KINT VAN), szinte mindig ezt ordítom rájuk 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

I know that feel bro.
Am I the only one around here, who beeing frustrated because Jakuza?

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Najó
Küldöm szeretettel kedvenc képemet.

Tono34
Érzésre, régebben komolyabb ellenfélnek véltem a Löwét. Ma már nem tartok tõle, sõt, elég könnyen sebezhetõ.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Racionalitást szeretnél? van Löwe-d?

A tény definíciója ha nem lenne meg
És az érzés
Komolyan fox mostanában sokkal racionálisabb mint te pedig õ még rá is segít az almapálesszel.

1100+ az a 11009 mielõtt ebbe is beleköt 12 ember 400 hozzá szóláson keresztül mert ez a lényeg😄DDD

Mi nõtt ki rajta?

(r2d2-rõl a frontján tudok, van rajta új ahol lõhetõ?)

Mivel nekem van Löwe-m a megjelenés napjától és 11009 csatával rendelkezem, a mai napig is szoktam menni vele! szerinted ki rendelkezik tényekkel?

Te akinek nincs és soha nem is használta sem most sem régen😊)))))) Nem érzed ezt egy kicsit furcsának😄DDDDD
Te csak légbõl kapott dolgokat sorolsz össze vissza és ezért szerinted ilyen nem is történt😄DDDDDDDDD

"Szabó doki ma rendel délután és ha tud,kérjen idõpontot. Sürgõsen vizsgáltassa ki magát!
még hogy nem basztatták a Lõwét.Már lassan nagyobb mint a maus és csigább mint a T95 td."

Na tényleg legutolsó.
Tények:
Van róla vezetett statisztikád, hogy a megjelenéskor sebzõ lövésenként mennyi volt az átlagsebzésed legalább 1k mintát alapul véve?
Nincs, tehát ez a nerfteória részedrõl urbanlegend.
Van teszted azonos útvonalon elért sebességekrõl legalább screenshott-al akkori és mostani állapotról?
Nincs, tehát ez a nerfteória is részedrõl urbanlegend.
Van teszted a páncélátütésrõl akkorról és mostanról?
Nincs de az cseppet nem zavar, hogy többen állítjuk, hogy soha nem volt egy kemény testû tank csak szerinted a KT-t meg sem közelíthette mert 30mm-el vékonyabb páncélzattal jött ki.
Lásd eddigi konklúziókat.
Namost akkor ki rendelkezik tényekkel?

Az új patch óta néha a tankok neve mellett (ami a fejük felett van) van egy + jel vagy egy #. Mondjuk úgy, hogy IS3 +. Ez vmi feature, vagy vmelyik mod csinálja? Akármelyik is, van vmi ötlet, hogy mit jelenthet?
6-kor az 18h úgy értem.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SCXGHhEL47Q
Kivéve mikor nem adja meg, nekem patch óta kétszer volt eddig ilyen (már hogy nem léptem be a játékba 30+ órán keresztül és mégsem volt szorzó refresh). Ebbõl egyik alkalommal 6-kor még nem volt meg a szorzó, este 9-kor már megadta. Arra gyanakszom, hogy bug lehet ha úgy lépsz ki elõzõ nap, hogy nem várod meg a csata végét, legalábbis nekem mind2 esetben ez volt, azóta nem csinálta.
Roger6
Jáááj, ne kezdjétek megint, mert csinálok rólatok egy csúnya képet. <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Köszi csak volt egy urban legend hogy dob a pontossághoz de akkor nem erõltetem.
Az álca már megvan akkor marad a javítás harmadiknak meg a célzásjavítókat rakom.
Köszi szépen.

Van már info, hogy gwTiger-t tolják t9be, vagy marad 8ban és új 9es lesz? Nincs kedvem még egy tiert kihúzni, hogy legyen 1 top artym. Most Tiger van, de 8.6ig biztos nem lesz meg a typeE.
Ez már vicces😊) "próbáltam tényekkel cáfolni" 😄DDDDDDDD
Még csak Löwe-d sincs de tényekkel cáfolsz😄 ez komoly?

