World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik a legjobb 2 szintû tank?
Hát ha valamelyik Stuka vagy Sturmovik a fejedre hajint egy bombát,vagy egy csatahajó a partközelbõl beköszön,akkor azért lesz némi esély az oneshot-ra.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Csak azt oldják meg valahogy, hogy egy 3 tierrel kisebb "valami" ne oneshotolja a tankomat a pálya túlsó végérõl, és akkor tuti adok neki egy esélyt 😊

Csak én nem érzem magam "szerencsés"-nek?
Volt olyan városi lemming-vonulás,hogy öröm volt nézni...

(igaz az ez utáni kör mindenért kárpótolt...látni ahogy egy kis kullancs T71-bõl elszáll az élet miután találkozik a 42-tonnácskámmal,és még artykat is ölhettem utána😄)
Pluskast
Ha haza mentem melóból küldök.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Azt láttam, hogy az AT-15-nek már oldalra jó a löveg kitéríthetõsége. Igazából az a cél a 32 fontos löveggel. Az is gyalázat hogy a 32 fontos ennyire gyenge. Minimum fel kéne cserélni a 20 és 32 fontos lövegek adatait.

De ebben az AT-8-ban szerintem semmi szerethetõ nincs. Se mozgékonysága, se páncélzata nincs. Tulajdonképpen a tûzereje is elég gyenge még a 17 fontossal is. Csak akkor használható ki igazán ha folyamotsan tudom trackelni és sebezni is az ellenfelemet. De valószínûbb az, hogy sebzek 1-2 lövésnyit az ellenfelemen, majd úgy gondolja hogy ebbõl neki ennyi elég is és ha tud elmegy máshova. A 150-es átlagsebzésbe elég gyenge és a sebességem miatt még üldözni se tudom.
Valami infós linket tdnál dobni errõl?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

omg! annyival jobb így hogy hihetetlen!
viszont van gondom:
a játékosok statisztikáit nem jelzi tab-nál.
xvm-stattal indítottam a játékot.

a látótávolságnál figyelembe veszi a periszkópot és az optikát?
azt , hogy a legénység nem 100as? =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Pluskast
Asszem igen (de ebben nem vagyok biztos), de nem fogod tudni úgy használni mint a wot-ban. Arról nem is beszélve, hogy ha tankozol feletted folyik majd a légiharc is, ráadásul komoly mobil légvédelmi jármûvek is lesznek benne (willberwind és társai) amit természetesen te irányítasz.

- in future, it will be possible for various server clusters (Americans, Europeans, Russians, SEA) to fight each other via a "roaming" system

Remélem én fogom eldönteni h hova tegyen, irány NA... nor more siema <#taps>
Lesz benne arty? 😄

Nem tud valaki olyan 6. érzék modot ami mûködik a MeltyMap féle célkereszttel?
Pluskast
Tévedsz. Nyárra kidobják a tankos részét.

Rakd fel ezt, ebben minden lényeges benne van, sõt még több is kicsit.

https://wotinfo.hu

Én imádom õket, türelem kell hozzájuk és kész, at2 volt eddig a kedvencem (lehet mert vele futottam 2,5k goldot érõ körömet), at8-t is szerettem, de at7 jobban bejön 😊 Amúgy az tény amit leírtál h a lövegkitéríthetõség borzalom, még a lefele kitérítéssel nincs is gond, de az h felfele se lehet az már vicc, de ha hozzá szokik az ember, szerethetõ jószágok.

Annyit hozzá tennék h t8-nak már egész jó lesz a lövegkitéríthetõség, teknõccel pedig igazi bétabeli obj. feeling van (kivéve h teknõcnek 1 gépágyúja van 😄)
van olyan mod ami kirajzolja minimapra , hogy meddig kéne elvileg ellátnom az adott tankkal?
valaki linkelne olyan oldalt ahol modokat találok?
mik azok a modok amik erõsen ajánlottak?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

poi FYI: brit 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Hát ez az AT-8 valami egészen elképesztõ hulladék. Nem gondoltam volna hogy alul lehet múlni az AT-2-t, de ennek sikerült. Még csak a 6 fontos van rajta, ezért a tûzerejét bírálom, mert a QF 77-el, 17 fontossal az jó lesz. De ez a lövegkitéríthetõség mi? Épphogy nem fix beépítésû löveg, minden irányba katasztrófális mozgathatósága. A páncélzata pedig trágya, hála a harckocsi jobb oldalán lévõ felépítmény résznek. Az olyan 1,5" vastagságú lehet szembõl.

Csodásak ezek a brit harcjármûvek, a nehéz harckocsik után úgy néz ki a páncélvadászok is használhatatlan hulladék kategóriába esnek.
Azért mondom én is ,lehet elkerülte a figyelmem de eddig nem lehetett átjárni!Vagy csak nem láttam :/,
Caterpillar,szerintem valami modult nem fejlesztettél ki és azért!Vagy mint a T28protter,kontra T28-nál akkor lehetett régebben(fel is írom) elit ha kifarmoltad XP-ben a T28 is!Pedig egymás alatt voltak a tech-ben
Most kerülhetett be ez szerintem..

lol tényleg átlehet menni! pedig eddig nem lehetett 😄
Nincs véletlen valami techtree-átrendezõ modod? Az bekavarhat.
annyi van hogy Tiger I.-bõl 78k Pantherbõl meg 108k xp.

meglepo de wot wikiben igy szerepel, illetve wotdb-ben is ott a nyil. viszont az fura, h wotdb-ben ha megnyitod a pathert benne mar nem szerepel mint fejlesztheto tank.

