World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Volt olyan városi lemming-vonulás,hogy öröm volt nézni...
(igaz az ez utáni kör mindenért kárpótolt...látni ahogy egy kis kullancs T71-bõl elszáll az élet miután találkozik a 42-tonnácskámmal,és még artykat is ölhettem utána😄)
De ebben az AT-8-ban szerintem semmi szerethetõ nincs. Se mozgékonysága, se páncélzata nincs. Tulajdonképpen a tûzereje is elég gyenge még a 17 fontossal is. Csak akkor használható ki igazán ha folyamotsan tudom trackelni és sebezni is az ellenfelemet. De valószínûbb az, hogy sebzek 1-2 lövésnyit az ellenfelemen, majd úgy gondolja hogy ebbõl neki ennyi elég is és ha tud elmegy máshova. A 150-es átlagsebzésbe elég gyenge és a sebességem miatt még üldözni se tudom.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
viszont van gondom:
a játékosok statisztikáit nem jelzi tab-nál.
xvm-stattal indítottam a játékot.
a látótávolságnál figyelembe veszi a periszkópot és az optikát?
azt , hogy a legénység nem 100as? =)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Remélem én fogom eldönteni h hova tegyen, irány NA... nor more siema <#taps>#taps>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
https://wotinfo.hu
Annyit hozzá tennék h t8-nak már egész jó lesz a lövegkitéríthetõség, teknõccel pedig igazi bétabeli obj. feeling van (kivéve h teknõcnek 1 gépágyúja van 😄)
valaki linkelne olyan oldalt ahol modokat találok?
mik azok a modok amik erõsen ajánlottak?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Csodásak ezek a brit harcjármûvek, a nehéz harckocsik után úgy néz ki a páncélvadászok is használhatatlan hulladék kategóriába esnek.
Caterpillar,szerintem valami modult nem fejlesztettél ki és azért!Vagy mint a T28protter,kontra T28-nál akkor lehetett régebben(fel is írom) elit ha kifarmoltad XP-ben a T28 is!Pedig egymás alatt voltak a tech-ben

❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Márcsak azt kérdezném, hogy mit jelentenek ezek a jelek?
Van rá valahol leírás? Elvileg a 88-ból jönne, de nem látszik... 😞
Annó igen sokat toltam az US szerveren, német/us/japán/UK ág megvolt BB4-BB5 szinten. Nagy reményeket fûzök az NF2höz, bár a csataszervezés állítólag ugyanaz maradt.
Megyek flankelni egy rombolóval!
*5 perc múlva*
'csába ez elfordult!