Meg ha végig olvasod a postod az egész egy nagy vakarozás😊 Elöb írtam le mik voltak a tények.. semmit nem foglalkoztál vele folytattad azt a folyamatot amit leírtam😊)))

"Nem tudom milyen szorzója lehetett amikor kijött de pont felmerült a másik fórumon a hozama. Megnéztem pár kört ahol lényegében csak nettó sebzésem volt és érdekes módon 2,6-2,8-ra jön ki a prémiumos szorzó.
Mennyi kéne? 8? Amikor egy átlag T7-es tanknak lehet 1-1,2 prémiummal?"

Ezt írod😊 Linkeljem be az eredeti beszélgetést?

Diegho:
"Én tényleg nem érzem a SU-122-44 kredit nerfet, volt már ennél jobb köröm is vele, ott ha jól emlékszem 100k felett volt a tiszta haszon, de azért ez sem volt rossz, pedig 1 APCR-t el kellett lõnöm, mert nem volt már AP."

szpetynaz:
"Nyugi, csak azoknak van nerfelve akik összeesküvés elméleteket szõnek 😄."

Wlanseraf:
"Gondolom szerinted pl. a Löwe-t sem nerfelték😊) és más prem cuccot sem😄
És ebbõl kifolyólag ez is elgondolhatatlan😄DD Mert bármiylen érdekes most is megyek sûrûn 100ik felett a Löwe-vel csak 3x jobb teljesítmény kell hozza😊"

Nézzük csak ki hova jutott ebbõl a párbeszédbõl és ki ferdit meg hazudozik😄DD

És mégy egszer egy tulajtól vélemény😄DD
"Szabó doki ma rendel délután és ha tud,kérjen idõpontot. Sürgõsen vizsgáltassa ki magát!
még hogy nem basztatták a Lõwét.Már lassan nagyobb mint a maus és csigább mint a T95 td."

Count Adyn
Motort😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Miért érdekes?
Az egyik nerfelméleted a sebzés volt amire csak annyit reagáltam, hogy szigorúan szvsz azt a megszaporodott nullás lövések miatt érezheted de ez minden tankra érvényes nem csak a löwe-re.
A másikat a páncélt próbáltam tényekkel cáfolni de mostanában ilyesmi már nem hat rád, szeretsz az elméleteidhez ragaszkodni akár van benne halovány igazság akár nincs.
Most írtad, tehát az nerf hogy amikor kijött akkor akkor ment a sírás hogy pattog az eleje 2-3 hét után nerfelték holott ha reálisan gondolkodnál magadtól is rájöhetnél, hogy minden kicsit is keményebb tanknál ez van.
Kijön... az átlagnak fogalma nincs hol lehet belõni majd pár hét alatt még a félbabuin is megismeri és onnantól él a "nerf" mert simán lõnek bármit amin van weakspot.
Az új spanod meg csak agyatlanul beleugatott szokás szerint ami már unalmasabb mint a te heti rendszerességgel elõkerülõ összeesküvés elméleteid.
Ja a SU-122-44 creditnerf.
Nem tudom milyen szorzója lehetett amikor kijött de pont felmerült a másik fórumon a hozama. Megnéztem pár kört ahol lényegében csak nettó sebzésem volt és érdekes módon 2,6-2,8-ra jön ki a prémiumos szorzó.
Mennyi kéne? 8? Amikor egy átlag T7-es tanknak lehet 1-1,2 prémiummal?

Igen, csak a sérültön javít valamicskét, de én csak 5. skillnek raknám max, mert szerintem BiA, repair, camo, snapshot mind hasznosabbak kb bármelyik tank esetén. Kivételek talán a jól hulldownozó tankok, azoknak gyakrabban lõhetik el a lövegét.

AMX-hez modulok közül a ventit és az optikát nyugodtan felrakhatod, harmadiknak meg célzásgyorsító, vagy talán szerszámosláda... ízlés dolga.
Skillek már macerásabbak, mert nagyon sok mindennek tudná hasznát venni, de legoptimálisabb talán, hogy parancsnoknak lámpa, a többieknek camo elõször. Ha jó legénységed van, akkor nyugodtan mehet a BiA, javítás, és a menet közbeni pontosságot javító skillek is, de az offroad és a kuplung égetõ sem válna kárára, szóval mérlegelj aszerint, hogy te min javítanál rajta leginkább.

