418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bangaro
    A lakatot ne felejtsd el amikor írsz nekik, fontos lehet....
  • matyashun
    most hogy mondod, nem kizárt, elvégre ha akarnak már mindent tudhatnak rólunk..
  • Tono34
    Csak nem szűrik már mégis a játékosokat?
  • matyashun
    :D
  • matyashun
    majd pont ők segítenek,. fos az egész játék már
  • patchaou
    Az engem is zavar. Én amikor tudom hogy esetleg valami dolgom lesz, akkor nem indítom el a csatát. Van bennem annyi, hogy direkt nem baszok ki a csapattal.
  • Master91
    Persze vannak olyan szituk amiért én se szólnék!
    Postát,betörnek és éppen a torkát vágják, ég a ház, kutya marcangolja a gyereket stb.
    Azok idegesítenek hogy tudja hogy mindjárt kaja de elindul a köcsög , leszalad inni / wc-zni de bejön a csatába, stb.

------------------

http://ftr.wot-news.com/2013/09/23/type-3-chi-nu-upcoming-tier-4-medium-tank/

Nem tudom miért, de nekem kelleni fog ez a tank :D
  • patchaou
    Persze ha jön a postás, vagy egyéb váratlan dolog történik akkor is szarjon bele az ember, mert a szent wot mindennél fontosabb...

Az ilyeneket viszont tényleg büntetni kellene, afk volt, de nekem mondjuk jól jött mert az ellent "erősítette":

• voivod32
    Igen, bár most kivételesen a MatchMakinget akartam dícsérni! :D
  • Bangaro
    Igen, pont ez az a jelenség. Erről írtam nekik.
  • Bangaro
    Írj a supportnak, neked biztos segítenek
  • Master91
    6os brit artimnak volt amúgy ilyen bugja, fullos lett de nem jelent meg a pipa. kattingattam össze vissza ( tech tree,depo, stb ), nyomtam 1 print screent, már töltöttem volna fel 1 képkezelő olalra hogy linkeljem ide, mikor észre vettem hogy jó lett.

Vagy Alt+tab kellett neki, vagy random ( ! xD ) idő múlva jön elő.
  • matyashun
    HÁT EZ HIHETETLEN :D Ez a gagyi wot... már 3. napja próbálgatom letölteni de sikertelen.... megszakad, nézze meg a naplófájlt, lakat van a wot ikonon...elkezdi a letöltést aztán 3 4 százaléknál abba marad, net jó, hely van a gépen..... franc lehet ezzel...........
  • Bangaro
    Számítógépes rendszerfelügyeleten dolgozom. Tisztában vagyok vele, hogy aki felhív az többnyire idióta. Azzal van a bajom, hogy elküldöm a képeket, leírom a bajomat, leírom azt is, hogy nem eget verő, nem okoz játszhatatlan hibát. Feltételezésem szerint átmeneti lehetett nagy leterheltség miatt. Nem találkoztam mostanában vele. Azzal van bajom, hogy 10 napig le se szarják és aztán idefos nekem egy olyat, hogy te hülye vagy nem is úgy van. Elég lett volna annyi, utánanézünk kösz.
  • Master91
    SerB szerint az állandó afkozók kapják a büntit ( persze.. )
    DE
    úgy gondolja, hogy a néha-afkozósok bele férnek, mert bármikor el kell hogy hagyd a gépedet egyéb okok miatt ( és itt felhozta példáknak: gyerek, EBÉD, ilyesmi...)

Könyörgöm, ha tudom hogy 5-10 percen belül családi ebéd van nem indítom el a geci tierX-es tankomat csatába....
    1x össze vesztem egy typal, td-m mögé állt és úgy maradt. Én sniper nézetbe voltam nem tudtam róla. Spottoltak, mondom farolás van..aha persze. Type csak áll mint a faszom. Ki nyírtak engem is, őt is . Elküldtem a picsbe, erre rám írt, hogy sajnálja, DE LEMENT 1 POHÁR VÍZÉRT.

Agyam eldobom hogy elindítja a csatát, eltelt már 2-3 perc, és nei akkor jut eszébe hogy simán lemehet 1 pohár vízért mert ki száradt a torka.