Zegi Norbi HUN
Igen, ki lehet fejleszteni belõle, a fejlesztett torony és az utána következõ 8,8 cm KwK 36 L/56 vonalon 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Jó de abból sem! MAx a VKDB-bõl tiger-->KT.de Pant-bol csak a med,egy teljesen egyirányú ág T7-tõl nem ? NEm vagyok a gépemnél,ugyhogy nem nézem azé meg ,de arra emléxem
fura kicsit nekem.
PI-et írt.

Õszintén nekem megvan mindegyik német tech ág T9-ig,arty td,heavy med,csak az új nincs,de a PII-bõl ,nem lehet KT fejleszteni az hótt biztos!hacsak az uccsó ptch-el nem babráltak valamit
Igen elvileg lehet belõle, sõt a tech tree mutatja is...
Nekem az a fájdalmas hogy szín józan vagyok,tehát tisztában vagyok a történésekkel,az idegrendszerem már kezdi felmondani a szolgálatot,és már gyártom a képtelen összeesküvéseket<#nevetes1>.
Köszi. XVM ugyan nincs fent, de egy abból származtatott dolog igen (Hitlog & Damage Panel).

Márcsak azt kérdezném, hogy mit jelentenek ezek a jelek?
Nekem egészen jól alakult az Indian Panzer wr-je, hiba ott csúszott a készülékbe, hogy beiktattam 2pálinkás grind napot is. Nem volt ott semmi gond, éreztem, hogy milyen jól megy, és ez az érzés egészen reggelig megmaradt, de sajnos a planetwot mást mutatott 😊 Amúgy most, hogy megvan a leapord pta, visszasírom az Ip-t.
pantherbol tigris2??
Mióta meglett a nagyobbik motor az Afk-ra meg az Indiánra gyakorlatilag ha fejenállok se tudok velük nyerni...a szánalmas pedig az hogy a T7 lightal rendre többet sebzek mint egyes a T10-9 bogarak.(hogy a francba lehet T10 kínai heavy-vl 0 dmg-t produkálni 1 T10-es csatában???Mindezt úgy hogy fél kört kempelte és 1 arty volt???)
Mi a lepedékért nem tudom továbbra sem kifejleszteni a Pantherbõl a Tigris II -t? 😞

Van rá valahol leírás? Elvileg a 88-ból jönne, de nem látszik... 😞
Biztos a NavyFieldrõl beszélsz tesó? 😊

Ettõl tartok én is, az NFben ugye a célzás miatt a nagyon gyökerek nem tudtak nagyon haladni (bár ott is volt shared XP, volt is érte mindíg panasz).

Ott 125v125 csaták vannak. Amit nem ismersz ne degradáld le pls...

Bár igy lenne, az NF gyak meghalt, a több százezret sztem fénykorában sem érte el, egyidejûleg jó ha 2-3 great battle futott szerverenként, és a 10 perces várakozás volt a minimum. Igazából ebbe is untam bele, nem volt folyamatos action.

Annó igen sokat toltam az US szerveren, német/us/japán/UK ág megvolt BB4-BB5 szinten. Nagy reményeket fûzök az NF2höz, bár a csataszervezés állítólag ugyanaz maradt.

Azért jó is lenne látni azt a több százezer játékost, mert az EU szerveren csúcsidõben vagyunk kb 300-an. 😄
Annó Dieghó igen pozitívan nvílatkozott az 50Brõl....

Messze menõeket nem tudok levonni egyenlõre mert vegyesek,de 50-120-al mentem vagy 1080 kört kb,50B-vel meg 35-40 körül de az átlagsebzésem 2200-2300 körül van vele(unikumok lefitymálása nem érdekel,hogy õ nekik 3k átlag dmg,majd talán ha fejlõdök vele,csak randomban megyek,nem klán)de vannak 4-5k körök ,meg még mindig vannak rush köreim amikor 800 dmg-vel elfüstölök,de mintha jobban adná ezzel a vassal,a pen-dmg-t,mint az 50-120-al,lehet ahogy ti mondanátok "urbanlegend"de nekem hihetetlen tetszik a dög!
egysegsugaru jatekosra lesz meretezve majd mint a wot. szoval realitashoz nem sok koze lesz. igy nem kell orakat bajlodni a kazanok felfutesevel, meg a megfelelo goznyomassal.
Persze hogy van benne lehetõség. lásd a Navy Fieldet, amit még ma is több százezren tolnak, pedig bûnronda.

Szerintem jelenleg a legjobb t10 heavy. Sosem gondoltam, hogy fogok ilyet mondani, mert egy idõben akkora egy foshalom volt, szerencsére azóta buffolták.

Vélemény egyezés,vagy inkább az ellenkezõje?
Amúgy csak én nem látok fantáziát a hajósban?

Megyek flankelni egy rombolóval!
*5 perc múlva*
'csába ez elfordult!
Úgy tûnik Diégó megint nem mondott hülyeséget....