+virkir pl. egybõl hozzá szólt az elején tehát tudja mirõl si van szó, mégis egészen érdekesen kommentel mintha csak a felénél kapcsolodott volana bele😄😊

Mellesleg én is úgy vettem észre, hogy az új patch óta kicsit gyakrabban gyulladnak ki a tankok. A videóban háromszor gyújtottak ki két különbözõ tankot. Ez régebben nem volt ennyire gyakori.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Minden Premet lenerfelnek egy idõ után hogy vegyél újat😊

Köszönjük a videót. Nagyon jól sikert. Csak így tovább!

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Ja és természetesen lehet bannolni a fórumból mert a WOT nevû játékról és egy abban szereplõ tankról próbálok eszmecserét folytatni.

Mondjuk nem én káromkodok meg fröcsögök mint alant vikir kollega de át tudjuk itt mi a helyzet...😊))

A KV5-öt sen nerfelték csak kinõtt rajta 2weakspot

Megkérdezném mi is volt ez a le lettek érvelve? Most komolyan neked az az érv hogy 5-en mondjátok Löwe nélkül hogy nem volt semmi rajta nerfelve???

De itt van egy Löwe tulajdonos aki az elején vette meg, megkérdeztem itt a fórumban mit szól ahoz hogy a Löwe nem volt nerfelve soha..

A fegyverkovács skill csak a sérült löveg pontosságát növeli?
Ill. Milyen skillek és modulok javasoltak amx 13 90-hez?

Ezekre részletesen már nem is reagálok mert teljesen felesleges😄DD

Elárulom mi volt az eredeti téma mert az ugye senki nem nézi vissza aki meg tudja az nem beszélgetni akar hanem az én személyemet támadni, ha egy fekete pokrócra azt mondanám fekete az 8-an kezdenék bizonygatni hogy fehér.. túlzottan nem zavar mert aki érti is a témát az tudja mekkora ökörségek jöttek itt már ki, de aki csak ide pillant csak ezeket a hsz-ket látja és így kapcsolodik a beszélgetésbe, aztán rájön hogy megvezették...

Valaki beírta/kérdezte hogy a SU-122-44-et nerfelték e credithozásban.. erre diegho berakott egy shotot hogy szerinte nem, biztos egy unicum a mérvadó de mindegy😊)

Na itt jött a soha flamet nem generáló és nem troll kedves házigazdánk és megjegyezte hogy természetesen csak az összeesküvés hívõknek lett nerfelve.. mert ez hatalmas poén volt és egy házigazdának ez a dolga😊)

Erre én be írtam hogy igen a Wargamingról elgondolhatatlan hogy nerfel egy prem jámûvet pl. mint a Löwet....

A miheztartás végett hogy mirõl is beszéltek😄DD Egyébként teljesen világos hogy akinek nincs Löwe-je az jobban ért hozzá minden téren... 3 Löwe tulaj írt ide mind azt mondta szarrá nerfelték..

Tehát az nerf hogy amikor kijött akkor akkor ment a sírás hogy pattog az eleje 2-3 hét után nerfelték! Nekem az nem indok hogy szarrá löttem a sok noobot aki farral meg az oldalával harcolt..
Mozgása valami hihetetlen több lépcsõben nerfelték most 7-8-al megy fel a dombon..
Gun-nak sem sok köze van az eredeti állapothoz..
A égés miatti nagy sírást én soha nem értettem engem nem gyújtottak állandóan szarrá..

Persze jött közben hogy ne sírjak a nerf miatt.. ki a faszom sír? Én leszarom most is hozok vele sõt talán most is a legtöbbet hoz ha valaki játszik vele rendesen..

Köszi . itt a tavasz , nem sok idõm van a játékra . Nem tudtam . Még egyszer köszi 😊
Maala
8.5 óta reggel 7-kor van az új duplázó.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tényleg tehetségesek . Ezt a videó is mutatja 4111 sebzés T21 el ( ha jól láttam , eléggé nehezen kivehetõ volt ) grat még1x .
Solten
Nem csoda hogy ertik a dolgukat, a legjobbtol tanultak (Mester Matyashun), szemuk a palyan odateszik a vasat, nem szaroznak tudnak loni, a celpontot kikeresik aztan megszorjak. Itt jon kepbe a tehetseg.