Simán bannolnám az összes afkozóst 1-2 órára. Nem mozdulsz 2-3 percig? Nem felrobbansz mint régen, hanem ott marad a tankod a csatába ahol áll, te meg kapod az üzenetet hogy ha majd rá érsz vissza jöhetsz..
  • Master91
    ez a munkájuk hogy a hülyéknek segítsenek

"a hülye kérdéseken nem szabad megsértődni, nem neked szól, hanem az előtted már megfutott köröknek :D"

Ha bajom van akkor ne duzzogjak be hogy akár lefaszozhatott is volna, mert az előttem lévőknek már segített? De jó....

Ez a dolguk a supportereknek igen is segítsen ahogy tudjon ne a fasságokat kenje a falra.

100 ezer éve IS-emről vettem le modult aranyért, modul eltűnt, arany eltűnt, írtam a supportnak hogy legalább a modulom árát ezüstbe hagy kapjam vissza, vissza is nézhetik hogy mit csináltam mert nem csaltam/át baszni akarom őket.

Vissza írt hogy nem tudják vissza nézni.....
    Perszeeeeeeeeeeee.

Akkor csináljunk is csítet és szarjuk tele a depót gyorsan stabilizátorokkal !

• haflac
    Nagyon jó lenne a a WG kitalálna már valami megoldást, az egy helyben álló afk-zókra.
  • Tono34
    Viszont akciós az at2 is amit így nem tudok eladni, ellenben nincsen szabad garázshelyem. Nehéz választás lesz 3x tankból kiválasztani az eladásra valót.
  • Tono34
    Én pont azért használom, hogy kevésbé idegesítsem magam. Látom, hogy a csapattól mit várhatok.
    Bár tegnap egy T4 csatában kellemesen megleptek :) Sima vereség helyett sima győzelem.
  • Kronos79
    Lehet, hogy fullosan jó, de odáig még nem jutottam el. Valaki írta már, hogy az első fejlesztett "puska" szarabb, mint az alap. Az. 20mm-rel kisebb átütés +35 sebzésért. Ráadásul a 4000XP-t kénytelen vagy rááldozni mert innen jön a következő ágyú is.
  • DarkHorSe
    Na ezert nem rakom fel en ezt a modot, inkabb tobbet art mint hasznal. Mivel a jatekosok 90% full fogyatek, latni sem akarom a rossz szamaikat,inkabb az udito tudatlansag :D Kevesbe huzom fel magam
  • lammaer
    Hát, ha majd egyszer dolgozol supporton, akkor tudni fogod hogy 10 felhaszálóból 9 totál idióta - és sztem a WOTnál még alul is becsültem ahülyék számát (gondolj csak a sok piros játékosra).

Amikor diákként pl a matávos hibabejelentőnél voltam, óránként estek be az idióták.

Volt aki pl gázrezsóját szerette volna megjavíttatni ("ez a hibabjelentő, nem?"), volt aki arról a számról telefonált amit be akart jelenteni hogy "teljesen süket, nincs vonal".... stb stb.

Szóval nagyon erősen szűrni kell, és letisztázni az alapokat. Mert sztem volt már párbéluski, aki hiányolta a kis checkboxot a tankjáról, hiszen mindn ki volt fejlesztve arra a tankra... (az utána következő tank meg ugye már nem arra a tankra felrakható vmi).

a hülye kérdéseken nem szabad megsértődni, nem neked szól, hanem az előtted már megfutott köröknek :D
  • VanDaal
    Én is csak duplázgatni fogom, nem hajt a tatár :)

Okmyx:
    Volt, aki dicsérte, szóval lehet, hogy neked is be fog jönni... Mondjuk én falra másztam tőle :)
  • Okmyx
    Nekem is az AT 8 jön, szóval akkor készüljek a lelki gyötrelmekre...
  • Tono34
    Nekem az AT8 jön, ha már akciós. Napi duplával el fog tartani egy ideig ..
  • VanDaal
    Ha már egyszer akciós, beruházok az AT 7-re. Kb egy hónapra volt szükségem, hogy kipihenjem az AT 8 okozta lelki gyötrelmeket... Remélem ez élvezhetőbb lesz :D
  • AlucardHuN
    A vörös gárda elit harckocsizói?! :D
  • voivod32
    Azért, ez sem rossz!:
    [IMG][/IMG]
  • Bangaro
    Szeptember 13-án írtam egy ticketet, hogy ha kifejlesztek mindent adott tankhoz akkor nem jelenik meg a gyorsított képzés bekapcsolására szolgáló jelölőnégyzet, csak kis idő elteltével.