Saor Alba

Sziasztok .
Valami változás történt ? Tegnap egy pár tankkal volt idõm a gyõztes körökre , másik jó párral meg nem . amikkel tegnap lefutottam a gyõzteseket , azokon most nincs szorzó . Amivel tegnap nem mentem azokon természetesen megvan .
Más : HUNS UNDERDOGS elsõ M48Patton videóját néztem mikor belinkelték . tetszett nagyon . a mostani T21 ( majd most nézem ) . Csatákban is sokszor össze futok HUNS-osokkal , , és nem azok a tipikus noobok ha olyan van lepattognak , szét lövik õket , DE LEGALÁBB ODATESZIK MAGUKAT , ÉS CSAPATBAN JÁTSZANAK EZ A LÉNYEG . Grat a sikereitekhez , és köszi a videót
Solten

Gyonyoru, balszerencse hogy a harom SPG-t leszamitva agyhalottakat pakold melled a matchmaker.

Saor Alba

Jakuza1
Persze. Meghozza ugy, hogy a japan vonal is autoloaderes lesz.

Boconadi
Ha mar a nerfrol volt szo a retek autoloaderes tankokat nem akarjak nerfelni? <#idiota>
505thZajcev[PT]
Majd ha tier 10 lesz a Lee <#zavart1>

Köszi a videót! M3 Lee videó mikor lesz? 😄
Felakadt a lemez, bameg? Hagydmáabba pls!!!

pedal to the metal...

505thZajcev[PT]
Sziasztok!
Egy újabb videóval jelentkezünk a HUNS - Underdogs csapat tagjaival. Ezúttal a T21 amerikai könnyû harckocsit mutatjuk be, és hasznos tippeket adunk a gyakorlati alkamazásához.

Tegnap jó napom volt. (T-150, AT-8 és SU-100)

Name Total Per battle
Victory ratio: 78.57%
Battles: 14
Efficiencyold: 1840.08
Efficiencyv2: 1648.42
WN6: 2167.46
Average tier: 6
Experience: 8979 641.36
Damage: 17222 1230
Kills: 34 2.43

Tudom senkit nem érdekel, de ez az idióta veszekedés ami itt két napja tart, már az idegeimre megy...<#rinya><#confused><#zavart2>

pedal to the metal...

Ugyan, minden este rá kell szólnom valakire hogy ne foglalkozzon ezzel a balmadárral, elõbb-utóbb majd eltûnik a süllyesztõben, vagy áttelepül más fórumok lakóit fárasztani a csacsiságaival.
Jakuza1
Huha egyre melyebbre sullyedsz. Megegyszer leirom, higgadj le, mielott meg szedalni kell es gondold at a kerdesekre, amit irtam a valaszokat. Milyen menni vele ? Erzed a kulonbseget a 2 evvel ezelotti allapothoz kepest, mennyit valtozott a tank ?

Antimat
Persze, ez oké is, de Bee-nek is prémmel volt, igaz, õ sokkal több xp-t kapott, de én azt hittem, azt sebzésre adják (az MT-t).
De persze ha xp-re, akkor simán érthetõ, sajnos sok általam sebzett ellenfelet más "fejezett be", gondolom killekre több xp járt volna.

cyka blyat

Azért vicces, hogy az elsõ kör az ágyú és a sebzés volt, majd mikor ezekben le lettetek érvelve, jött a mozgékonyság (ami mellesleg mindig is szar volt). Vergõdés ez, nem más. De hát, mint tudjuk, a "racionális" sosem volt a megfelelõ jelzõ rád. És igen, most jön a "te személyeskedõ, csúnya gonosz Yossarian, nem ereszkedek le a te szintedre" szöveg. Sajnos hamar ki lehet téged ismerni, és onnan már nem is vagy olyan szórakoztató <#hehe>
Te faszparaszt linkeld amikor ezeket vitattam és válaszolok rá.
Nehéz azzal a mogyorónyi agyaddal megérteni, hogy kizárólag a páncélzattal kapcsolatos téveszméit próbálom eloszlatni többedmagammal wlannak?