Support válasza a ticketre:

Irena Brokh Yesterday at 15:28

Hey there Bangaro,

Thank you for contacting Wargaming support.

Having checked the screenshots you have provided us with, your tanks do not have elite status. Can you please check if you have T54E1 tank researched, and also can you please provide us with the screenshot of your tech tree with T69 open in the research, so we could investigate this further.

Hope to hear from you soon!

Kind regards,

Irena Brokh
    WG Customer Support EU
    https://support.worldoftanks.eu

Itt is olyan a support, mint más játékban. Automatizált, vagy komplett idióták válaszolnak. Eltelt majdnem 10 nap mire válaszoltak. A ticketben leírtam, hogy a relogg után vagy 5-10 perc elteltével megjelenik a gyorsított képzés. Tehát már nem aktuális probléma, nem akadályoz a játékban csak egy aprócska bug, erre küldjek screenshotot, hát tessék bazdmeg küldök. Írták volna azt, hogy szarunk rá, bekaphatod
  • Fefe82
    Ja és persze bukó az E-100 kör,mert jobb volt bokorba csücsülni mint támadni !
  • Fefe82

Mint az alábbi kép is bizonyítja,meg ez is ,ma teljesen mindegy mit csinálsz,csak az ELITTTEL,sorsol össze :S
  • haflac
    Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2013.09.23. 9:58:44
    Jármű: SU-101
    Szerzett tapasztalat: 3 690
    Szerzett kredit: 66 705
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

4353 dmg
    Na ezzel is megvan az "M" betű a statisztikában.
  • Fefe82

No ez azért mindent elárul...micsoda legények ülnek T10 -ben,de minden csatát szinte ki lehetne posztolni tudom
  • Tono34
    Itt a garázs eredeti topokja, imert hibák, fejlesztések
  • Chaffee
    Játszik még ezzel a hulladékkal valaki?
  • zsupeti
    Nem semmi!
    Na meg amennyi goldot beletolt ebbe a játékba,h némelyik tankot megvegye/átlépje.
  • Sunsetjoy
    Hjaj, hogy én mennyire nem szeretem a Hellcatet, ellenfélnek. Bújik, menekül, távolról abajgat, piszok szemét:D

Amúgy tier 3-ban az SU-76 a kedvencem, jó legénységgel (camo mindenképp) alázni lehet vele tier 2-4 csatákban. Killgyűjtésre simán jó volt, a wineket is megoldhatja néha. Jól pörög helyben is, bár ha pzic-vel találkozok, az lefordul:)
  • Karelgott
    Hali. Egész kellemes kis meccsem volt az elöbb. Durva ez a Hellcat.
    http://kepkezelo.com/images/7vk1ida1yp0l57yudrkd.jpg
    http://kepkezelo.com/images/8stx2qsb7pnf453ib5.jpg
    http://kepkezelo.com/images/qougbfkr165yw9rlajhk.jpg
  • Solten
    12k a fos 155-el?? Elmebeteg.. :D
  • Veqtor
    Csak neked még kép, most lett vége (7 kört mentem vele eddig, 21 kill). A játékosok 70%-a "fogalmatlan", még tier10ben is.
    Tipp, akinek kell: Mindig úgy kell játszani, mintha prok ellen mennél és örülni, ha a szembe jövő mégsem az(ha a trollgunosokat előre megpróbálod kilőni, a többiek nehezen ölnek meg).
    3 T1HT próbálta átlőni a kupolát pár méterről, ezt sikerült összehozni, mielőtt megöltek.